LoreofSosaria :

Dilencilik sistemi: Sistem Lore of Sosaria dunyasinda tamamen aktif bir sistemdir. Skilli kullanmak icin belli bir takim gereksinimleriniz vardir ornek vermek gerekirse ( Kotu karma sahibi olmak,Kiyafetinizin olmamasi,Bineginizin veya petinizin olmamasi,Fakir ve ac olmaniz) gibi ozellikleriniz olmali. Daha once dilenmis oldugunuz vendora tekrar dilenemediginiz gibi daha once baskasinin dilendigi vendorada dilenemezsiniz.





Spirit Speak: Diger serverlardan biraz farkli calisan bir sistem daha cok gercekcilik kattik. Skill kullanimi kisasaca anlatmak gerekirse eger etrafinizda ceset varsa Spirit Speak sizi heal edicek gucu cesetlerin ruhlarindan alir ve diger dunya ile baglanti kurmanizi saglar. Ancak ceset olmadigi zaman veya daha onceden kullanilmis bir ceset oldugu zaman skill busefer gucu sizin mananizdan karsilar ve heal etkisi biraz duser. En iyi etkiyi almak icin skilli cesetlerin yaninda kullanmak gerekir.



Moongate sistemi: Moongate sistemi genelde sizi bir sehirden obur sehre seyehat etmenizi saglar ancak Lore of Sosaria dunyasinda biraz farkli bir sekilde. Ornek vermek gerekirse Britain den Moonglow a gitmek istiyorsunuz ancak ay donengesi bu iki sehir uzerinde ayni olmali sizin Moongate i Britain den Moonglow a kullanabilmeniz icin. Yani eger Britain de aksam ise ve Moonglowda da aksam ise Moongateler bu iki sehir arasinda devreye giricektir ve sizin Britainden Moonglowa seyehat etmenizi saglicaktir. Bulundugunuz sehirde herhangibir vendora `what time is it` saat kac diye sorarsaniz size aksam veya sabah oldugunu soylicektir. Kisa bir not: Her gercek hayattaki 60sn oyunda 1 saate esittir.



Balik sistemi: Balikcilik sistemi tamamen farkli bir sistem Lore of Sosaria da daha heycanli ve biraz daha etkin bir sistem Balikci vendorundan alicaginiz balik yemleri ile daha iyi baliklar yakalayabilirsiniz buda daha fazla para demek oluyor yuksek kaliteli baliklari kestiginizde daha fazla balik eti cikartma olasiliginiz bulunmakta tabiki fishing skillinizin oranida onemli bir etken.


Guild sistemi:Guild sistemi: Guild sistemimiz tamamen orjinal sistemdir 25k gibi cuzzi bir miktar karsiligi .guildmenu yazarak guild kurablirsiniz. Guild savaslari ornekteki gibi calisir(Savas acicaginiz guilde diplomasisi yolu ile bir belge gonderilir ve bu belgede belirlediginiz oranda karsi guildden oldurmeniz gereken player sayisini ve diger sartlarinizi belirleyip gonderirsiniz karsi guild savasi kabul ederse savas guildler arasi savas baslar)



Ev sistemi: Daha once hicbir serverda olamayan bir ev sistemi ile sizleri oyunla daha fazla mesgul etmeye yonlendiriyoruz :) Provisioner vendorundan alicaginiz House replacement kitabi ile karsiniza cikicak 3 menuden istediginiz sekildeki evleri secebilirsiniz ilk menu orjinal evleri kapsar ikinci ve ucuncu menu ise 7×7 den 18×18 e kadar buyuklukte arsalar almanizi ve evlerinizi istediginiz gibi dizayn etmenizi saglar ve boylelikle oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz.



EasyUO ile ilgili hicbir kisitlamamiz yoktur gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz 3x client maximum bir ip den ve macro kurallarini ogrenmek icin sitemizi ziyaret ediniz.

Yeni baslayanlar icin getting started bolumunu ziyaret etmelerini tavsiye ederiz


Bu konu ulmo123 tarafından düzenlendi(2013-09-16 23:34, 10 yıl önce)
"oldskull" oyuncular derken çanakkale şehitlerinden falan söz ediyor olmalısın
Canakkale sehitlerinin konumuzla ilgisi yoktur ve olmamalidirda lutfen sehitlerimizi rahatsiz edicek turde ifadeler kullanmayin.
Novice
12.5
Başarılar dilerim yalnız verdiğiniz resim bir laptop sistemine ait gibi duruyor.

i5-3210m mobil bir işlemci türüne giriyor.
Tesekkur ederim cihaz benimdir server daha acilmadigindan dolayi herturlu islemleri kendi cihazim uzerinden yapiyorum aslinda isvecte hosting firmasi sahibiyim ancak suanlik evde kurdugum sistemle islerimizi ilerletiyoruz cihazi Mac mini late 2012 modelidir ve bootcamp yukludur.
Hevesiniz kırılmasında bu eski tarz işi koca bir boşluk,eski tarzı bilen çoğu kişi şu an 30 40 yaş arası evli barklı insanlar.Bizim pvp serverı yeni playerımız gelip burada oynamaz diyorum.

Başarılar 2 ay sonra görüşürüz artık.
Başarılar.
Mortal : Başarılar dilerim yalnız verdiğiniz resim bir laptop sistemine ait gibi duruyor.

i5-3210m mobil bir işlemci türüne giriyor.

Arkadaş evindeki pc olduğunu söylemiş ama ilk gördüğümde eskiden Leaseweb sunucularında, "Yeşil Datacenter" adı altında daha az enerji tüketen bu tarz laptop işlemcileri kullanılırdı, onlardan sandım.

Başarılar.
Hayırlı olsun böyle sunucularda lazım türkiye'ye
Tesekkurler herkesi forumlarimiza fikir alisverisi icin bekliyoruz
Sunucumuz henüz aktif değildir. Başka sunucuyla karıştırmış olabilirsiniz.
:)
Silindi
Novice
2
ROL PVP İMİŞ ORUC KAFASI İDARE ET :)
Başarılar :)
Butun takipcilerimizi forumumuza bekliyoruz.Butun gelismelerden forumumuzdaki guncellemeler veya Gallery kismindan takip edebilirsiniz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.