Siteden Üye Oldum Ama Kabul Edilmedi Galiba.
Kardeşim sen kimsenin dediğine bakma bende sana dicem merakla bekliyorum başarılar diye ama o lafların içinde eziklerin hissiyatı olmayacak . Sen sadece elinden gelenin en iyisini yap ve ayakta dur onlarıda kudurt =) Saygılar
Sitemize uye olmayi tekrar denereniz seviniriz. Tum guncel konulari forumumuzdan takip edebilirsiniz.

www.loreofsosaria.eu
Gerek web sitesi gerekse şu konunun mantıksızlığı kafamda soru işaretleri bırakıyor.BEnce hiç açmayında boşa kapama zahmetinde bulunmazsınız ;)
Mantiksiz dusundugunuz icin mantikli gelmemesi dogal o yuzden siz bence hic vakit kaybetmeyin bu konu ile.Mantiksiz yorumlarinizi baska konulara harcayin.
:) Kendi laptopunun hız testini koyandan ne beklersin.
Gecikme icin hepinizden ozur dileriz. Ekibimiz mukemmel bir hizmet vermek icin tarihi biraz ileri alma durumunda kaldi ancak suan butun isler tamamlandi ve acilis tarihi ve zamani olarak 15.09.2013 Pazar saat 15.00 olarak yeniden ayarlandi. Sunucumuz yabanci oyuncularada acik oldugu icin ilk etapda ingilizce websitemiz www.loreofsosaria.eu devreye sokulmustur Turk oyuncularimiz icin ozel website ilerliyen haftalarda www.loreofsosariauo.com olarak ayarlanicaktir. Detayli in-game bilgileri ingilizce forumlarimizdan ogrenebilirsiniz.
Değişik görünüyor moongate olayı çok ilgimi çekti güzel düşünce tebrik ederim başarılar.
Bu sunucuya, eski tarz ve yeni sistemlerine olumsuz yaklaşanların Ultima Online'ı öldüren güruh icerisinde olduğunu düşünmekteyim. Lore Of Sosaria sunucusu BENCE cok guzel dusunulmus, uzerinde profesyonel olarak calisilmis, kendini ve oyun dinamiklerini gelistirilebilecegi gozlenen bir oyun dunyasi olmus.

ve sitedeki anketinize tabii ki ;


How do you think about Lore of Sosaria's future?

answer: I belive it will have long journey.:)
site ve server neden kapalı acaba? daha 2 gün oldu yav



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.