IP: 37.148.208.209 Port: 2593

Yıllarca ultima severlere bol keyifli bir PvP platformu sunarak gönüllerde taht kurmuş Morcull Shard efsanesini yeniden yaşatmak amacıyla uzun süreli uğraşlarım sonucu biraz daha farklı bir tarzda Morcull PvP ismiyle sizlere sunmak istiyorum.

Sunucu RunUO tabanlı ve otomatik accounttur.

Ayrıntılı bilgi için lütfen forumumuzu ziyaret ediniz.
https://www.morcullpvp.com

Kullanılan Sistemler

1-Gold Sistemi
Bu sistem sayesinde her kestiğiniz yaratık size sanal olarak , yaratığın gücüne bağlı belli bir hesaplama mantığıyla orantılı miktarda gold verecektir. Bu sanal goldlarınızı [Gold komutuyla görebilir, [GoldAl komutuyla cebinize çek halinde alabilirsiniz. Ayrıca oyun başlangıcında verilen eksre leriniz ile karakterinizdeki gold ları ayrı ayrı veya toplam olarak görebilirsiniz.

2-PvP Puan Sistemi

3-Düello Sistemi
1v1 veya 2v2 olarak özel hazırlanmış alanlarda düello yapabilmenizi sağlar. Şuanda 3 alanımız var. 2 si 1v1 için 1 i de 2v2 için. Kullanmak için [Düello.

4-Res-Kill Sistemi (Yeniden düzenlendi)
Öldükten 30 saniye kadar sonra size 2 seçenek(Merkez odaya giderek reslenme ve olduğun yerde reslenme) sunar. Tercihinizin akabinde charınız full hp-mana-stam , hide ve 30 saniye boyunca invul(ölümsüz) olacak şekilde reslenir.

5-Power Scroll Takas Sistemi
Championlardan kastığınız gereksiz ps leri bu sistem sayesinde krediye çevirebilir , bu krediler sayesinde yeni random bir ps talep edebilirsiniz.

Sunucumuz Natro.com , Çizgi Telekomünikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. desteğiyle Host edilmektedir. Sunucu lokasyonu İstanbul olup bağlantı bilgileri aşadağıdaki gibidir.
IP: 37.148.208.209
Port: 2593

Lütfen bağlanmadan önce sunucuda kullanılan renkleri düzgün görebilmek için hues.mul dosyamızı indirerek ultima klasörünüzün içine atarak güncelleyiniz.

Bu konu sprtacus tarafından düzenlendi(2013-01-19 04:59, 12 yıl önce)
İçeriği biraz daha zenginleştirirseniz insanların daha çok ilgisini çekebilirsiniz, biraz yetersiz kalmış sanki. Yinede başarılar dilerim :)
Pvp sunucusu kapsamında suan için yeterli bilgiyi verdiğimizi düşünüyorum. Birtek sitede konusunda şimdilik forum sitesi olarak hizmet sunmaktayız en yakın zamanda sitemizde güncellenip normale dönecektir. Teşekkür ederiz :)
Zaten site olmadığı için yetersiz buldum ama sizin bileceğiniz iş, birde RunUO pvp sunucusu ilk defa görüyorum uzun zamandır uzak olduğum için biraz farklı buldum umarım başarılı olursunuz. Tabi özen göstermeniz gerekmekte :)
Kesinlikle haklısınız ve elimizden geleni yapıyoruz. Bizim eski zamanlarımızda uogatewayda bir ton server bulunmaktaydı bu tarzda ve biz bu sunucularda oynarken cok zevk almaktaydık. Şuan bu eksikliği fark ettik ve böyle bir işe başladık. Teşekkürler tekrardan :)

Bu konu sprtacus tarafından düzenlendi(2013-01-19 04:59, 12 yıl önce)
Başarılar diyelim :)
Size hayrına connector yapacam duygulandım bea!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.