Neophyte
26.6001
Forumlarınızdan takip edebildiğim kadarıyla beta dönemi için bile olmaması gereken basit sorunların belirtilmesi göze çarpıyor. Verdiğiniz sürenin yeterli olmayacağını düşünerek iyi bir oyuncu tanıdığınız varsa destek almanız gerekir olası açıklar ve eksikler konusunda. Değerlendirmem scriptsel yeteneğinizi kapsamamakta tabi. Ne kadar iyi olursanız olun, oyunu oyuncu olarak tam anlamıyla kavramayanlar, oyunu yönlendirme konusunda sıkıntılar yaşayabiliyor ve genel olarak bu kişilerin projelerinde başarısız olduklarını görüyoruz biliyorsunuz ki.
Dışarıdan bakıldığında hoş bir hava var sunucunuz için birde tam olarak hazır duruma geldiğinde görmek isterim. İlk izlenimlerimle şuan için desteklediğim sunucular arasında olacaksınız :)
Başarılar dilerim
çaba sarfedilmiş bir sunucu. umarım beklenenin üzerinde biryerlere gelir. başarılar.

Bu konu kortez tarafından düzenlendi(2012-04-20 22:32, 12 yıl önce)
Elimizden geleni yapıyoruz, hatalar olucak elbet. Bariz hatalar ve unutulan şeylerde mevcut. Sigaranın zararları :selektor

Teşekkür ederim eleştirileriniz için.
Başarılar dilerim, umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Mutlu.
20 Nisan 18:00 da başlayan beta dönemi 23 Nisan 18:00 da sona erdi. Gösterilen ilgi, alaka ve yapılması gerekenlerin listelerini oluşturmamızdaki katkılarınızdan dolayı sizlere müteşekkiriz.

Peki bundan sonra ne olacak?
- Elimizde yapılması gerekenler listesini tamamlayacağız. Bu listede aciliyet sıramız var ve static yapılar gibi eksiklerin giderilmesinde, connectorun güncelleme sisteminden faydalanarak bu tip işlemleri en son sıralara attık.

- Yapılması gereken kafamızdaki sistemleri kodlayarak sitede tanıtacağız. Daha renkli bir ortam yaratmak adına elimizden geleni yapacağın.

Sunucu ne zaman açılacak?
Sunucunun kapalı beta döneminden çıkması, hemen açılacağı anlamına gelmiyor. Bunu hiçbir zaman söylemedik. Böyle anlaşıldıysa üzgünüz. Yukarıda da belirttiğim gibi; eksikler giderildiği gibi sunucu açık beta veya release dönemine girecektir.

Gerekli duyurular epostalarınıza veya siteden yapılacaktır.
Kapalı betada yer alan oyuncularımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz. En az bir karakter oluşturmuş hesaplara insiyatif doğrultusunda en az 1 veteran ödülü verilecektir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.