Merhaba ultima server arkadaşlar,

Şuan yazıyı yazan kişi ben, Burak Demirsoy. Öncelikli olarak gördüğünüz gibi her başlığın altında Elmoth sunucusu, Nebula vb şekilde oyuncuları ve sunucu yetkilierini etkilemeye yönelik bir saldırılar söz konusu, hem sözlü hem fiziksel olarak. Elmoth sunucusu yetkililerinden bizzat Okan arkadaşımla görüştüm ve durumun vaziyetinin kötüye gittiğini söyledim. Yüz yüze yaklaşık 2 saate yakın bir konuşma gerçekleştirdik. Değerli oyuncularımızın yanlaş anlaşılmalarla kafalarının bulanmasına engel olmak için ortak bir yazı yazmaya karar verdik. Benim yazımdan sonra Okan'da bir açıklama yapacaktır. İlk olarak bu camiya da tutunmaya çalışan sunuculara yönelik bir yıldırma politikası olduğunu söylemeye sanırım hiç gerek yok. Benim hakkımda asılsız, tutarsız ve çirkence yapılan terbiyesizlikleri sırasıyla belirtmek istiyorum ;

[email protected] adlı mail adresi alıp EA GAMES'e mesaj göndermek. ( Orjinal ve şahsıma ait olan mail adresim [email protected]'dur ve yaklaşık 10 yıldır bu mail'e sahibim. Ultima Strike olsun diğer platformlar olsun bu maile ilişkili her konuyu üye ismini görebilirsiniz.)

Bir diğeri ise ortalıkta bir saldıran olduğu gerçeği. Elmoth ve TNS sunucusu karşılıklık olarak saldırı aldıklarını ve bunun önüne geçmek için ortak hareket etmenin doğru olduğuna karar verdi şuanda. TNS'ye günlük 4-10 gpbs arası bir saldırı söz konusu ve haliyle böyle olunca masrafı 60 70 lirayı geçmeyek bir sunucu 300-400 ve daha fazla maliyete sebep oluyor. İnsanları germeyi marifet edinmiş ve şahıslarımıza yönelik yapılmış eylemleri gerçekleştirenlerin kimler olduğunu da biliyoruz. Başkaları gibi elimizde somut bir kanıt olmadan insanlara iftira atmak gibi bir eyleme asla girmeyeceğiz. Bundan dolayı alt yapılarımızı güçlendirip, Ultima Online'a gönül vermiş kişiler olarak bu oyunu yaşatmayı sürdüreceğiz. Hiç birşekilde masraftan kaçınmayıp, oyuncuları da market vb gereksiz ve saçma para kazanmak için çabalara da girmeyeceğiz.

Şuan da belirtmek istediğimiz bir durum var o da Elmoth sunucu ile TNS sunucusu her zaman birbirine var olduğu sürece destek verecek ve arkasını kollayacaktır. Her kim Elmoth'a ya da TNS'ye bir saldırı eylemini sözlü, fiziksel ( ddos,botnet vb ) sürdürüyorsa karşısında koskoca bir ekip olduğunu bilmesini gerekmektedir.

Ultima-Strike sitesine bakmadığım halde hakkımda yazılan bu yazılara yapılacak en iyi davranış sadece susmak olacaktır. Her ne şekilde olsun TNS kadrosundan ve oyuncusundan ya da Elmoth'dan bir oyuncu staff gelip bu platform da ya da başkasında bir biri aleyhinde konuşmalara bundan sonra asla izin vermeyecektir. Kimseye prim vermek gibi bir durumumuz yok.

En son bir eklenti yapmayı uygun gördüm. Bir kaç oyuncu "Efe Tatar" adlı arkadaşın TNS ile ilgilisi olduğu yönünde bana mesajlarıydı. Efe'yi ne tanırım ne bilirim. Kendisiyle alışverişim Uoplayer.com da reklam vermekten ibarettir. Komplo teorisi üreten arkadaşlara belirtmek için yazıyorum bunu da.

Herkese sevgiler ve saygılar.

Bu konu North Shield tarafından düzenlendi(2014-02-16 07:13, 10 yıl önce)
Öncelikle bu konu için burağa teşekkür ederim.Evet Tns Uo nun sahibi ile yaklaşık 2 saatlik hararetli başlayan fakat sonunda ise anlayışla karşılanan bir konuşma gerçekleşti.Ben şahsım adına açıkca diyorum burakta aynı şeyi dile getiriyor bizim hiçbir sunucu ile işimiz olmaz herkes kendi sunucusu ile muhattap olup kimsenin emeği ile oynamamalı kanaatindeyiz.Yönetim kadrosundaki arkadaşlarımdan birisi cuma günü bizzat elinde dilekçe ve tutanaklar ile başvurusunu iletmiştir.Geri kalan yönetim kadrosu ise kendi adıma konuşmam gerekirse firmamın avukatına durumu izah edip pazartesi günü gereken işlemleri yapacaktır.Saldırı yapan kişilerle alakalı hosting firmalarından gerekli bilgiler toplanmakla beraber adil bir oyun ortamı için ve uo nun ölmemesi için hertürlü fedakarlığı yapıyoruz ve yapacağız.

Şu anki süreçten sonra Elmoth Oyuncularından ricam hiçbir sunucunun topic inde olumsuz görüş bildirmemeleridir aynı özeni tns yönetimide yapacaktır zaten.Hepimize ve gelecek nesillere her ne kadar 2D den ibaret de olsa bu güzel oyunu bırakmamız için her türlü önlemi alıp savaşmayı bırakmayacağız.Her zamanki gibi son sözüm biz daha son sözü söylemedik.Hayırlı akşamlar
;(
Bu günü kaydedin yıl dönümü olarak, sevgililer günüde çok geçmedi kutlayabilirsiniz yine. Tebrik ederim.
Expert
34.0001
onu bunu bilmem de sayenizde us'e can geldi.
İki tarafta kendine yakışanı yapmış tebrik ederim.
Sayenizden u s canlandı teşşekürler.
Diren Sevindik.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.