Bu konu Tovertis tarafından düzenlendi(2012-04-23 22:18, 11 yıl önce)
Banned
-3
Hoşuma gitti güzel :)
Vallaha helal olsun
Yorum yapmadan geçemeyeceğim, gerçekten tebrik ederim.
tesekkürler geliştirmeye açık bir sistem :) aklımızda en az 10 adet eklenti yapmayı düşünüyoruz..
Teşekkürler.
Web Sitemiz güncellenmiştir....
Master
59.2997
Ana sayfanın title'ını değiştirmeyi unutmuşsunuz sanırım, göz atılması iyi olabilir.
Derebeylik sistemi aktif olmuştur...İlk gelenin olucaktır..

*Tl karşılığı verilmemektedir..
*Para (gold) karşılı verilmemektedir.

Sistem tamamen otomatikleştirilmiştir.
Güzel server
Hayalimdeki sistemi yapmışsınız keşke ben deli gibi uo oynarken olsaydı bu sistem :) Sunucuya sırf bunun için başlıyabilirdim ama artık kimse kalmadı çevremde uo oynayan tek başıamda bu sistemden bişi anlamam sanırım :) MEraktan soruyorum

gold karşılığı alınmıyor diyorsunuz nasıl ele geçiriliyor bu alanlar ilk giden kişilerin mi oldu sunucuda ? yeni başlayan gruplar nasıl ele geçiricek ?
Sistem işleyişi sitede ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Fakat size kısaca açıklayayım.

Sistemde ilk olarak derebeylik sahibi olabilmeniz için ilk etapta 10 kişi ile birlikte parti halinde olup yanınızda 5m olması gerekmektedir.

Diyelim kurdunuz derebeyliğinizi ve kocaman bir kaleye sahipsiniz. Derebeylik taşından kale içine işçiler vendorlar ve korumaları günlük bedelleri karşılığı yerleştirebilirsiniz. Ve sürekli olarak derebeylik hazinesinde bir mikta para bırakmanız gerekecektir. Zaten amaç bu.


Şimdi gelelim nasıl feth ediyorsunuz. Derebelik girişlerinde surlar mevcut surları sadece derebeylik üyeleri ve bunun dışında lockpick 100 olan kişiler açabiliyor. Korumaları koyduysanız eğer, üyeler dışında herkese korumalar içeri adım attıkları anda saldırıya geçecektir. Korumalar yakın mesafede eline kılıç kalkan, düşman uzaklasırsa direk Bow alarak otomatik yapay zeka ile tepki vermektedir.

Diyelim derebeyliğe 10 15 kişi saldırdınız ve yıkmak istiyorsunuz. Her derebeylikte Yöneti bulunmaktadır. Bu yönetici eğer öldürülürse derebeylik yıkılır ve sistem sıfırlanır ve feth eden kişiler derebeylik kasasındaki tüm parayı alabilir ki zaten yerlere saçılacaktır. Daha sonra sistem baştaki gibi 10 kişiyle tekrar kurulur. İşin püf noktası yöneticiye eğer etrafta korumalar varsa asla saldıramamamız. O nedenle ne kadar çok korumaya sahipseniz okadar güçlüsünüz demektir. Eğer korumaya ihtiyacınız yoksa kendiniz gayet savunabilirsiniz.

Sistemin amacı sürekli olarak derebeyliklerin birbirlerine savaş halinde olup sürekli el değiştirmeleridir.

Umarım açık olmuştur.
Eğlenceli gözüküyor tebrikler :yes
başarılar tebrikler
çalışmaya ve geliştirmeye devam ediyoruz..


yorumlar için tesekkürler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.