Silindi
Yok hostmaestronun web serverına index atılmış bir tür hack(hek)
tex : Chimes için öyle böyle diyorlarmış. O zaman chimes homoseksüeldir kesin.
Önce chimes almış, sonra başkası vermiş, sonra chimes gidip yine almış.

Yani oluyor böyle şeyler kardeşim.

Bu benim yazdığımda gönderme heralde diye düşünüyorum.


Ahah.

Yaptıklarını ört bas etmek için bu yollara başvuruyorsun.

Ya Host Maestro'nun sahibi bu şekilde düştü mü ya ? Çok yazık cidden.

Bilmiyorum neden ama psikolojin bozulmuş kardeşim.

Tex kendine biraz hakim olmayı dene. Sen bir şirket sahibisin. Bu tarz konuşmalarla prestijini düşürüyorsun.

Bu şakşakçı movistar arkadaşı da takmıyorum ^^
Chimes :
bexar : Bu sunucu fırmasıda kardesım 5 sene boyunca adı hep bu tarz patladı,hecklendı o oldu bu oldu basına gelmeyen kalmıyor? Peki bir soru Neden Sunucu sahıplerı sureklı bundan hızmet alıyor cevap 30tl olusu mu ?


Cevabı çok basit.

Sen gidipte o firmadan almazsan başka firmadan alırsan makinanı. Geliyor sana saldırıyor o firma.

Senin başka firmadan aldığın makina ile onların makinaları aynı datacenterda olsa dahi başka yerlerden sunucu kiralayıp saldırıyorlar kendi datacenterlarına.

Yani bunlar olan şeyler kardeşim.

Revo sitesini neden taşıdı Maestro'ya ?
Taşımadan önce ne açıkladı ?

Önce Maestro saldırdı Revoya. Revo açıkladı Maestro saldırdı diye. Daha sonra gitti Maestrodan aldı web hostingi.


Bu somon'un da yaptığı bu saldırılar tamamen göz dağı vermek içindir diye düşünüyorum.


Sorarım sana o zaman, elinde bir kanıt, belge var mı? Ha eğer yoksa o zaman bu sadece bir iddiaa.. Tex'in senin hakkındaki dedikleride o zaman bir iddiaa, elinde belge falan yoksa. Belge, kanıt birşey olmadan bu tür çirkin sözlerden kaçının. Kimse kimseyi karalayamaz, lekeleyemez. Ayrıca revo basit bir sunucu değil, fakir bir sunucuda değil. Adamlar isterse bir makina alır ve en sağlam datacenterda barındırır. Ücreti 300-400 liraysa da öder. Zaten webhost fiyatı ne kadar ki? Yıllık 30-50 lira; bir kumsaldaki bir kum tanesi gibi birşey. Alsa ne olcak, almasa ne olcak. Neyse fazla uzatmanın manası yok; belgelerle konuşun ordan burdan duyma laflarla değil!

Not: Tex'in burada kesinlikle açıklama yapma gibi bir zorunluluğu yok, sadece buradaki insanlarada bilgi vermek istemiş; istese sadece müşterilerine mesaj yada mail çeker. Zaten bir açıklama yaptı, o açıklamada da Hostmaestro'nın başarısın çekemeyen birkaç lüzumsuz insan(benim düşüncemle) yorumunu alıp, ilgi ve alakasız yorumlar yaparak, konuyla uzaktan yakından alakasız uzatma yoluna gitmiş.. Maksat tex'i kızdıralım, tahrik edip, dolduruşa getirelim düşüncesi fakat malasef o öyle bir insan değil, sizlere başarılar. Bu son yorumum, kim ne derse desin umrumda bile değil.
İyi güldüm =)
Members
0.2
host maestro aslında çok sağlam bir firmayla çalışıyor çizgi telekom natro, natronun kendine ait web panelleri var 10 yıldır ben natroyla çalışırım 2003 te atlantisi açtığımızda natro tr nin en köklü firmasıydı gittim konuştum tanıştım hatta çok samimi insanlar olarak gördüm. şimdi maestro hacklendiyse bilgisizliği yada insanları küçümsemesiydi yoksa natro hem saldırıları hemde 7/24 görevlileri olan bir hosting firması. ŞAHSEN 10 yıllık makineyi düşünmeden alabilceğim bir firmadır .Host maestro nun saldırı olayına gelince su testisi su yolunda kırılır YEĞEN
@Some_one

Ben kimse ile dalga geçmedim. Üzülecek bir durum.

Ayrıca benim yazımda gördüğün gibi alıntı yaptığım yazıya karşılık olarak yazdığım yazı sadece arkadaşın merakını gidermekti.

Neyse kanıtlar olmasa konuşmazdım zaten.

Members
1.2
Katiyen kanıt olmadan konuşan bir toplumuz. Senin bu topluma uymayacağına inanmıyordum zaten. Beni haksız çıkarmadın. Aslan.
Birde tepkimle senide "ahah" diye güldürdüysem ne mutlu bana.
de'ler ayrı
Konu amacını aştığı ve ukala bi şekilde atılan mesajlardan dolayı kitlenmiştir.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.