Bildiğiniz üzere sunucumuz 2006 yılında Pyramid ismi ile Ultima Online’a giriş yapmıştır.Tamı tamına 900 gündür aralıksız sizlere hizmet vermektedir.Gerek iyi gerek zor zamanları hep oyuncularımızla geçirdik ve bundan onur duyduk.

Özellikle son 6 ayı içinde yetkili kadrosunun özel yaşamları ile ilgili olan sıkıntılar ne yazıkki sunucuya yansıdı. Bu süre zarfında daha önceden kurduğumuz stabil sistemi oyuncu isteklerinide fazla reddetmeden, sorgusuzca sunucumuza aldık.Başta güzel görünen bu olay item bolluğu ve sıkıcı bir ultima yaşamı ile sonuçlandı.Sunucumuzdaki rekabetin yok olması oyuncularımızı ve bizi birçok farklı düşünceye sevketti.

Eleştrilere açık bir staff kadrosu olmamıza rağmen bazı oyuncularımızın kırıcı, yıkıcı ve asılsız eleştrileri bizleri yaptığımız işten soğuttu.

Bu sebeplerden ötürü artık yeni bir yapılanma sürecine girmek adına yola çıkmış bulunuyoruuz.Bu süreç mevcudumuzda bulunan birçok oyuncunun oyun düzenini bozacak.Ancak getirisinin daha keyifli ve özlenen bir ultima dünyası olacağına inanıyoruz. Oyun anlayışını korumak ilerletmek ve bu şevki tertemiz bir şekilde yaşamak isteyenlerin sığınacakları limanın yine yıllarca olduğu gibi Pyramid UO olduğu bir yapılanma hedefindeyiz.Bundan hiç bir şüpheniz olmasın.

Sunucumuzdaki bütün nesnellikleri yok edip, hafifletip, incecik ama sayısız iplerden oluşan sistemleriyle tekrar kurgulayacağız. Başlıbaşına anı ve arzularınızdaki Ultima dünyasına erşmeyi hedefliyoruz.Bu dünyaya şeklini sunan gerek bizim gerekse sizin içinizdeki arzulardır. Çünkü ultima dünyası biçimini içinde barınan güzelliklerden alır ve bunu sizinde bildiğiniz üzere yaşamayan bilmez ve anlamaz.

Pyramid UO 06 Ekim saat 03:00 tarihinde eşya reset fikrini gerçekleştirecektir.World üzerindeki ve sahip olduğunuz bütün eşyalar silecektir (runebooklar ve karakterleriniz yerlerini koruyacaktır) işlemler bittikten sonra sizlerle birlikte olmaya devam edecektir. Bunu asla temiz bir sayfa açmak olarak nitelendirmiyoruz. Sayfa zaten içerisine sığdırdığı 6 güzel yılla tertemiz bir durumda. Ama yeni güzellikleride aynı sayfa içerisinde paylaşmak adına sadece o sayfada bir yer açma durumunu yaratıyoruz.

Eski sunucu bilgilerine ve istatistiklerine dayanarak sürekli eşya sirkülasyonu gerektiğine kanaat getirdik.

Yeni hali ile Pyramid UO, Ne zor ne kolay bir sunucu olarak devam edecektir. Ancak sürdürülebilir olacağı kesindir.

Not: Sunucu açılış tarihi 06 Ekim saat 21:00 olarak belirlenmiştir.

Yapılacak olan değişiklikler;

Her karaktere 5000gp verilecektir.
Tüm online saatiniz sıfırlanacaktır.
Tüm accountların blockları açılacaktır.
Tüm jail sicilleri temizlenip genel af getirilecektir.
Tüm killeriniz,fame ve karma değerleriniz sıfırlanacaktır.
Forge of Compunction sistemi kaldırılacaktır.
Pazar Alanı ve Pazar vendorları kaldırılacaktır.
Myrddin Robe’nin ismi değiştirilip Pyramid Robe olarak ayarlanacaktır. Ek olarak hiç bir robe gelmeyecektir.
Görev Sistemi bir süreliğine kapalı kalacak ve ödülleri ayarlanacaktır.
Golden Lllama,Freeze Llama,PvP Bineği ve Rare Ostard kaldırılacak Ore Llama tekrar eklenecektir.
Güç yüzüğü belirli saatlerde moonglow’a teleport olup belirli süre duracak ve teleport olacaktır.(sistemin detayı belirtilecektir)
Oltalar için kırılma ihtimali getirilecektir.
Ağ ile spawnlanan npcler gemiye zarar verecektir.
Balık Tavasına 1 saniye delay eklenecektir.
5 adet yeni ev eklenecektir.
Craft Robelara üretim limiti getirilecektir.(sistem detayı belirtilecektir)
Macefighting silahlarındaki şikayetler değerlendirilecektir.
Spawn sayıları ve süreler tekrar ayarlanacaktır.
Fishing ve inscriptionda düzenlemeler yapılacaktır.
Hazine, glaba’rezu ve firavun sistemlerinde düzenleme yapılacaktır.(sistem detayı belirtilecektir)
Genel olarak npc droplarında düzenleme yapılacaktır.

Not: 1 kasım 2012 tarihinde sunucuya 4 ay boyunca giriş yapmamış accountlar silinecektir.
Woww Güzel Olmuş Hayırlısı Şu an Başlamayı Düşündüm :)
Dot var şuan çok zor
Seneler önce oynadığım güzel bir sunucu uzun zaman oynamıştım.Staff kadrosuna dahil olunca artık pyramidi yalayıp yutmuştum.Değerli güzel bir sunucu 900 gün türkiye için güzel bir rakam ve cok uzun senelerde açık kalacağına eminim başlamayı düşünenlere bir fırsat hayırlı uğurlu olsun.
Projem olmasa gözüm kapalı oynıcağım tek sunucu. Başarılar Muhammed.
Hayırlısı olsun ama kötü olmuş , onca emek ve oyun içerisinde para ile satılan donation itemlerini verenlerin mağduriyeti umarım giderilir.
Donate yapan oyuncuların eşyaları bu resetten etkilenmeyecektir.
Relax : Donate yapan oyuncuların eşyaları bu resetten etkilenmeyecektir.

Donate mi var sunucunuzda ?

Oynamam ben.
Relax : Donate yapan oyuncuların eşyaları bu resetten etkilenmeyecektir.

Adamların hakkıyla saatlerce kasıp emek harcayıp kazandığı şeyleri bir çırpıda silip ama elin adamı aynı değerdeki eşyaya 10 lira verdi diye silmiyorsanız yazıklar olsun yapacağınız işe.
Ivangula :
Relax : Donate yapan oyuncuların eşyaları bu resetten etkilenmeyecektir.

Donate mi var sunucunuzda ?

Oynamam ben.

Belki kıçı kırık bir vds kiralamayıp, kendi sunucularını co-location olarak yaptıkları için olabilir mi? Git bi bak bakalım, co-location fiyatları ne kadarmış. 200 liradan aşağısını bulursan benimle iletişime geç, kendi sunucumuda göndereyim. Ayrıca Muhammet'e başarılar dilerim, kendisi yetenekli ve bilgili bir yazılımcı. Umarım hak ettikleri ilgiyi görürler.
kıçı kırık bi vds te 2 sunucu + 200 player barındıran adam > co location'a 200 lira verip donate i haklı gören adam :) inş umduğunuz gibi bir sonuç elde edersiniz, hayırlısı
Muhammed yazdığın cümleyi anlamış değilim , donate'den alış veriş yapanların hiç bir eşyasımı gitmicek yoksa sadece donate eşyalarımı gitmicek. Bunu anlamadık sanırım.
Yanlış anladınız sadece donate eşyaları silinmeyecektir
Some_one :
Ivangula :
Relax : Donate yapan oyuncuların eşyaları bu resetten etkilenmeyecektir.

Donate mi var sunucunuzda ?

Oynamam ben.

Belki kıçı kırık bir vds kiralamayıp, kendi sunucularını co-location olarak yaptıkları için olabilir mi? Git bi bak bakalım, co-location fiyatları ne kadarmış. 200 liradan aşağısını bulursan benimle iletişime geç, kendi sunucumuda göndereyim. Ayrıca Muhammet'e başarılar dilerim, kendisi yetenekli ve bilgili bir yazılımcı. Umarım hak ettikleri ilgiyi görürler.


PYRAMİDUO'NUN SPONSORU VAR.

Forumunda görmüştüm, ek bilgi olsun diye dedim.Co-Location parası ödemiyorlar..
08 Ekim 14:00 itibarı ile Skill Dummy alanı kurulmuş olup, Taming, Stealing, Snooping, Alchemy, Blacksmithing, Bowcraft, Carpentry, Tailoring, Tinkering ve Resistingspells yetenekleri hariç diğer tüm yeteneklerde 15 Ekim saat 00:00'a kadar power hour açılmıştır.

Not: Skill Dummy alanı britain şehrine kurulmuştur.Ayrıca Power Hour Süresini buradan takip edebilirsiniz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.