Bunlarda abi kardeş bi bıkmadılar:) Zaten pyramiddeki olayları bilen biliyor.Neden böyle bir çaba içine girdiği belli zaten dottan sonra.
döt online pyramid kadar uzun süreli açık kalsın daha sonra konuşulur bu dediğin charlie sende az yıkama yağlamacı değilsin hani :D başarılar pyramid uo
configer : döt online pyramid kadar uzun süreli açık kalsın daha sonra konuşulur bu dediğin charlie sende az yıkama yağlamacı değilsin hani :D başarılar pyramid uo

Dotta ilk 2gün oynadım bayadir girmiyorum UO ya okul sebebiyle ama pyramiddeki edit olaylarına 1.ağızdan şahit oldugum için boş geliyor.Ha server uzun süreli dersin orası dogru eyvallahta zihniyete edit falan karışınca cıvkı çıkıyor yoksa pyramidin ilk açıldığı zamanı bilirim zevkle oynamıştım sonra kafa yapısı değişince bu hallere geldi
Silindi
Members
0
Cok dogru bir karar olmus tebrik ediyorum.. verilen bu karari anlamak zor olmasa gerek... buyuk bir risk alinmis ama ustesinden de gelinmis gorunuyor. tesekkurler pyramid bana tekrar baslama firsati verdiniz :p
Tebrik ettim relax'ı adam hala isim değiştirmiyor :D
Novice
12.5
İnsanların akıllanmış hallerini seviyorum yahu :asik2
:asik2
Başarılar
Şu edit olaylarını duyunca soğudum.Zaten UO'yu bu tür facialar bitirdi.
Başarılar...
Aslında item res yerine sistemleri biraz daha sadeleştirmeye çalışsaydın daha iyi olabilirdi.
Başarılar Relax.
ahka1234 : milyonlarca kez yenilensede en mükemmel server olsada berbat bi sunucu oynayacağım son server şuan



Tartışılcak birşey değil ama bende yazmak istedim nedense yine olan bizim saflara olucak itemleri silindiği halde girip kasıcaklardır bir bölüm insan ise direk edit devam edicektir.

Uodan uzak kaldım kaç kere kapandı açıldı hatırlamıyorum ama ilk açıldığında göztepeli ailesindeydim o sırada direk girmiştik edit basılmıştı bize sonra server player görünce yüzümüze bakmadı bi daha relax :)

Bu sunucunun ne olduğunu eminim herkes biliyordur ama bende yazmak istedim işte :)
-Sidious- : Tartışılcak birşey değil ama bende yazmak istedim nedense yine olan bizim saflara olucak itemleri silindiği halde girip kasıcaklardır bir bölüm insan ise direk edit devam edicektir.

Uodan uzak kaldım kaç kere kapandı açıldı hatırlamıyorum ama ilk açıldığında göztepeli ailesindeydim o sırada direk girmiştik edit basılmıştı bize sonra server player görünce yüzümüze bakmadı bi daha relax :)

Bu sunucunun ne olduğunu eminim herkes biliyordur ama bende yazmak istedim işte :)

Klavyesi olan konuşuyor..

Nankörlük ediyorsun "emre" bu kadar senedir tanıyorum/tanıyorsun, arkadaşlarının banını açmadığım için veya jailden çıkarmadığım için tüm bunlar dimi? yazık.., göztepeli zamanı sunucu benim üzerimdemiydi? Kadromda da yer aldın durumların nasıl olduğunu gayet iyi biliyordun. Oyunu yaşamayın, oynayın.
Relax bir şey sorucam, sunucuna başlamak istiyorum.

Edit oldu mu hiç serverında ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.