Bıkmadınız

@salamsucuk belkide bu mesajları o platformlarda sen yazıp gelip burada ortalığı karıştırmaya çalışıyosundur olamazmı? :)
Öyle birşeyle neden uğraşayım oynadığım sunucu stabil ve playeri bol ben sadece bu tarz olaylardan neden hep queranın çıktığını anlamaya çalışıyorum
benimde anlatmak istediğim bu sırf o sunucuyu sevmeyen sıradan biri bile gelip o tür şeyler yazıp basıp gider. mesela şimdi biri gidip queranın forumlarında oynadıgının sunucunun reklamını aynı şekilde yapabilir ;)
Ben bıktım valla siz bıkmadınız. Ne uğraşıyorsun Quera ile madem oynadığın sunucunun playerı bol 15 - 20 playerlık sunucuyla neden uğraşıyorsun ki?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz , bu tarz actığınız her konuda Quera yükselişe geçer.
Sürekli gündemde olduğu için :) bırakın bu işleri
Gerçekten, bıktırdınız daha dün bu konu konuşuldu siz hala aynı hala aynı diyecek bişey bulamıyorum.
boku çıktı
Benzeri bir konu açtın sunucu sahibi alakası olmadığını söyledi , tartışıldı , amacından saptı , kitlendi ve sen hâlâ tutumunda ısrarcısın.

[post]407663[/post]
[post]407524[/post]
[post]407996[/post]

Mesaj içeriklerinde hangi sunucuya yönelik olduğu önemli olmaksızın oynadığın sunucuyu savunma ve reklamını yapma çabası var , bu normal fakat sıradışı olan şey üyelik tarihinin oynadığın sunucunun açılışından sonra olup ilk mesajının gene oynadığın sunucunun başlığı altında olması.Söylediklerimi u-s platformunda bulunan 28 mesajını referans alarak herhangi bir aşağılama,karalama amacı gütmeden söylüyorum.
ve perde kapanır.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.