Çalıntı scriptleri ve başarısızlığı hazmedemeyişlerini milletin forumlarında flood yaparak gidermeye çalışıyorlar

Otur ağla cyclone

Neophyte
26.6001
Oyun içi, oyun dışı reklam girişimleri normal bir durum. Oyunda xyz uo yazsam resmini alıp bu şekilde mi yapacaksınız :) Açıkçası ben Vodafone kullanıyorum ama Avea'dan mesaj geliyor, Vodafone müşterisiyim hala. Direk sunucu sahibine bu üslupla yaklaşmanız yanlış. Sıkıntınızı daha farklı dile getirebilirsiniz, önce sunucu sahiplerine durumu bildirmekle başlayabilirdiniz.
.
Ghlahn biraz fazla taraflı yaklaşmıyor musun quera konularına? Adamlar ne yapsa olur öyle şeylere getiriyosun resmen
Neophyte
26.6001
İlgili sunucu için demedim, genel olarak konuştum; hangi sunucu olursa olsun :)
Ghlahn aynı adaletsizliği banada yaptın.Durduk yere uyarmışsın mesajımı düzenleyerek ve Queranın bir hatasını ortaya çıkardığım için mi diye düşünmeye başladım şuanda..
Syntax : Ghlahn biraz fazla taraflı yaklaşmıyor musun quera konularına? Adamlar ne yapsa olur öyle şeylere getiriyosun resmen

acımıştır belki adamlara :D
Quera konusu gerçekten fazla uzadı. Eğer ki Quera böyle aciz bir davranış gösterdiyse söylenecek pek bişey yok.
lololol şimdi de şeye bağlarlar siz de mail spam yapıyonuz !111 sonra cevap veririm tartışma uzar uyarı-5 xantier ban ggnormk
qahaha nolmuş öyle ya
bi bitmediler
Xantier : lololol şimdi de şeye bağlarlar siz de mail spam yapıyonuz !111 sonra cevap veririm tartışma uzar uyarı-5 xantier ban ggnormk

aaa uyarın sayın cidden -4 olmuş. Dikkat et yahu nasıl beceriyorsunuz bu kadar çok uyarı almayı :( Ayrıca bunu kim yaptıysa ayıp etmiş, lütfen sunucular rekabetlerini haksız kazanca çevirmesinler. Gerçi bu tip durumlar oyuncuyu işten soğutur elinizde ki bulgurdan olursunuz. Burada bulguru oyuncu niteliğinde kullandım.
Tymaron :
Xantier : lololol şimdi de şeye bağlarlar siz de mail spam yapıyonuz !111 sonra cevap veririm tartışma uzar uyarı-5 xantier ban ggnormk

aaa uyarın sayın cidden -4 olmuş. Dikkat et yahu nasıl beceriyorsunuz bu kadar çok uyarı almayı :( Ayrıca bunu kim yaptıysa ayıp etmiş, lütfen sunucular rekabetlerini haksız kazanca çevirmesinler. Gerçi bu tip durumlar oyuncuyu işten soğutur elinizde ki bulgurdan olursunuz. Burada bulguru oyuncu niteliğinde kullandım.
desperatenin başlığına bi şey yazdım, uyarıyla birlikte post editlendi. yanlış bir şey olmadığını düşündüğüm için bir daha editleyip postun orjinalini koydum, bir daha uyarı aldım. öyle öyle arttı işte
Neophyte
26.6001
@Computer_Man
Konu ile ilgili bilgilendirme size zaten yapıldı. Uyarınızın da başka başlıkta olmasına rağmen quera ile nasıl bir bağlantı kurup burada böyle bir şey çıkarıp diyorsunuz anlam veremedim. Üzerinde durulacak bir durum yok. Son sözünüz varsa özel mesaj olarak bildirebilirsiniz, buradan devam etmeyelim.
@Xantier Dikkatli ol yahu şurada adam akıllı problemlere çözüm bulan, bazı konularda da yenilikçi olan nadir insanlardansın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.