Quera UO nereden çıktı ?
2003 yılında başladığımız ve bugünlere kadar zaman zaman kopsakta kopamadığımız ultima online adına son bir kez daha toplanma kararı aldık. 2003 ten 2011 e kadar bir çok sunucu yönettik.Hepsinden ayrı ayrı tecrübeler edindik ve şimdi bu 8 yıllık tecrübeyi sizlere yansıtmak istiyoruz.Ancak tek bir fark ile siz oyuncuların tecrübesi ve düşünceleri ile destekleyerek.. Şu günlerde forumumuzda bizlerle paylaşacağınız düşüncelerinizle yeni sistemler eklemeyi düşünüyoruz. Sizin fikriniz bizim yapabilirliğimiz ile yarı yarıya size ve bize ait sistemlerle oynayabiliceksiniz.

Uzun lafın kısası sunucumuz şuan için aktif hale gelmiştir.
Hepinizi sunucumuzda görmekten mutluluk duyarız.
İlginiz için teşekkür ediyorum.

Site : https://www.quera.gen.tr
**Websitemiz güncellenmiştir. 06.10.2011
Forum : https://forum.quera.gen.tr
Sunucu Tanıtım Videosu : https://www.youtube.com/watch?v=AZjrDyA9DbE

Emulatör : Sphere 56b
Stat Cap : 225
Skill Cap : 800.0
Sunucu Türü : Power Play
Connector by WildGenie

Static alanlarımız







Yardımlarından dolayı Nydrian ( Mert GERÇEK ) e teşekkürlerimizi sunarız.

***SİSTEMLER***

***AT YARIŞI***


***AKTİF ZAMAN***


***BONUSLAR***

***ÇÖP KUTUSU***

***FACTİON (TARAF)***


***Gheed Quest***

Gheed Sistemi


***GÜNAH ÇIKARTMA***

***HAZİNE***

***MAKRO***


***MARKET***


Bu konu Cyclone tarafından düzenlendi(2011-10-06 03:38, 12 yıl önce)
Başarılar umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Sistem olarak biraz zayıf.
Bu kadar sistem bence yeterli. Abartmamak gerek. Şuanda client'ınızı indiriyorum. Başarılar diliyorum.
Erador bitti querrayı sürelim ortaya :) başarılar tabi başarabilirsen cyclone.

Bu gheed boss sistemini 3 serverda aynı ad ile kullanıyor ya bari şunun ismini editleyin bu nasıl iş :)
Gökberk olduğu için bir cevap vermiyorum. Ne de olsa yaptığı her işin bu işlerden farklı olarak tek farkı, birdaha tekrarının açılmamasıydı.

Ünlü düşünürler bu sözlerini herşeye odaklı söylememişlerdir, genele vurursak cinsellikte hep aynıdır ama sonuçları farklı olabiliyor.

Herneyse Türkçe'yi çok düzgün kullanan herkesin yazdıklarının, put gibi tapıldığı platformlarda geziyoruz. Normal olarakta yazı yazmaya korkan insanlarıda beraberinde getiriyoruz.

Durup birkez düşündüğümüzde geçmişte biz veya siz bu herkes olabilir, neleri heryerde söylediğimiz gibi yapmışız bir görmek gerekli.

Bu bir oyun, hayat değil. Bu sadece bir oyun, herkesin girip oynayabileceği ve zevk almaya yönelik bir şey. Bunu hayat felsefesine çevirmek sadece gelecek yaşantılarımızda neleri ciddiye alıyoruz konusunda 1-0 geride başlatır insanı.

Gelelim konumuzda, evet Superadministrator, Erador dışarıdaki bozuk oyuncu kitlesiyle hiç münakaşaya girmedi ve kendi içerisinde bir karar aldı. Genel olarak alınan bu kararda uygulandı. Yani biz kimseyi memnuniyetsiz bırakacak şekilde bir harekette bulunmadık.

Evet, Erador, Quera'dır, Quera Erador'dur. ama ne isimde olursa olsun oyun Ultima Online'dır ve bu sadece bir oyundur.

Ben ünlü düşünürlerden gelen diğer eleştiri sözlerinizi kabul edeblirim. Ne de olsa hiçbiri bunlara tapın diye yazılan şeyler değil.
Banned
-3
Başarılar Oğuz'un scripterlik yaptığı sunucu her zaman en iyi sunucular arasına girmiştir.Bu sunucuda gene aynı şekilde olacağına inanıyorum.
@Slothere
Canım kardeşim öncelikle 8 yıl 10 yıl 15 yıl farketmez. Ultima Online bitik diyorsun. Evet belkide bitik amacımız düzeltmek bi nebze kendi adımıza.
Bu platformlarda takılan tüm insanların başarı kıstası player sayısı ile orantılı olmuş çok yanlış.
Ha onunla orantılı ise şayet yakın bir zamanda sunucumuzun websitesine bakarsınız başarılı olduk mu ? Olamadık mı ? Görürsünüz.
Ama bu sunucuda öncelikli amacımız gerçekten tüm kesimlerin güzel diyebileceği bir sunucuyu ortaya koymak öncelik budur.
Bu güne kadar belki 10 tane sunucum oldu. Hepsindeki önceliğim player sayısı idi şuan buradaki insanların olduğu gibi ancak bu kez öyle değil. Bu kez sistemlere önem verip herkese sunucuyu beğendirmek ilk amacımız.
Yorumların için teşekkürler.

@Superad...
Evet bencede player iyice ayırt ediyor.Bunu zamanla göreceğiz.
Ayırt edebilenler ve edemeyenler olarak.

Saygılar..
hayırlı olsun
Erador , Quera konusuna girmek için can atıyorum ama girmeyeceğim.Web siteniz berbat.Değişecek demek yerine açmadan adam gibi bir site koysanız daha iyi olurdu.
25 Eylül'den bu yana web tasarımcı arkadaşımızdan bekliyoruz. Elimizde olan birşey değil. Websitesinden dolayı sunucu açılışını ertelemek istemedik.
Önerin için teşekkürler.
Gerçekten çok güzel server olmuş suanki en iyi Script ve ekip burada heralde.Player her gecen dakika artmakta hepinizi bekliyoruz daha eglenceli bir oyun için.
Hayırlısı olsun semih, eski günler geldi bir an aklıma, güzel zamanlar geçirmiştik. Sunucunun başarılı olucağına inanıyorum boş zamanlarımda denetlicem =)
şuan 22 kişi var. 22 kişinin 19u düzgün playerlar. Kalan 3 üde "her serverda bir charım olsun hangisi tutarsa onda devam ederim" mantığıyla oynayan kişiler.

Açıkçası ben eğleniyorum. Kasmanın bu kadar eğlenceli olduğu bir serverda uzun zamandır oynamamıştım. Zevkle kastım. Ben öyle 70 100 player istemiyorum bu sunucuda. 40 player olsun, 10 kişi craft 15 kişi action charı 15 kişi pm yapsın. Yeter bize. Yeterki o 40 player adam olsun.

Bathysmall ismimle quera'da yer alıyorum. Tavsiye ediyorum bu sunucuyu.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.