fena şekilde bir kutuplaşma oldu. çünkü eradorun ismi değişip quera olduysa nimloth kadrosu değişmeden narya' ya geçecek. fikirler ne kadar değişti bilmiyorum ama görünüş de nimloth(narya) olacak.
narya ya nar olcak ya da nimloth.
Kutuplaşmadan bahsettiğimi gözardı edip erador-quera narya-nimloth u sadece temel alan yorumlarda bulunulmuş. Kutuplaşmaktan kastım da serverlar kaliteleri değil ha serverdaki yetkililer felan.
@kell
"Bak şimdi ben buna patlarım. "
-arda evet ilk etapta esenyel' i kullandık sunucu daha açılmadan sonra geliştirdik sunucu açıldı ve sorunları hızlıca çözdük ve kendi alt yapım olan nous' u kullanmaya karar verdik. erador oldu sonra quera ya aldık.
@syntax
"Merak etme su ana kadar bulundugun hic bir sunucu eskisiyle ayni olmadi bu da olmayacak.Son olarak da nasıl bir insan olduğunu duruşundan belli ediyorsun. "
-ismail kanka valla billa sunucumda 200-300 kişi olsun en tepede ben olayım diye bir gayem yok. kaldı ki ruh hastası tiplerin başlarında olan sunucuda oynayanların iyi insanların iyi kişiler tarafından yönetilen bir sunucu olmasını istiyorum . örneğin nebula, revolution, nimloth, wish, erador-quera ne derseniz artık.
kaldı ki benim duruşumu bir yoruma indirgeyip kişiliğimi de yerlere döktün ya helal valla.
https://www.ultima-strike.com/uye/afronola-u134071
https://www.uo-developer.com/u-afronola-306.html
hangi yorumumdaki duruşumdan ne dengesizliği mi gördün? - şaşkınım .
@mortal
"Oğuzhan Erador-Quera olayına girmek istemiyorum çünkü beni hiç ilgilendirmiyor ancak Nimloth ve Narya çok başka şeyler.İlk olarak zamanlama açısından ikinci olarakta kadronun içinde Nimloth'dan gelen 2 kişi olacak.İçeriğini bilmediğin bir şey olduğu için bence o konuda yorum yapma. "
-seninle samimi insanlarız biz yunus. sunuculardan ondan bundan konuşuyoruz. içeriğini bilmediğim birşey için bu yorumu yaptıysam bana anlatsan durumu postumu editlemez miydim? -be güzel insan.
@shatrian
"Oguzhan, bu yazdigin postun senden cikmis olmasi beni cok sasirtti. Zamaninda Nimloth'a girmek istedigini de bilen bir iki kisi var, boyle bir saldirganlik tutumu sergiledigin icin bunu hatirlatmakta fayda var dedim. "
-ulen hepsine okey de senınle daha içli dışlıyız. oğuzhan senın **ına ko**m desen eyvallah diyecek biriyim. zamanında nimloth' a girmek istediğim doğru? neden girmek istemiyeyim ki en az benim kadar kaliteli fikir ihsan sahibi adamlarla çalışmak istemek? -neden yanlış olsun ki?
@chimes
"Ayrıca Oğuzhan bu lafım sana. Eğer ekip arkadaşlarım olmasaydı siz oluyordunuz"
-aga kötü birşey değil bu. erdem merdem konuşmaya başladığımızda gayet hoş gidiyordu herşey. berkayla konuştuktan sonra biz çekilme kararı aldık. yani bundan dolayı bizi suçlayacak da değilsin ya
"Yani lütfen ağzımı açtırmayın.
Çamaşırlar dökülür ortaya."
-aga valla kendi adıma konuşuyorum ben kötü birşey yapmadım. ne yaptıysam ortada.
--kin kusulmuş resmen iç dökülmüş. ben neymişim ya? ulen söyleseydiniz ya başta? neyim varsa ister burdan ister messengerdan ister facebooktan söyle de bileyim .
karakteri değişen oğuzhan' dan güzel bir yorum "reklamın iyisi kötüsü olmadığından buraya yazdım bunları, konu üstte dursun diye"
şimdi messengerdayım küfredecekseniz de ordan edin.
sağlıcakla kalın dostlar.
Bu konu afronola tarafından düzenlendi(2011-10-08 23:44, 13 yıl önce)