Novice
12.5
afronola : fena şekilde bir kutuplaşma oldu. çünkü eradorun ismi değişip quera olduysa nimloth kadrosu değişmeden narya' ya geçecek. fikirler ne kadar değişti bilmiyorum ama görünüş de nimloth(narya) olacak.

narya ya nar olcak ya da nimloth.

Oğuzhan Erador-Quera olayına girmek istemiyorum çünkü beni hiç ilgilendirmiyor ancak Nimloth ve Narya çok başka şeyler.İlk olarak zamanlama açısından ikinci olarakta kadronun içinde Nimloth'dan gelen 2 kişi olacak.İçeriğini bilmediğin bir şey olduğu için bence o konuda yorum yapma.
Expert
34.0001
afronola : fena şekilde bir kutuplaşma oldu. çünkü eradorun ismi değişip quera olduysa nimloth kadrosu değişmeden narya' ya geçecek. fikirler ne kadar değişti bilmiyorum ama görünüş de nimloth(narya) olacak.

narya ya nar olcak ya da nimloth.

Bak şimdi ben buna patlarım. Ben sizin gibi Erador tabanı hazırlarken Esenyel kullanıp, aylarca uğraştık diyecek duruşa sahip değilim. Oturup bütün pack'i sıfırdan hazırlıyorum. Kaldı ki eğer kullanacak olsam sizin de kullandığınız esenyel pack'i kullanırdım, sonra sunucuyu açtıktan 1 gün sonra 15 gün bakıma girerdim aynı sizin becerdiğiniz gibi. fakat dediğim gibi öyle bir karakterim yok. İnsanın fikri neyse zikri de odur, kendinizle beni karıştırmayın.

dipnot: cevap veremeyecek ve konuyu sildirip kendi sitenize kaçacağınızın farkındayım, sevgiler.

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2011-10-07 13:31, 12 yıl önce)
Narya = Nimloth demissin de hic bir sey bilmeden neden konusuyorsun Oguzhan.Narya kadrosunda Nimloth 1 de bulunan sadece Yunus ve ben variz.Arda nimloth 1 de yoktu yunus da 2de yoktu.Nimloth un iki sunucusunda da sadece ben vardim ve sen hic bir sey bilmeden bu lafi soyleyebiliyorsun.Merak etme su ana kadar bulundugun hic bir sunucu eskisiyle ayni olmadi bu da olmayacak.Son olarak da nasıl bir insan olduğunu duruşundan belli ediyorsun.
@KeLL

gönül el versede quera packi yayınlasam. Esenyelden birkaç sistem aldığımız doğrudur ama esenyel alt yapısının ne kadar buglı olduğuna dair bilgiye yapan kişiler bile sahip değil heralde. Esenyel alt yapısını biz değil yeni başlayan scripter adayları kullanır. Esenyel altyapısını değil, Nous Online alt yapısını kullanarak bu packi inşa ettik. Allahtan bir pack yayınladınız, artık açılan her server Esenyel. Ya bırakın bu amerikan cool ayaklarını, bırakın bu sanalda medeniyim ayaklarını. 2011 yılındayız hala esenyel pack diyor, bende olan packleri kullanacak olsam nebula 2011 bence gayet stabil.
Expert
34.0001
O kadar iyi biliyorduk ki o pack teki bugları, hazır olmadığımız için gecemizi gündüzümüze kattığımız projeyi son dakikada iptal ettik. Ha bizde biliyorduk senin gibi serverı açtıktan 1 gün sonra 15 gün bakıma girmeyi. Sonra tutmazsa isim değişmeyi vs. Bizim duruşumuz öyle değildi ne yazık ki.
Başarılar dilerim.
saçma sapan şeyleri tartışmaya dönmüş konu o
Aynen.

Quera iyi bir server. Esenyelde iyi bir server olacaktı. Ama olmadı. Açılmadı. Açılmayan bir sunucunun packi üzerinden konuşmak boş bir haraket olur. Ki günümüzde tonla açılan sunucularının büüüyüüük bir kısmı nebula pack ile açılmış olduğu gerçeğini kabul ettiğimiz içinde konuşmak boş bir haraket olur.

Yayınlamayacaktınız o zaman packi. Yayınladıktan sonrada bağırmayacaksınız kullandılar diye.
Expert
34.0001
Kullansınlar diye yayınladık, ilerleyen zamanlarda daha iyisini hazırlar yayınlarız quera 2 açarlar, o konuda sıkıntı yok. Zaten kullananların hali ortada, ikinci gün bakıma giriyorlar. Kullanmak yerine öğrenmek için daha hayırlı bir pack o. Daha fazla tartışmanın manası yok cyclone'un konusu yeterince dağıldı. Sevgiler.

ha bide başarılar tabi.
Tüm yazılanlara bir kez cevap vereceğim ve daha sonra rica ediyorum artık pack tartışmanızı gidip nerde yapıyorsanız yapın.

Daha önce defalarca açıklama yapmamıza rağmen ısrarla Quera'da Erador pack kullanıldı diyen arkadaşlarım halen Yetkili Kadrosuna girip bakdılarsa bunun için yorum yapmıyacağım. Lakin elimizde kendimize ait bir pack olupta isim değiştirdik diye yeni bir pack yazmak gerçekten mantık dışı.

Bundan 3 5 sene önce Storm packi yayıldığında tüm herkes bu pack ile sunucu açtı ama sizlerin yaptığı gibi gelip ben buraya benim packim ben yaptım kullanmışlar vah vah ah ah demedim. Yayınlandıysa birşey kullanılmıştır yapılıcak birşey yoktur. Ve şuan halen bakıyorum pazar vendor sistemi tüm serverlarda Storm'un sistemi heleki kimileri var sysmessagelerini bile editlememiş o derece! Mühim değil kullansınlar AH VAH demeye gerek yok.
Ayrıca sunucumuzda yani Quera'da istersek tüm packlerin scriptlerini alabilirdik ama bu Erador'un packiyle açmamız sizi niye bu kadar gıcık etti. Yada amaç bir sorun aramak mıydı anlamadım ?

İsim değiştirmek vb şeyler değil olay. Ben Quera projesi fikrini ortaya attığımda Buxiun ve Afronola karşı çıktı. Yapamayız Erador oyuncusuna sözümüz var dediler. O zaman ben yapıyorum siz yardım edersiniz dedim. Bu şekilde başladı proje. Ancak şuan Quera aktif. Aynı zaman Erador connectorunuz varsa onada girebilirsiniz oda aktif.Herneyse konumuz oldukça sapmış zaten bunları tartışmayalım.

Şuan ortada yapılan bir iş var. Tanıtım yaparken insanlar dediki siteniz çok kötü ahahaahaa siteyi değiştirdik. Site kötü diyenler ortada yok.
Yıkıcı eleştiri yaparken yapıcı eleştiri yapmayanlar gerçekten eleştiri olayını yukarıdaki yazılarda bir okuyun.
Herkes bizi eleştirme hakkına sahiptir. Eleştirileri öneri olarak kabul edebiliriz. Fakat eleştirilerdeki o SİNSİ şeyleri ayırt ederek.

Herneyse konu çok dağıldı. Lütfen artık o çok değerli güzel pack tartışmalarınızı bir kenarda yapın.
Ayrıca bana laf eden kişileri görüyorumki çalışıyorlar sunucu açmak için. Daha önce hiç sunucu açmamış ilk sunucuları olacakmış gibi gelip burada bana laf ediyorlar.
75 tanede sunucu açsam hepsine laf edersiniz ama playerlar nedense seviyor. Ben bile şaşırıyorum.

Saygılar.
afronola : fena şekilde bir kutuplaşma oldu. çünkü eradorun ismi değişip quera olduysa nimloth kadrosu değişmeden narya' ya geçecek. fikirler ne kadar değişti bilmiyorum ama görünüş de nimloth(narya) olacak.

narya ya nar olcak ya da nimloth.

Oguzhan, bu yazdigin postun senden cikmis olmasi beni cok sasirtti. Zamaninda Nimloth'a girmek istedigini de bilen bir iki kisi var, boyle bir saldirganlik tutumu sergiledigin icin bunu hatirlatmakta fayda var dedim.
Ya artık kendi konunuzumu açıkcasınız napıcaksanız yapın.
Orada insanların kişiliğine laf ediceksiniz neye laf ediceksiniz gidin orda edin. Yeter artık ya.
Burda bir sunucu reklamı var ve siz sunucuya eleştiri değil direk kişilere ediyorsunuz.

Uzaklaşın bu konudan artık yeter.
Cyclone : Ya artık kendi konunuzumu açıkcasınız napıcaksanız yapın.
Orada insanların kişiliğine laf ediceksiniz neye laf ediceksiniz gidin orda edin. Yeter artık ya.
Burda bir sunucu reklamı var ve siz sunucuya eleştiri değil direk kişilere ediyorsunuz.

Uzaklaşın bu konudan artık yeter.

niye oyle diyorsun, hep hit bunlar? bak konun en yukarida kaliyor iste, aaaa sana da yaranamiyoruz ha.
Oda doğru bende meraktan takip ediyorum hahaha :D Stormda pvp birinciliğim vardı güzel serverdı gerçi sonra stayla oldu yinede güzeldi sistemleri bu serverda tutar ama çok uzun olucağını sanmıyorum...
@Shatrian

Hit'e ihtiyacımız yok bizim teşekkürler çok düşüncelisiniz.
Bizim ADAM gibi İNSANLARIN gerçek eleştrilerine ihtiyacımız var.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.