Merhaba değerli Ultima-Strike sakinleri,

Geçen sene çeşitli sebeplerden dolayı kapanan sunucumuzu tekrar aktif etme yolunda ilerliyoruz, hergün ortalama 200 oyuncu ağırladığımız sunucumuzu farklı sistemleri ile tekrar sizlere sunmaktan onur duyarız, açılış tarihimiz henüz belli değildir fakat duyurularımızı web sitemizden takip edebilirsiniz.



Web:www.Rohan.gen.tr (Aktif)

Forum:www.Rohan.gen.tr/forum (Aktif)

Web sitemize bağlanmadan önce lütfen DNS ayarlarınızı kontorol ediniz.


Sunucu Özellikleri

Emülatör: .56b Nightly
Oyun Tarzı: Power Play
Skill Cap: 8x
Stat Cap: 225


..:Sunucumuzda Bulunan Karakter Bonusları:..




..:Sunucumuzda Bulunan Sistemlerden Bazıları:..


..:Sunucumuzda Bulunan Bazı Özel Eşyalar:..
Öncelikle başarılar.

1-Silah tamir sistemi çok gereksiz,serverda silahdan geçilmez.Bunun yerine belli tarihde kendinden çürüyen daha orjinal birşey eklense daha iyi olur.Bunu daha öncede gördük bende oynamıstım rohanda 25k ya +9 silah satardım çok gereksiz.
2-Kayıp eşya bürosu gerekli gereksiz yüzlerce şeyi ihbaer edecekler.Haklı olanında bir şekilde hakkı gidebilir arada atıyorum 100 kişi olsa 1 ayda 1000 tane kayıp muhabbetti olsa hangi brine bakacaksınız bunun için zaman lazım bilgi lazım.
3.Olmayacak diyeceksiniz ama yine multi acc ler açılacak ,Heleki golden sos gibi saçma ötesi bir sistem varsa 1 günde 15m kastırı adama.Kendimden biliyorum şahsen rohan vs ne derseniz deyin açılan sunucularda pvp serverında olmayan nakite sahiptim hep :)


Hayırlı olsun bakalım girer oynarız canımız sıkılmaya başlamıştı.
başarılar.
Daha detaylı bilgi istiyoruz..Sağlam sunucu eskiden bilirim.
Eskisi gibi olucaksa gerçekten güzel olur

Başarılar
Silindi
Novice
0.1
Rohan edit yüzünden kapanan sunucu değil mi ?
Editleri tekrar basacaksanız gelirim yoksa kasamam bu saatten sonra (:
Juaresde zaten hami tüfekci yalandan dolandan sattım hikayesine milleti yiyor ki edite hiç şaşırmadım
Silindi
Members
0
cikan videoya fake felan diyorlarmis stafflarimiz bir kac gune cikacak videoya ne diyecekler heyecanla bekliyorus :bagirma
staff hackleyip yaptılar milletin emeğine hiç acımıyosunuz para verilip yapılıyor bu serverlar sizin gibi densizlerde taş koymak için elinden geleni yapiyolar
Başarılar Rohan.
Efe kamyon altında kal geber inşallah :D action atacaktım bugün swnin içine etmişsin para talep etmişsin kapattılar
Rohan uo kapalı degil açık arkadaşlar..

Sadece ordaki iyi niyetli insanların verdigi pleveli kullanarak ortalıgı karıştıran bir görevli ve askerde haşlıksız kalmış *** para dilenme politikası geregi server saldırılara ugrayıp hacklenip kapatılmış havası verilmiştir..

Rohan uo şuan açık ve daha öncedende belirtilen 09.10.2013 tarihinden devam ediyor..

Ben oyundayım sizleride beklerim..


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-10-16 22:03, 10 yıl önce)
Son save'in gelmeden kimsenin başlıyıcağını sanmıyorum
geri gelişi bile böyle . ne geri geldiyse artık :D fiasko uo cuklar sizi . bıkmadınız yüzsüzlüğe pişkinliğe :D önüne gelen sömürüyo server ı uzay çağına gelmişiz hala daha site şöyle oldu owner ın acc ye girdiler . ulen adam gibi çıkıp bişey yapamıyonuz her seferinde gelin ediyolar sizi . yapmayın arkadaş o zaman . özür dileyin bide . boyuna nete vidyolar düşüyo hala daha çıkıp konuşuyonuz bi bitin artık el insaf be yuh be vatandaş sana . 2000 lerin başındaki ergen mantığı hala modası geçmemiş ama . bi de her seferinde yediremeyip onlar fake video azcık vakit harcamış insan zaten senin editlediğinide anlar herşeyide çözer gören gözleriyle . diğer şıkları saldırı alıyoruz ulan o zaman adam gibi koru evladını . bi de yediremeyip işi bilmiyonuz daha diyolar iki üç owner kestim gözlemlerim hep böyle bu tarz cümleler . hadi ben bilmeye ihtiyacım yokken az çok şeyler biliyomda asıl sen biliyonda güzel kardeşim bildiğin halde ayakta tutamıyon . yalan yanlış fitne fesat ihtimalleri de hep var zaten . koskoca ülkede insanların güveni kalmadı zaten . ondan sonra vay efendim player yok ülkede uo bitti . biter tabi genco biter .kimse adaletsizliğin altına boyun eğmeye kaşarlaşmış olamaz. sen adaletli davranırsan patronu olduğun server da insanlarıda elbet mesut edersin . yok şunlar saldırı yapıyo bunlar acc hack liyo . ulan zamanın başından beri olan bahaneler zamanın başından beri olan ucuz oyunlar . nereye geldik insanlar daha nerede . yazık valla büyük yazık .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.