Novice
-0.500001
yani?
boşuna parazit yapmasın insanlar . adam olan bi kere yapar ya da hiç o donanımı bünyesinde barındırmadığının farkında olur ve çenesini kapar etliye sütlüye bulaşmaz . bu kadar basit .
Novice
-0.500001
:D:Ddd mantıklıymıs da sen nıye bukadar hırs yaptın onu anlamadım yıllardır bu boyle yazsan nolcak :Dd
boşu boşuna odalarda insanlar denek ya da kobay gibi harcanmasın yıllarını kendilerini hapsettikleri o küçük odalarında sandalyelerini eskiterek geçirmesinler :D:D bak abim biz bu yoldan geçtik sana yaramaz tarzında bi cümleyi yazdırtcak bi hava oluştu burda hiç gerek yok bence uzatmaya :D
Novice
-0.500001
Yok be abim ben uo muhtemelen olunceye kadar oynarım oyle zevk alıyorum oyundan kmn ne bok yedıgı pek umrumda degıl salak yerne konulmakta umdrumda degıl sadece oynuyorum eva ne cokuyor ne gıdıyor ne gelıyor zevkıme bakarım eva oynarım(reklam gibi oldu ama :Dd)
Silindi
Novice
-0.500001
GELEMEDI :bagirma
benzinleri bitmiş yolda kalmışlar ama gelecekler sanırım yürüyolarmış :D
Rohan geri geliyordu.Geldide ama yine olmadı batırdılar.Sıkı durun şimdide Wyrem UO geliyor aynı sistemler değişen bir kaç ingot (rohanı wyrem yapmalar)İlerleyen günlerde gelip bizim rohanla alakamız yok diyecekler .Siz yinede oynayın ama sizde seversiniz bu tip serverları başındaki adamları:)alıştıkları için insanları kandırmaya 1 2 aya kapasalarda onlar için büyük başarı :)Benden söylemesi gerisi size kalmış .
hahahaha aynı otun laciverti olur ne olcak başka her zamanki insanlar her zaman ki insanlar . sosyal medya artık bizim ülkede doruklarda yaşıyo zaten bari delikanlı abilerde sunu adam gibi kendini belli edip kullansada hesap sorcak player lara kolaylık olsa :D
Şimdilerde Wyrm Uo yu açıyormuşsunuz hayırlı olsun rohan uo yönetimi umarım bu uzun soluklu ve editsiz bir sunucu olur
Bunlrdan bi b*k olmaz :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.