Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.


 

Öncelikle uzun zamandır konuşma fırsatı bulamadığım, bu platformdaki eski dostlarıma sevgilerimi gönderiyorum. Umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir.

Geçen 10 yıldan fazla sürenin ardından Roxside tekrar sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 6 ay önce çalışmalarına başladığımız, bir zamanların Orta Dünya markası olan Roxside'ı tekrar sizlerle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu büyük buluşma için 01.05.2020 saat 20:00'de hepinizi mutlaka bekliyoruz.

Power Play | 8x | 100% PH
Açılış tarihi: 01.05.2020 20:00
Harita: Orta Dünya (Middle Earth)

Makine Özellikleri
Intel Core i5-4460 3.20GHz
16GB RAM
120GB SSD
Datacenter: Radore

Speedtest:

www.roxside.com

Discord

Kayıt

Rehber

Hakkımızda

Forum
 

Üyelik alımları aktiftir. Tek form üzerinden hem oyun hem forum hesabınız aktif olacaktır. Kayıt esnasında sizin için bir pin kodu belirlenecek ve mail adresinize gönderilecektir. Oyun girişlerinde güvenlik sebebiyle pin kodu girilmesi zorunludur.

Detaylı sistem tanıtımları için web sitemizin Rehber kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Son olarak, Roxside'ı tekrar sizlerle buluşturmamıza vesile olan Nixdorf'a güveni ve desteği için gönülden teşekkür ederiz.

Tanıdık isimler ve bir orta dünya serverı :) Uzun zaman olmuştu, hayırlı olsun merakla bekliyorum. Biraz daha sistemler hakkında sslerle bilgi eklerseniz güzel olacaktır diye düşünüyorum.

Neophyte
26.6001

Bu projenin tekrar hayata geçirilmesine çok sevindim. Yolunuz açık olsun arkadaşlar. 

Serverın reklamı çok az zahmet edip buraya yazmışlar ama detaylar vs. yok orta dunya olmasının dışında insanları cezben bir sistem bilgilendirme yok, insan emek verdiği bir işe neden bir yerden sonra salar anlamıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.