Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Olympus Ultima Online yetkili alımları başlamıştır..
Şartlar:
* Ad Soyad
* T.C kimlik No
* Telefon
* Ev (ayrıntılı adress)
* Bulunduğunuz şehir
* Meslek
* Eğitim durumu
* Msn Adresi
* Kendinizi bir paragrafta anlatınız
* Oyun içi tecrübeye sahip olmak.
* Günde en az 2 saat zaman ayırması gerekmektedir.
* Takım çalışmasına yatkın olmak,takım hiyerarşisine uyum sağlamak ve bunun bir parçası olmak
[email protected] adresine mail atınız...
Ev adresimi :) evinimi basıcaksınız sw a bişey yaparsa :)
Neden olmasın :)
Alınacak yetkilinin sunucudaki görevi ne olacak peki? Bunun hakkında bilgi verirseniz başvuracak olan kişiler de formu ona göre doldururlar :)
Syntax : Alınacak yetkilinin sunucudaki görevi ne olacak peki? Bunun hakkında bilgi verirseniz başvuracak olan kişiler de formu ona göre doldururlar :)


kabul edildiğinizde size görev verilecektir.
Söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında değilsiniz sanırım :)
Benim söylediğim şey hem başvuru yapanların işini kolaylaştırır hemde sizin ama seçim sizin tabi. Umarım bulursunuz aradığınızı.
özgeçmişinize göre değerlendirilip görev paylaşımı yapılacaktır...ilk olarak özgeçmişinizi görmeden şu şu görevinde atama yapıyoruz demem saçma olur..
Özgeçmişi araştırsan nolcak adam yalan atar kapanmış bir sunucu için nasıl bulacaksın ki
Syntax : Alınacak yetkilinin sunucudaki görevi ne olacak peki? Bunun hakkında bilgi verirseniz başvuracak olan kişiler de formu ona göre doldururlar :)

Towertis burada Syntaz arkadaşımız haklı . Hangi göreve alınacağı belli olmayan bir şeye nasıl atama yapabilirsiniz ki ? Birde belki adam kendi serverında ownerlık , başka serverlarda da ownerlık yapmş ise o staff adayına Ownerlık mı vereceksiniz ? Hangi göreve birini alacağınızı belirtirseniz hem sizin açınızdan hemde staff başvurusunda bulanan arkadaşlarımız açısından daha açıklayıcı olur.
Banned
-3
Sizde bence bi sıkıntı var arkadaş diyorki başvuranların verdiği bilgilerini değerlendirip yetki vericem diyor daha ne sıkıntı yapıyonuz .yanı 2 cons 2 seer 151571 tane gm 55551 senior gm 5545415 tane admın 6545455 owner alcam gibi belirtme YOKKKKKKK BİLGİ DEĞERLENDİRİP YANLIŞ MI DOĞRUMU DİYE BAKIP ARAŞTIRCAKTIR ONA GÖRE YETKİ VERCEKTİR VEYA VERMİCEKTİR.İyi akşamlar aradığını bulman dileği ile
ShR : Sizde bence bi sıkıntı var arkadaş diyorki başvuranların verdiği bilgilerini değerlendirip yetki vericem diyor daha ne sıkıntı yapıyonuz .yanı 2 cons 2 seer 151571 tane gm 55551 senior gm 5545415 tane admın 6545455 owner alcam gibi belirtme YOKKKKKKK BİLGİ DEĞERLENDİRİP YANLIŞ MI DOĞRUMU DİYE BAKIP ARAŞTIRCAKTIR ONA GÖRE YETKİ VERCEKTİR VEYA VERMİCEKTİR.İyi akşamlar aradığını bulman dileği ile

Arkadaşım sinirlenmene gerek yok sadece ''Admin'' görevine 2 kişi alınacak veya servera ortak alınacak v.b gibi bir yazı yazsalardı hem STAFF ALIMI YAPAN SERVER için hemde BAŞVURU YAPAN ARKADAŞLAR için kolaylık sağlanmış olurdu . Yinede polemiğe girmeye gerek yok , hayırlısı neyse o olması dileğimle . İnşallah aradığınızı bulursunuz .
max 10 için gereksiz bir konu bence. reklam tabiki önemlidir ama insanları çekicek daha etkili şeyler bulsanız staff arayışına girmeden önce.
Staff arayışına girmeden önce çok şey yapıldı arkadaşım. Reklam yapmaya gerek yok üstte var reklam zaten :)
söylediklerimden "reklam" yapman gerektiğinimi çıkardın?
@Kortez
reklam tabiki önemlidir ama insanları çekicek daha etkili şeyler bulsanız


Buna hitaben yazdım. Yanlış anlaşılmasın.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.