Avatar arkadaşım Kortez adlı arkadaşın demek istediği şu olabilir :

Ultima Strike ve bazı forum sayfalarında reklam yapmışsınız , hoş buna bişey diyemeyiz fakat staff alacağınız kişiden ne gibi bir beklentileriniz var veya staff alımı ile neler planlıyorsunuz ? bunun gibi soruları reklamda belirtmenizi istiyor olabilir .

Kortez arkadaşımızın yorumundan aklıma gelen birkaçını yazdım .
Yetki başvurularına başvuran arkadaşlarımızın niteliklerine göre yetkilendirme yapılacaktır.

Şukadar staff alıcaz diye bir şey söz konusu değil. Gerekliliğe göre yetkilendirme yapacağız.

Zaman içinde yetkilendirme hiyearşik olacaktır. Bukadarını söyleyebilirim.
Melanquas : Avatar arkadaşım Kortez adlı arkadaşın demek istediği şu olabilir :

Ultima Strike ve bazı forum sayfalarında reklam yapmışsınız , hoş buna bişey diyemeyiz fakat staff alacağınız kişiden ne gibi bir beklentileriniz var veya staff alımı ile neler planlıyorsunuz ? bunun gibi soruları reklamda belirtmenizi istiyor olabilir .

Kortez arkadaşımızın yorumundan aklıma gelen birkaçını yazdım .

doğru
+
Sunucunuza özel (size has) çekici eklentiler yapın sunucuda.
Diğer sunuculardan farkınızı gösterin ki insanlar bunu görüp kurulu düzenlerini bırakarak gelsinler.
Bu tarz (staff alımı gibi) arayışlardan önce sunucunuzda bir farklılık yaratın.

Gerek sistemler gerek görsel olarak birçok sunucuyla aynı. Sizin dezavantajınız ise çoğundan daha sonra açmanız. Eğer sunuculaırn sayısı çoğalmış bir dönemde kendi sunucunuzu açıyorsanız, insanları çekebilecek farklılıklar sunmalısınız.


Naçizane fikirlerim tamamen ultimanın daha iyi yerlere gelebilmesi içindir. size ya da başka bir sunucuyu kötülemek amaçlı söylenmemiştir.
Master
59.2997
Staff olmak istiyorsan zaten, ya belirli bir yeteneğin veya özelliğin olduğu ya da istediğin için başvuruyorsundur. Herkesten adres, tckimlik vs toplamıyorlar. Bu yüzden bunu fazla büyütmemek lazım. Başvuran bu şartları kabul ettiği için başvuruyordur.

Mesela ben scripting'i iyi biliyorum ve başvurdum diyelim. Başvuruda bunu belirttikten sonra bakıcaklar işimi iyi yaptığımı düşünüyorlarsa beni scripter olarak alacaklar. Veya bir world builder başvuracak araştıracaklar, yaptıklarını beğenmezlerse almayacaklar. Niye illa herkesten aynı şeyleri yapmasını istiyorsunuz anlamadım. Adamlar başvurunun niteliğine göre alım yapacaklar bu kadar basit çok fazla da anlatmaya gerek yok. Niteliği sağlayan insanlar da başvuracağı için gereksiz tartışmaya lüzum yok. İlla ben adresimi vs vermem derseniz de başvuru sırasında vermeyin bilginizi konuştuktan sonra anlaşırsanız verip vermemek yine size kalır. Özgür iradeye sahipsiniz.
tekrar belirtiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Benim kastettiğim olay staff alımı adı altında bir arayışa gidilmesi için sunucunun belli bir potansiyele sahip olması gerektiği. Yani sunucuda daha önemli eksikler varken bence bu sonraki safha olmalı. Açık olan ve maalesef oyuncusu az olan bir sunucu için staff arayışına gitmek biraz yanlış gibi geldi bana.
Neophyte
26.6001
Günün her saat dilimine yayılacak bir ekibiniz olmak zorunda. Kadro bunu karşılayamıyorsa az oyuncunuzda olsa onlara hizmet edecek görevli mutlaka bulunmalı. Sunucuyu boş bırakmak kayıptır.
Az oyuncu olmuş veya fazla oyuncu olmuş bu konu konuşulmamalı bile . Açılan serverlarda yenilikçi bir düşünce hakimse oraya zaten player gelecektir . Staff konusunada gelirsek Ghlahn dediği doğru , günün her saat dilimini karşılayacak staff arkadaşlar şart . Zaten bunun için staff alımı yapıyorlardır eminim ama staff arayışınız sırasında yeni bir etkinlik veya yeni bir sistem gibi bir şeyler yapmış olsanız veya yaparsanız hem sizin açınızdan staff alımına katılım daha fazla olur ve player artışıyla karşılaşırsınız hemde playerlar açısından yenilikler her zaman hoş karşılanacak ve o servera daha bağlı kalacaklardır .
@Melanquas
"Yeni bir etkinlik veya yeni bir sistem gibi bir şeyler yapmış olsanız"

Lütfen olympus sitesine girip sistemleri inceleyin. Gerekiyorsa oyun girin yorum yazmadan önce. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Yetkili alımı için başvurmak isteyenler gereken e-mail başvurularını lütfen gerçekleştirsinler.
Ben yeni sistemler yok demedim staff alımına katılımın fazla olması için sadece yeni bir sistem yapabilrdiniz demek istedim . Yinede sistemleriniz iyi .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.