Merhabalar ;

Manuel bir yarışması sistemi düşünüyorum , ismindende anlayacağınız kadarıyla etaplı bir yarışma olacak.

Etaplar için yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.Benim aklıma gelen bazı etaplar var bunları sizinle paylaşıyım.

1. Etap

Uzun bir ip olacak , 2 oyuncu ipin ucuna çıkacak oyunculara 1 adet bandaj ve 1 adet heal potion verilecek.Bu iplerin altında ateşler olacak ve aşağı düşen oyuncu ateşten yanarak ölecek bu etapda hayatta kalmak önemli olacak.Etapdaki oyuncular birbirlerini yumruklayabilirler.Ilk ölen oyuncu yarışmadan elenecektir.

2. Etap

16x6 büyüklüğünde bir alanımız olacak.Bu alanda gizli mayınlar olacak.Her mayına bastığınızda 5 hpniz gidecek.Canlı bir şekilde etap'ın sonuna ulaşan bir sonraki etap'a geçmeye hak kazanacak.Ölen oyuncu yarışmadan elenecektir.


3. Etap

16x16 büyüklüğünde bir alanımız olacak.Bu alanda yerlerde bir çok kutu olacak.Yarışmaya kaç oyuncu devam ediyor ise tüm oyuncular bu alana çekilecek.Bu alandaki kutularda toplam 6 adet anahtar olacak.Anahtar bulan oyuncu bir sonraki etap'a geçmeye hak kazanacak.Anahtar bulamayan oyuncular için ise özel bir etap yapılacak ve bu etaptan sadece 1 kişi bir sonraki etap'a geçmeye hak kazanacak.

4. Etap

Uzun bir ipimiz olacak.Bu ipin çapraz düz şekilde yolları olacak.Ipin sonunda yere yetkililer tarafından konulmuş deedler olacak.Ipin ucundan koşmaya başlayarak ipin sonuna geleceksiniz ve yerden bir deed alıp tekrar geri döneceksiniz.Ama ipin altında ateşler olacak yani ipden aşağı düşen oyuncu direk ölüp elenecektir.

Aklıma gelen etaplar bu kadardır , sizlerinde fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Uo nun harbiden b** u çıktı cidden oldu olacak nihat doğan ve paskal kavgasınada bi sistem yazın
Yazarız , yeterki isteyin.Uonun b*ku neden çıktı biliyor musunuz.Yaratıcılık olmadığından çıktı.Yenilikçilik olmadığından çıktı.Saçma sapan adamlar yüzünden çıktı.En kötüsü saçma sapan sunucular yüzünden çıktı.

Bu konu Intense tarafından düzenlendi(2011-05-21 15:37, 12 yıl önce)
Eğer konuşma tarzlarınıza çeki düzen vermezseniz yaptırım uygulamak zorunda kalıcağım.

Ek olarak her sunucu istediği tarzda sistemi yazabilir sonuç itibari ile sphere geliştirilmeye açık ve bu yüzden sürekli olarak kullanıcılara kolaylık sağlamak amacı ile güncelleniyor , herhangi bir sunucunun yapmış olduğu sistem(ler)le UO yu genellemek yanlış , kaldı ki isterse sunucu sahibi sunucusuna bağlanma imkanını oyuncuya sağlamasa dahi kendisinin bilebileceği birşeydir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.