Farklı bir yapı. Sunucunuz hayırlı olsun.

 

Başarılar dileriz.

1 hafta dakika sonra eklendi:

Ailesini ve guild olarak gelen arkadaşlara ücretsiz aile deed ve guild, kale hediye edilecektir. !

Son zamanlarda forumlarda gördüğüm trajikomik olayların üzerine şu yazı yazma gereksinimi duydum.

TNS - Golden Age Ayrıcalıkları :

- Server kapanır mı kapanmaz mı diye düşünmezsiniz.
- Saldırı olur mu diye düşünmezsiniz.
- Aceba gelip serverı hacklerler sonra oyunda fantazi yaparlar mı diye düşünmezsiniz.
- Kimse gelip sizin oyun karakterinizi hackleyemez.
- Türkiye'nin en stabil ve içerik olarak en zengin sunucusudur.
- Sayısız PvM ve PvP olanakları ile Ultima Online keyfinize keyif katarsınız.( Raid vb. )
- Bilişim alanında öncü ve lider insanlar tarafından oluşturulmuş bir sunucudur.
- Oyun ile ilgili kadrolar ( ingame vb ) profesyonelce kurgulanmıştır.
- Günün herhangi bir saatinde hiç bir zaman desteksiz kalmazsınız.
- Herkes Zostrich e binip elinde +15 katana üstünde blackrockla gezmez.( Not : gezemez )

- TNS'de Unicorn ve Mare yoktur. Koymucaz kardeşim. Israr etmeyin. Mare'de neymiş.

Skill Kasma Hakkında
- 3,4 yetenek dışında Ph %100. Oda zoruna mı gidiyor dostum. Donate sistemi koyduk. Skill booster alıyorsun kasıyorsun.Kimse de lafını etmiyor. Hemde TNS'ye destek olup daha da büyümesini sağlıyorsun.


Hakikaten, amatorce işini bilmeyen sırf iki günlüğüne gönül eğlendirmek için açılmış sunucularda oynamamanızı öneriyoruz.

TNS candır, gerisi heyecandır...

6 gün dakika sonra eklendi:



Bu konu TheNorthShield tarafından düzenlendi(2017-07-30 17:12, 6 yıl önce)

Etkinlik Tarihi;Etkinlik 3 Ağustos 2017 tarihin'den 5 ağustos 2017 cumartesi tarihine kaydırılmıştır. Tüm değerli oyuncularımızı bekliyoruz.
Saat; 20:30
Yer; Cove Orc Town
Etkinlik Tipi; Quest
Etkinlik Adı; Orc Hırsızlar
ORC HIRSIZLAR

Pırıl peril parlayan güneş, armonik şekilde dalgalanan denizler, okyanuslar Britain halkı her zamanki gibi çok güzel bir gün geçiriyordu, balıkçılar denizlere açılıp dolu kasalarla dönüyor, barlarda insanlar içiyor eğleniyor neşeli konulardan bahse dalarak günün ve ülkenin güzelliğinin tadını çıkarıyordu. Üstelik bu akşam ünlü Blacksmith Britain mezar yakınındaki zırh dükkanında oğlunu evlendirmesinin şerefine bir davet veriyordu bütün Britain halkı oraya katılacak eğlenecek ve bu güzel olayı kutlayacaklardı. Akşam üzeri işini bitiren halk en güzel kıyafetlerini, zırh’larını elbiselerini giyinip kuşandı ve ünlü demir ustasının daveti için dükkanına gittiler. Önce yemekler yendi sohbetler edildi demir ustası muhteşem bir konuşma yaptı, konuşması okadar güzeldi ki herkesin alkol ile bir hoş olduğu güzel günde daha güzel başka bir şey olamazdı. Alkol ve sohbetin koyuluğu ile danslar, eğlenceler, oyunlar tüm halk kendinden geçmişti. Ama bu davetten ve tüm Britain halkının orada olacağından Cove yanındaki kötü Orc topluluğunun haberi olmuştu ve uzun süredir dünya üzerindeki güçlerini kaybetmiş olmalarının verdiği sinsilik ve öfke ile bir plan yaptılar. Tüm halk demir ustasının dükkanındayken Britain bankasındaki kasaları boşaltıp tüm paraları ve değerli eşyaları çalıp eski ihtişam ve güçlerine kavuşmayı kafalarına koymuşlardı. Üstelik ejderha ırkından kötü bir dragon’u bu işe dahil edip onunla gökyüzünden uçarak sinsi biçimde şehre girip kasaları boşalttılar, yağmaladılar. Sonra cove yanındaki orc town’a geri geldiler ve tüm bu ganimeti elde etmelerinin sevinciyle çığlıklar atıyorlar, gözleri iyice dönmüş biçimde homurdanıyorlardı. Orc’lar ejderhanın karnını yarıp tüm ganimeti karın boşluğuna gizlediler. Böylece ganimetlerini sağlama aldılar. Britain halkı evlerine dağılıp sabah uyandıklarında bankadaki kasaların yağmalandığını tüm eşyalarının çalındığını farkettiler. Orc’lar işini çok gizli yürütmüşlerdi ama hesaba katmadıkları küçük bir çocuk terzi amcasının dükkanında yaramazlık yapıp amcasını korkutmak için gizlendiği yerde beklerken tüm bu olup bitenleri görmüş orc’lar gittikten sonra korku içinde amcasına bunları anlatmıştı ve bu hırsızların orc’lar olduğu tüm Britain halkı tarafından işitilmişti. Bu ganimet sayesinde iyice güçlenen orc’lar haberin duyulduğundan haberdardı. İyice hazırlandılar, baltalarını bilediler ve intikam için gelecek Britain halkını beklemeye koyuldular. Acaba gerçekten Britain halkı hırsız Orc’lara cezasını verip ganimetlerini geri alabileceklermiydi?…



Bu konu Marshall Longcloak tarafından düzenlendi(2017-08-03 20:51, 6 yıl önce)

Son yapılan güncellemeler aşağıdaki gibidir :

  • Eskiden aktif olan TNS MAP güncelleme ile forum üst kısmında aktif edilmiştir.

  • Bulk Order Deed ( BOD ) Sistemi ile ilgili bir takım güncellemeler yapılmıştır.
  • Connector ile ilgili güncellemeler
    • Old Status Bar ( preAOS ) yanlış gold miktarı gösterimi düzeltilmiştir.

 

İyi oyunlar dileriz.

 

Server çok güzel gözüküyor. Malum yaşlardan ve iş güçten dolayı zor olacak fakat 2 arkadaş başlamayı düşünüyoruz :) Umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Başarılar

@Zahnafein

Teşekkürler, her zaman bekliyoruz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.

 

 



Bu konu TheNorthShield tarafından düzenlendi(2017-09-15 13:08, 6 yıl önce)

Sunucu ile biraz daha ilgilenilmesi gerekiyor yani demek istediğim 3-4 defa denk geldim oyunda yetkili bulamadım bu durum oyuncu sayısını gerçekten düşürebilir o yüzden ya kadronuzu genişletip güzel bir hale getirin ya da bu duruma bir çözüm bulun oyuncu sayısı için başarılar diliyorum.

Wiki sayfaları ve sistemleriyle aktif sunucular arasında gördüğüm en kıymetli sunucu diyebilirim. Gerçekten emek verilerek hazırlanmış, umarım istediğiniz oyuncu sayısına ulaşırsınız.




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.