Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Sunucu Bilgileri
Emulator versiyonu : 56b-Nightly
Sunucu Türü : Power Play
Açılış Tarihi : 5 Haziran 2015, Cuma Saat: 18.00
Skillcap : 800.0
Statcap : 225
Client Versiyon : 2x


Ana Sayfa
Forumlar
Kayıt
Connector
Facebook adresimizden takip edebilirsiniz.
Facebook Adresimiz

Şehir Kuşatma sistemi

Şhehir Kuşatma Bilgileri Şehiri kuşatmak için ilk önce şehirin içinde bulunması gereken katil sayısının nöbetçilerden
fazla olması gerekir.Katiller,şehrin içine sızdıktan sonra nöbet değişimini beklemeliler
Nöbet değişimi saat başı gerçekleşmektedir ve 1 dakika sürmektedir.Bu 1 dakikada içinde bu taştan
şehiri kuşatmalısınız.Şehiri kuşattığınız takdirde kuşatma 3 saat boyunca devam edecektir.
Şehirde gereken katil sayısı nöbetçi sayısının altına düşerse ve kuşatan kişi sınırın dışına çıkar
yada ölürse geçen her saniye için ceza puanı katlanacak.Ceza puanı 60'ı bulduğunda kuşatma sonlanır.

Şehri kuşatan kişi şehrin valisi konumuna geçer ve şehirde olan alış verişlerden vergi kazancı elde eder
şehire üye alabilir ya da üyelikten çıkar



Otel sistemi;

Themis UO Otel Sistemi;
Themis'in eşsiz sistemlerinden bir tanesidir. Britain,Moonglow Serpent's Hold's gibi şehirlerde bulunan otel odaları artık kiralanabilir durumda.Otel odalarını kiralamak için kirayama müsait durumda ise çift tıklayarak aşağıda ki menü sayesinde kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Otel Sisteminin Amacı;
Günlüğüne 15k gold ödeyerek kiraladğınız otel odaları skill geliştirme,scroll yazma veya macroya bırakma işlemlerinizi siz karakterinizin başında değilken daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan bir sistemdir.Otel odalarınızda güvenli kasa koyabilirsiniz.Kapıların kontrolü sadece sizdedir.Kira süreniz dolduğunda eğer güvenli kasanız var ise kasa otomatik olarak siz oyunda olmasanız dahi bankanıza aktarılır.Odayı maksimum 10 günlük kiralayabilirsiniz.



Check-in sistemi;

Themis'in yine kendine has sistemlerinden bir tanesidir. .CHECKİN komutu ile aktif ettiğimiz sistem, tüm oyunculara kendinizin nerede olduğunu duyurmak için eşi benzeri bulunmamış bir imkan sağlıyor ayrıca sistem aynı Twiter hesabınızda ki gibi Twit atabilme imkanı da sunmakta. Check-in sisteminin uygunsuz kullanımında yazılan mesajın hakaret boyutuna göre kişinin Perma Ban yiyebileceğini de belirtmek isteriz. Küçük bir uyarı olarak aklınızda kalmasını dileriz.



Banka Kredisi Sistemi;

Banka Kredi sistemi maddi açıdan sıkıntıda olduğunuz dönemlerde kullanabileceğiniz geçici olarak elinizi rahatlatmayı sağlayan Themis'e özel bir sistemdir.
Kredi çekebilmeniz için ihtiyacınız olan toplamda kredi alacağınız hesabınızın en az 750.0 Skill Cap ve 2400 Dakika Online süredir. Krediniz paranızı aldıktan sonra geri ödeme planınız otomatik olarak 5 haftaya bölünür ve haftalık ödeme vaktiniz size mesaj olarak bildirilir. Ödeme yapılmadığı taktirde 2 günlük bir hapis cezası mevcuttur.

İşte Kredi Menünüz;



Sistem videosu için;https://www.youtube.com/watch?v=jbekYPvykdE

Güç yüzüğü sistemi;

Zulüm zamanlarıydı. Themis'in halkı Katledilirken, birçok kişi evini yurdunu ve ailesini bırakmak, terk etmek zorunda kalmıştı. Adaletin adası olarak bilinen Serpent Hold'un
Lord'u da bunlara dahildi antik çağlardan kalan aile yüzüğü ona büyük bir güç bahşediyordu ancak Britain Kralları daha güçlüydü. İngiliz orduları kaplarına
dayandığında Serpent Hold'un Lord'u bu yüzüğü kötülüğün bir parçası olamaması için onu bir kutuya sakladı ve onu en karanlık odalara gömdü. Olayların üstünden uzun yıllar geçmesine ve savaşın
bitmesine rağmen asil soyun yeni Lord Britishin soyunun kendi halkına yaptığı zulümden dökülen kanlardan etkilenmişti yüzük ve derin bir lanete büründü zamanla ancak yüzüğün bulunması çok uzun
sürmedi. Yüzüğü bulanların kadim laneti kırabilecek gücü var mıydı? İşte bunu zaman gösterecek. Şimdi sıra sende yüzük Sosaria'da bir yerlerde. bul onu ve Lanetini kır!

Sistem Sauron adlı bir Boss tarafından aktif edilir ve Quest tadındadır. Tek farkı Boss'a son vuruşu yapan yüzüğün sahibi olacaktır. Unutmayın Yüzük taşıyıcısı bir lanet altına girecektir ve artık Guarded Zone'lar ona haram olacaktır yani Taşıyıcı bir daha Gz içine giremeyecek girse bile isteyen herkes ona dilediği gibi saldırabilecektir. (aynı Lord Of The Rings'deki Frodo gibi :D ) Buna ek olarak Yüzük taşıyıcısının konumu diğer bütün oyuncular tarafından an be an görülebilmektedir. Yüzük sahibinin ölümü halinde yüzük Sahibine son vuruşu yapan oyuncuya geçer ve asla Lootlanamaz, hareket ettirilemez veya ticareti yapılamaz. Yüzük taşıyıcısı Her Gün 2 saat herhangi bir action alanında olmak zorunda olması da cabasıdır. Eğer ki taşıyıcı bu şartları yerine getiremez ise Sauron mezarında ters dönecek ve harita üzerinde tekrar spawn olacaktır. Sauron'un tekrardan nerede spawn olduğu görmek için de aynı komutu kullanmanız yeterli olacaktır. (.YUZUKNEREDE)
Şimdi de gelelim yüzüğün faydalarına. Yüzük sahibi tam bir katile dönüşür desek yeridir. Yüzük, sahibine 5 saniyede bir 3 Hist verir ve buda Asla Deadly Poison etkisi altına girmeyeceğiniz anlamına geliyor.



Random Spawn & Takip Sistemi;

Themis'in en gurur duyduğu ve kendine has sistemlerinden bir tanesidir. Diğer alışılagelmiş Random Spawn sistemlerin aksine Themis'in Random Spawnının belirli spawn noktaları yoktur ve Sosaria üzerinde rastgele olarak çıkar.




Güncel olarak yenilenen sistem her güne ortalama 3 binek sığdırmaktadır ve 31 gün için farklı binek listesine sahiptir. Ancak dünya çok büyük ve her an acaba ne binek çıkmıştır? diye her yere bakamayız. Bunun için yine Güncel olarak yenilenen birde takip menümüz mevcut! .RANDOMSPAWNTAKİP yazarak takip menüsüne de ulaşabiliyorsunuz.



Binek Çiftleştirme Sistemi;

Themis'in en özel sistemlerinden bir tanesi olarak Binek Çiftleştirmeyi sizleri sunmaktan gurur duyarız. Sistemin amacı 4 ayaklı bineklerinizin çoğalması ancak ihtiyacımıız olan bazı şeyler var. Bunlar Bir adet Binek Çiftleştirme Sopası, Bir Dişi, Bir Erkek aynı soydan birer adet binek ve son olarak Animal Taming, Animal Lore ve Veterinary skillerimiz. (99.9)

İlk yapmamız gereken şey Beşinci Seviye Hazinelerden temin edebileceğimiz Binek çiftleştirme sopası.




Sopamızı bulduktan sonra aynı soydan bir erkek ve bir dişi bineğe ihtiyacımız olacaktır peki bineğimizin cinsiyetini nasıl öğreniyoruz? Animal Lore Skilimiz tam bu noktada devreye giriyor. Skilimize tıkladıktan sonra bineğimize tıklayarak cinsiyet bilgimizi alıyoruz.




Erkek ve dişi bineğimize sahip olduğumuzdan emin olduktan sonra sopamıza tıklayarak ilk önce Erkek sonrasında Dişi bineğimize target alarak işlemimizi başlatıyoruz.

;D ;D



Çiftimizin işi bittikten sonra işlemimizin büyük bir kısma da bitmiş oluyor ve dişi bineğimiz hamile kalmış oluyor üzerine tıklayarak bunu öğrenebiliyoruz. Ancak bineğimizin hamilelik sırasında hamileliği bitene kadar korunmaya ve dinlenmeye ihtiyacı olduğundan bineğimize binemiyoruz ve beklememiz gereken süre 9 saat 999 dakikadır. İşte hamile bineğimiz;




İşimiz neredeyse bitmek üzere! Hamileliğimizin son aşamalarına geldiğimizde bineğimizin üzerinde ''Doğurmak Üzere'' ibaresini göreceksiniz. Bundan sonra bineğimizin üzerine çift tıklamamız yeterli olacaktır ancak unutmayın her doğum risk taşır. Annenin ve yavrunun ölme ihtimalini de gözden çıkartmayın. Örneğimizdeki Unicorn'numuzun başarılı bir doğum yaptığını düşünürsek elimizde artık Erkek, Dişi ve Yeni doğan olmak üzere 3 Unicorn'umuz olmuş olacaktır. İyi Şanslar ;)


Soul Egg Sistemi;

Themis'in bir nevi Ostard renklendirme sistemidir. Role Play'in sadeliğini bozmadan 5 adet rengi Ostard Egg sistemi ile beraber kullanmamıza imkan veren Soul Egg sistemimizi tanıyalım. Öncelikle evimizde kurulu bir Ostard Egg'e ihtiyacımız var bunun üzerinde işlem yapacağız. Ostard Egg'imizi evimize kurduktan sonra ise Doğru Dungeon'a Balron avlamaya! Doğru tahmin. Yalnızca Balronlardan düşürebildiğimiz özel Soul Crystallerimizi bulmamız gerekiyor. Crystallerimizi şu şekilde sıralayabiliriz;

Soul The Darkness, Soul The Forest, Soul The Ocean, Soul The Mountains, Soul The Hell


Soul Crystallerimizin işleyiş şekli basittir. Üzerlerine Çift tıklayarak evimizde Kurulu olan Kuluçkayı seçmemiz yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra artık elimizde Renkli bir Kuluçkamız ve beklememiz gereken bir olgunlaşma süremiz mevcut olacaktır. Kuluçkanızı bu şekilde göreceksiniz;



Soul Egglerimiz artık neredeyse tamamlandı. Artık tek ihtiyacı olan şey üzerine tıklamanız.

[move]İşte Final Anı![/move]



Sistem videomuz için; https://www.youtube.com/watch?v=0Nx4C1ThGpU

Virgo Sistemi

Themis'in eşsiz Takım dungeonların'dan bir tanesidir. Yüksek Drop ve zorlu yapısı ile öne çıkan Virgo için 4 kişilik bir partiye ihtiyaç duyulmaktadır. Haydi sistemi biraz daha yakından tanıyalım.
Yolculuğumuz Chest Keeper adlı Boss ile başlıyor! Elbetteki yerini bulmak size kalmış ama Chest Keeper bir hazine koruyucusudur. Virgo isimli mistik bir yaratığın hazinesinin geçiş anahtarını taşır ve öldüğü taktirde Virgo'nun Mahzenine bir gate açar ancak unutmayın gate'i kullanabilmek için 4 kişilik bir partide olmak zorundasınız.

Virgo'nun mekanına girdiğimizde bizi boş bir alan ve ortada aktif edilmeyi bekleyen bir Lahit beklemektedir. Lahitin ortasına tıkladığımız da Virgo aktif hale gelir ancak unutmadan etraf biraz kalabalık olabilir :) Tam olarak yüzleşmemiz gereken 8'er adetten 4 farklı Elemental tamda karşımızda belirecektir. sırası ile şu şekilde;
8 Adet Air Elemental
8 Adet Fire Elemental
8 Adet Water Elemental
8 Adet Earth Elemental [move](her elementalin son bireyi ölür ölmez sıradaki elemantal grubu spawn olur)[/move]

Elemental gruplarının kökünü kazıdıktan sonra Virgo hazinesini korumak için ortaya çıkacaktır. Virgo'nun ölümün de ardından sistemimiz artık sizi ödüllendirmeye hazır haldedir ancak burada ki önemli nokta yanınızda MUTLAKA bir Lockpick hesabı olmasıdır çünkü Virgo'nun ölümünün ardından hazine sandığı kilitlidir ve açmanız için 99.9 Lockpicking skili ve Traning Lockpick gereklidir. (Provisioner tüccarlarından temin edebilirsiniz)
Şimdiden iyi şanslar dileriz


Sistem Videosu için; https://www.youtube.com/watch?v=o-19Q89_Q9I

Görev Sistemi;

Görev yetkilisi sizlere bazı eşyalar karşılğında ödüller verir.Bu eşyaları şehir mezarlıklarında
bulunan npc lerden temin edebilirsiniz.Her seviyede daha fazla eşya ister ama daha fazla ödül verir.



Duyurular Sistemi;

Ölüm Haberi Duyuruları
Etkinlik Duyuruları
Otomatik Staff duyuruları
Kafa Sallama Duyuruları
Yukarıda bulunan duyuru isimlerinin yanındaki buttona tıkladığınızda ilgili duyuruyu kapatmış olacaksınız
ve yanda birdaha ilgili duyuru ile ilgili bir duyuru geçmeyecektir. Tekrar açmak istediğinizde tekrar aynı button'a basmanız
yeterli olacaktır. Kapalı olan duyurular kırmızı açık olanlar ise yeşil olarak gösterilmektedir.



Dungeon Chest Sistemi;

Dungeon Chest sistemi basit ve kullanışlı, Sosari'nın 8 Dungeon'ını kapsayan bir hazine sistemidir. Random olarak herhangi bir dungeon'ın herhangi bir bölgesinde çıkan hazine sandıklarıdır. Hazine sandıklarını açmak için Sadece Lockpick skilinizin tam olması ve yanınızda Traning Lockpick itemı olması yeterlidir. Açılan her sandık belli bir süre sonra yok olmakta yerlerine yine belli bir süre sonra Random olarak farklı bir item içeriği ile farklı bir yerde Farklı bir Sandık düşmektedir. Bulmanız için şimdiden iyi şanslar diler, sizden başka daha birçok kişinin de bu sandıkları aradıklarını unutmamanızı tavsiye ederiz.

Hazine Sistemi;

Geminizde ağ ile balık tutarken ağınıza bazı şişler dolaşabilir bu şişelerin içerisinden değerli ya da değerisiz
parşömenlere ulaşırsınız parşomenler değerli ise 5 seviye olan hazine sistemi devreye girer ilk seviye haritalarını
okuyabilmek için 60 cartography ikinci seviye için 70 cartoraphy üçüncü seviye için 80 cartography dördüncü seviye için
90 cartography beşinci seviye için 100 cartography skill ine ihtiyaç duyarsınız. Her seviye de daha fazla item drop ihtimali
vardır.Hazine bilgilerini edindikten sonra haritanın size verdiği kordinata görev oku aracılığiı ile gittiğiinizzde
üzerinizde bulunan pickaxe ile hazine kasasını koruyan npcleri aktif edersiniz. Hazine kasası Asıl npc olan skelettonu
kestiğinizde olması gereken yerde olacaktır.Hazine kasasınıda açmak için harita seviyesine göre değişen Lockpick skillinizin
olması gerekmektedir.

Kara Ticareti Sistemi;

Kara Ticareti oyuncularımız biraz daha fazla çaba ile normalde kazanabilecekleri parayı arttırmaya yarayan bir görevler silsilesidir. Şehirler arası yapılan bu görevler de Her şehrin Tüccarı size farklı bir teslimat görevi verecektir. Konu ile alakalı düzenlemelerimiz devam ediyor. Çok yakında Tüm Görevlerin ayrıntıları ile tekrar burada olacağız.



Deniz Ticareti Sistemi;

Şehir Limanlarımızın korkusuz tüccarlarından alınan ve diğer limanlara teslimat karşılığında yüklü mevlalar kazanmanızı sağlayan görevler silsilesidir.Sistem açılış tarihimize kadar geliştirilme aşamasında olduğu için gerekli ayrıntılı bilgi için daha sonra tekrar bu başlık altıında karşınızda olacağız ancak aklınızda bir ip ucu kalması için 10gp'ye satılan balığımızı 15gp'ye satmamıza olanak sağlamakta.


Online Kredi Sistemi;

Online Kredi sistemimiz oturduğunuz yerden puan kazandıran ve başka hiçbir şey yapmanıza gerek duymadığınız bir sistemdir. Online kaldığınız süre boyunca size Puan kazandırır. Ne kadar puanınız olduğunu öğrenmek ve markete gitmek için .ONLİNEPUAN yazmanız yeterli olacaktır.

İşte Puanlarınız ile kazanabileceğiniz ödüller;


Ostard Yumurta Sistemi;

nazor yumurtası diye adlandırdığımız bu item'i evinizdeki kuluçkalarınızda kuluçka dönemine soktuktan sonra dinazor sahibi olabilirsiniz.
Dinazor yumurtasını Anne Dinazorların spawnlarnı bularak yumurtalarını alabilirsiniz.
Kuluçkaya koymak için minimum 85.0 animal taming ve animal lore gereklidir.
Veterinary skill'i 100.0 ise süre 3 gün eğer veterinary skill'i 100.0 den az ise 5 gün kuluçka süresine sahip olursunuz.

Kuluçkaya ekleyebileceğiniz belli başlı ruh'lar vardır.Ruhlari soul egg sistemi sayesinde kuluckalariniza yerlestirebilirsiniz.

Soul egg sistemi

Cove Kuşatma Sistemi;

Yeni Sistem;Cove Kuşatması.
Lord Kerberos Sosaria da özgürce dolaşırken Bir orc kampını ziyaret eder orc liderleri ile arası çok iyidir.Şahlara yakışır bir ziyafet masası ile ağırlanan Kerberos orcların tüm birliklerinin desteğini alacağından emin bir vaziyette kamptan ayrılır.Kampın gizli geçitlerinden geçerken küçük ahşap surlarla çevrili bir şehir(Cove) görür.Şehre aşık olur orc kampına geri dönerek orclarla bir anlaşma yapar. Kerberos bu küçük şehri birlik olup kuşatmaları durumunda şehrin arka kısmında bulunan limanda ki tüm ticaret gelirlerini orclara şehirde ki tüccarların gelirlerin kendine alacağını söyler.Bu antlaşmadan haberdar olan Cove şehri Valisi Oden Tüm Themis halkına çağrıda bulunur.

* Ey yüce Themis halkı.Şehrimiz Kerberos ve orcların Zulmüne,baskısına dayanacak durumda değil.Yardımcılarımdan aldığım habere göre Kerberos ve Orc birlikleri Şehrime ? Haziran'da bir saldırı düzenleyecekler.Saldırı sonucunda tüccarlarımın ve limanımın gelirleri orclar ve kerberos arasında paylaşacak cove halkı açlığıa sürüklenecektir.Sizlleri ? Haziranda saat 22:00'i gösterirken şehrimde zulme karşı savaşmaya davet ediyorum.Elbetteki mükafatınız olacaktır.*

Bu çağrıya kulak veren Themis halkı zulme karşı savaşmak için küçük birlikler(Guild) oluşturur. ....... Hikayenin Devamı Sunucu acilisindan sonra ilk korumayi aktif eden guildin hikayesi ile birlikte buradan paylasilacaktir.


Sistemin Açıklaması;
Kerberos isimli yaratigi ele geciren guildin uyeleri ellerinde tuttugu her saat basinda 1 puan ve 50k para alacaklardir.

Herhangi bir sekilde Kerberosa, guildsiz oyuncular veya yaratiklar saldiramamaktadir.

Kerberos saldiri aldiginda Kerberosun sahibi olan guilde otomatik olarak mesaj gitmektedir.
Kerberos'un bulundugu cove sehrine Kerberos'a sahip olan guild disinda hic kimse recall veya gate ile giremez tek giris kapidandir.Kerberos öldürmeyi başaran guild Kerberosu cove şehrine yapacağı saldırından bir süre daha uzak tutmayı başaracaktır.


Pvp Ligi Sistemi

Themis dünyasında haftanın her pazar günü düzenlenen pvp turnuvalarnda alacağınız galibiyet başına 1
şampiyonluk başına 3 puan elde edersiniz. ayın son pazar günü düzenlenen pvp turnuvası sonucunda Pvp Ligi Tablosuna göre
Tablo'nun en tepesinde bulunan kişiye Krallık eventi Özel robe 2m gold ve çeşitli ödüller verilir..

Pvp turnuvaları kuralları
Her potiondan 3 tane kullanma hakkınız vardır
5 adet bandaj kullanma hakkınız vardır
Silahta poison yasak itemler oyuncular tarafndan temin edilmektedir.


Küfür Sistemi
Saygı Themis ailesinin bozulmaz kurallarındandır bunu sakın unutmayın. Argo, hakaret vb. hareketlerde 1dakikalık konuşma cezası alacağınızı
ve bunun devamı halinde hapise kadar giden bir yola dönüşeceğinide belirtmek isteriz.

Guild Sistemi

Sistem Klasik sistemdir fazla değişiklik yapılmamıştır.
.Gc komutu ile guild chatten msj gönderebilir .gonline komutu ile de online guild mensuplarınızı görebilirsiniz.


Diğer sistemler;
Köy Sistemi
Açık arttırma sistemi
Çek Sistemi
Pin Sistemi
Gibi klasikleşmiş sistemler.



Baz Komutlar......
'.stat':
Stat ayarlarınızı yapmanızı sağlar.
'.skilldusur[.yetenekdusur]':
Yetenek düşürme işlemini gerçekleştirir.
'.regs':
Çantanızdaki büyü malzemelerinin sayısını gösterir.
'.guilddencik':
Loncanızdan ayrılmanızı sağlar.
'.aclik':
Açlık seviyenizi gösterir.
'.frozen':
Hareket edememe sorununu giderir.
'.tekraryap[.makelast]':
En son yaptığınız malzemeden tekrar üretir.
'.site':
Sunucumuzun ana sayfasını açmanızı sağlar.
'.forum':
Sunucumuzun forum sayfasını açmanızı sağlar.
'.duyurular':
Görmek istemediğiniz duyuruları kapatmanızı sağlar.
'.macro':
Craft itemlerini otomatik tekrar yapmanızı sağlayan sistem.
'.rogue':
Hırsızların kimliğini değiştirir.
'.karakterisil':
Hesabınızda bulunan karakterlerinizi silmenizi sağlar.
'.karakterikurtar':
Karakterinizi silme işlemini durdurmanızı sağlar.
'.harita[.map]':
Harita üzerinde bulunduğunuz konumu gösterir.
'.sicilim':
Sizin sicilinizi gösterir.
'.ailedenat':
Aile reislerinin aileden üye atmasını sağlar.
'.ailedencik':
Herhangi bir aileye üye olan oyunucuyu aileden çıkarır.
'.aileyiyık':
Reisi olduğunuz aileyi yıkar.
'.etkinlikler':
Etkinlikler ve saatlerini gösterir
'.istatistik':
Oyuncu,Guild,pvp ligi dönem ve genel klasman puan tablosunu görebilirsiniz.


Bazı Eşyalar

Fire Robe (Sadece Katil Pure Mageler Giyebilir)
İce Robe (Sadece Masum Pure Mageler Giyebilir)
Shround (Bütün Klasman oyuncularn giyebileceği mage robe'dir)
Darknes Platemail ( Warriorlar için Özel Bir Setir)
Magic Staff ( Dönüşüm Sistemini İnceleyiniz )
Draglet Set
Elven Bow
Poison Bow
Npc Bow

Skill Bonusları
1- Disarm
3- Armor İgnore
4- Stam Shot
5- Dismount
6- Bleeding
7- Magic Resist
8- Evaluating Intelligence
9- Mace Bonus
10- Lumberjacking Bonus

Bu konu Slaughter tarafından düzenlendi(2015-06-05 01:39, 8 yıl önce)
Başarılar.
Tesekkurler. Sunucu resimleri cok yakinda eklenecektir.
Başarılı bir sv ye benziyor.

Başarılar dilerim.
Teşekkürler

Sunucu Sitesi aktif

https://www.themis.web.tr

Sunucu forumlar aktif üyelik alımları başladı

https://www.themis.web.tr/forum/
Basarilar muratcim :)
başarılar dilerim.
world uzerine 4 adet llama ve 4 adet mother ostard spawni eklennistir.


www.themis.web.tr
zayıf.
Ne acidan sistemler mi zayif ?
güncel oynadıgım serverlar var girdigimde hiç bir şekilde lag problemi yaşamıyorum svye girdim online sayısı çok az olmasına ragmen lag problemi var 50 kişi oldugunda düşünemiyorum 2.si sürekli server açılıp kapanması rahatsız edici
125 TL ödüllü 1vs1 Pvp turnuvası kuralları

Turnuva tarihi 29 mart
turnuva saati 21:00
En az skill total 750.0
En az online süre 12 saat
İtemler katılımcılardan
Potion ve reg bizler tarafından karşılanacaktır.

Maç başına 3er potion ve 5 bandaj kullanım hakkı vardır.

Kazanana ödül en geç salı günü banka ya da ptt üzerinden havale yapılacaktır.

Http://www.themis.web.tr
Bu paralı pvpler çoğalmaya başladı.Hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi olur.
Guc yuzugu 28 mart cumartesi gunu saat 20:00 da yapilan bir etkinlikle ilk tasiyicisinin parmagindaki yerini alacaktir. Detaylar iicin tiklayinuz

Themis UO ilk qursti 28 mart cumartesi aksami saat 21:00 da baslatilacaktir.

Themis UO ilk Pvp turnuvasi olan ve 125 tl odullu turnuva 29 mart pazar gunu yapilacaktir. Detaylaricin tiklayiniz
Themis UO reklam ve duyuru facebook adresi için Tıklayınız

Themis Anasayfa için Tıklayınız
Themis UO Forum Sayfası İçin Tıklayınız

Themis UO bağlantı programı alternatif linki için Tıklayınız

Bu konu Slaughter tarafından düzenlendi(2015-04-02 14:08, 8 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.