Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



0.1


Öncelikle connectorundeki Trojan'i bir kaldır.
Tehlikeli bir dosya degildir windows tanimadigi ve disari yayin yapan dosya oldugu icin trojan olarak nitelendirmektedir. Anti virus rogramnizi deaktif edip baglanmayi deneyin
0.1
Tehlikeli mi değildir? Trojan diyorum trojan...
İnsanların bilgisi haricinde bilgisayarını izliyorsun diyorum, veri alışverişi yapıyorsun diyorum.

Windows'un tanımadığı dosya diyorsun. Windows'un kendi anti-virüsü tanıyor. Yüklemeye çalıştığınız programda "trojanspy win32 delf.gen" var haberin olsun diyor.

https://sunbeltsecurity.com/ThreatDisplay.aspx?name=TrojanSpy-Win32.Delf.gen!A&tid=4684775&cs=B3402FBF3D713E34C37446C8832F932C

Dostum cliente inject ettiğin .dll dosyası milletin kişisel bilgisayarındaki verileri; ya senin belirlediğin bir merkeze ya da connectoru kodlayana servis ediyor bunun nesi tehlikeli değil? Ya ekran görüntüsü yollattırıyosun, ya milletin şifrelerini bunu nereden bilecek insanlar? Millet geri zekalı mı trojan olduğunu bile bile anti virüs programını deaktif etsin? Bu durumda anti virüs neden var?
Hocam kullandigimiz connectoru ilk kez biz kullanmiyoruz. Daha oncede kullananlar olmustur. Onlarda bu tur uyarilar aldi elbette ki. Bizm bu konu ile ilgili yapabilcegimiz birsey yok malesef insanlari sadece clientle oyuna sokamayiz.
ultimayı şu aralar oynamama sebebim bunlar.
Bunlardan kastniz nedir acaba tam olarak?
Emeğinizin karşılığını alamadığınız durumlar açıkçası bizim canımızı sıkan en önemli konulardan bir tanesi ve Ülkemizde malesef bu durum sıkça yaşanmakta. Themis'in Ph oranları sonuna kadar açık olmasına rağmen başka bir sunucu da aylarınızı geçirmiş ve kaldığınız yerden devam etmek istiyor olabilirsiniz. Bu noktada sunucumuzun açılış tarihine kadar Hesap aktarım kampanyamızın başlamış olduğunu duyurmak isteriz. Ancak her sunucu kendine has farklılıklar ve dengeler taşır bu yüzden herhangi bir item iadesi yapamıyoruz. Bunun yerine Skillerinizi veriyoruz. Peki nasıl?

İlk olarak başvurunuzu sunucu açılmadan yapmış olmanız gerekmektedir. ( 12 haziran 2015'e kadar)

Aktarım yapmak istediğiniz sunucu Role Play veya Power Play olmak zorundadır.

Aktarım yapmak istediğiniz sunucudaki hesabınızın skillerinizin SS'lerini bize göndermelisiniz.(Facebook, Skype, Teamweawer vb. aracılığı ile)

Aktarım yapmak istediğiniz eski hesabınız ile yeni hesabınızın isimleri aynı olmak zorundadır.

Hesap aktarımı ile ilgili daha detaylı sorularınız için Skype adreslerimiz mkadoglu veya ogulcantekin ayrıca Facebook resmi sayfamızdan https://www.facebook.com/pages/Themis-Ultima-Online/337257812970638?fref=ts bizlere ulaşabilirsiniz.

https://www.themis.web.tr
Yapilan saldirilara onlem olarak hosting degisikligimiz tamamlanmistir. Themis uo tekrar aktif. Http://www.themis.web.tr



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.