Sunucu güncellemeleri;

Silah damageleri tekrar düzenlendi. MF silkahları damageleri arttırıldı.
Ev satış vendorları aktif edildi. Artık evleri vendorlardan satın alabilirsiniz.
12.06.2015'e kadar bakım çalışmamız ve Themis Limitless!
Themis ailesi olarak oyun dinamiğini nasıl çok daha fazla geliştirebiliriz? dedik ve Themis'i bakıma almaya karar verdik. Peki bizi neler bekliyor? Themis Limitless! Themis'in yeni pvp sunucusu olarak düşündüğümüz ve altyapı çalışmalarına başladığımız 2. sunucumuzu sizlere sunmaktan gurur duyarız. 12.06.2015 Cuma günü 2 ayrı sunucumuzun açılış tarihi olacağını belirtmek isteriz. aynı bağlantı programından hem Themis'de hemde Themis Limitless'a giriş sağlayabileceksiniz.
Ancak şimdilik Themis'de yapılacak değişikliklerden başlayalım. Öncelikle zaten projelerimizden haberdardınız fakat güncellemelerin in game devam ederken sizler ile buluşması sırayla oluyordu. in-game ile geliştirme bölümümüzün 1 aylık bir bakım ile bu projeleri tek bir atışta aktif etme fikri açıkçası daha çok hoşumuza gitti ve Bakım kararına aldık peki bu dediklerimiz kısaca neler? İlk olarak oyun içi dinamiğini Pvp ve Rpye aynı anda entegre edeceğiz. Yeni oyuncularımız geldiklerinde hızlı bir şekilde Tüm itemlarımızı deneyebilecek ve Themis Limitless sayesinde Rp sunucumuzda karşılaşacağımız sorunların öncesinden önüne geçmiş olacağız.(Tabi ki ilk amacımız güzelce kan dökmek :) ) Klasik Themis'te ise Quest zincirini cooook daha fazla uzatıyoruz. Burada 20-30 arası Tüm sosaria'yı kaplayacak bir Quest zincirinden bahsediyoruz. bunun yanı sıra Dungeonları da sıfırdan alıyoruz ayrıca takım dungeonlarını da aktifleştiriyoruz. Ancak asıl amacımız Oyun dinamiğini tamamen değiştirmek. Bizde Sosaria'yı iki ayrı ırka ayırıyoruz! Ancak sistem ile ilgili ip uçları için hikayemizi öğrenmeniz gerekmekte. Ayrıca 3 yeni şehrimizde cabası unutulmuş bir tapınak, Craft şehri ve Themis! Oyun başlangıcından itibaren Themis halkının Britain'a Britain halkının ise Themis'e özgürce girebildiği kan dökebildiği bir dünya! Themis ekibi olarak bu günden itibaren tam olarak 28 günlük bir bakım sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte oyuna bağlantı kuramayacak olsanız da Güncelleme ve haberlerimiz için Forumlarımız son hızıyla çalışmaya devam edecek. 12 Haziran da görüşmek üzere!
Sizi çok seven Themis ailesi adına /// National /// İyi forumlar dilerim.
Themis UO account aktarımı;
Baska sunucu da kastininiz ama emekleriniz bosa mi gitti ? Themis UO hesap aktarim kampanyasi basladi. Detaylari lutfen dikkatlice okuyunuz.

https://www.themis.web.tr/forum/index.php?topic=25.0
Daha once belirtmis oldugumuz acilis tarihini denemelerin olumlu sonuclanmasi uzerine 5 Haziran olarak degistirmis bulunmaktayiz.

5 haziranda gorusmek uzere iyi forumlar.
On kayitlar basladi uyelik almayi unutmayiniz.
insanları skypea'a toplattırıp flood atmakta herhalde işin hınzırlığı,kalitesiz davranış
Orada ki yaziyi okursaniz ya da soyleyenden ogrenirseniz bence daha mantikli dusunmeye baslarsiniz. Ayrica skype yi reklam araci olarak kullanma hakkimiz oldugunu dusunuyorum ?

Bu konu Owner_Jin tarafından düzenlendi(2015-05-27 20:12, 8 yıl önce)
benim arkadaş listemde olmayan birisinin bana reklam yapması ne zamandır hakka giriyor anlamadım?
Ne yani onemli bilgilendirmeyi yazdik diye suclu mu olduk? Sunucumuza gelmeniz karsiliginda edit mi teklif ettik ya da lutfen gelin sunucumuza diye yalvardik mi? Hayir. eski accountlarin silinmemesi icin oyuncularimizin eski acc ismi ve sifre ile account almalari gerektigi yaziyi paylastik. Bundan rahatsiz olduysaniz duzgun bir dile ozelden donus yapabilirdiniz.
0.1
Buda yeni trend oldu :) Ekant aktarımı aktif hülooooo :yes

Kastın mı? Boşa mı gitti? Bir boka yaramıyor mu? Bize ne hımamınaaaaaaa
hem suçlular hem güçlü bu arkadaşlar
0.1
:yes
Douala : hem suçlular hem güçlü bu arkadaşlar

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ;)
Walkova : Buda yeni trend oldu :) Ekant aktarımı aktif hülooooo :yes

Kastın mı? Boşa mı gitti? Bir boka yaramıyor mu? Bize ne hımamınaaaaaaa

Aksi durudma haksız rekabet olmayacakmıydı sencede?
0.1
@Slaughter
Yo yanlış anlama lafım sadece sizin sunucunuza değil :)
Dediğim gibi son trend bu. O ondan 5 kişi alacak bu bundan 3 kişi alacak. Sonuçta değişen hiç bir şey olmamış olacak.
Haklısınız bizde olayların buraya gelmesi taraftarı değiliz ama şartlar buna zorluyor anlayışla karşılamanızı rica ediyorum.
Themis rp 5 haziran cuma (bugun) saat 18:00 a kadar aktif hale gelmis olacaktir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.