Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Ana Sayfa
Kayıt
Connectör İndirme

Sphere Bilgileri:
Sphere56b Night
Skillcap : Yok - PureMage-Warrior-Warlock olarak skill seçimleri aktiftir.
Statcap:225
Player Versus Player [PvP] tabanlıdır.

Sunucu özellikleri;
3.0 Cpu
3gb RAM
40 SSD [Hdd değil dikkantinizi çekerim]
1gbit bağlantı.[Havuz olduğundan 4 dedicated sunucu barındırıyor Lag olması durumunda değiştirilecektir şuanda 400 kapasiteli olması durumu söz konusu kontroller sağlanıyor.]




Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Tower UO PVP projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız. Hosting sorunları yaşanmaması adına sunucumuz 3 günlük test sürecinde olacaktır. Bu test süreci sonrası herhangi bir karakter silinme, save geri alınması söz konusu değildir.

Tüm spawnlar aktif edilmiştir. Safe alandaki spawn gate sistemini kullanarak spawnlara ulaşabilirsiniz.

Sistemlerimiz aktif durumdadır. Gerekli bilgilere alt bölümdeki sistemlerden ulaşabilirsiniz.


Web Sitemiz Halen Güncelleme Aşamasındadır. Bu sizden biraz sadakat bekliyoruz.

Sistemler

Safe alanda skill değiştirebileceğiniz ve değişiklikler yapabileceğiniz komutların bazıları.

.warrior yazdığınızda otomatik olarak tüm skilleriniz Warrior classına göre ayarlanmaktadır.
.puremage yazdığınızda otomatik olarak tüm skilleriniz Combat Hariç 100lenir.[Combatlar=Sw-Archer-Wrest-MaceFig-Fenc-Tac]gibi skiller olmadan sadece büyüye yönelik bir karakter classıdır.
.warlock yazdığınızda otomatik olarak tüm skilleriniz 100lenir bunun yanı sıra karakterinzde eva ve ins skilleriniz düşük gelecektir bunlar puremage tabanlı olduğundan warlock karakterde kullanamazsınız.

Pure Mage özellikleri:
Yapacağınız tüm büyüsel ataklarda +10 ekstra damage bonusu bulunmaktadır.Kendine has 4 elemental robe'si ve 1 adet Full Power özellikli tam anlamıyla puremage karaktere özel olarak tasarlanmış bir robe'side bulunmaktadır.

Warrior özellikleri:
Kenine has bazı setleri ve ağir zirh kullandığından blackrock ve diğer setleri giyebilir stat dağilimi olarak str-100 dex-100 int-25 olarak kullanılması tercih edilmelidir.

Warlock özellikleri
büyüsel ataklarında ekstra vurabileceği bir yeteneği yoktur normal atacklarda bulunur ve aynı zamanda magical[ARTILI] silahları kullanabildiğinden 2 yönüyle seçkin bir karakterdir.Warrior'a has setleri ve silahları kullanamaz.

Yeni bir diğer sistemimiz bineklere eklediğimiz bonuslardır bunlar ise;

İce Steed = Energy Bolt [Cor Por] büyüsünü tamamen absord eder.

Earth Steed = Mind Blast [Por cor wis] büyüsünü tamamen absord eder.

Fire Steed = Flame Strike [Kal Vas Flam] büyüsünü tamamen absord eder.

Poison Steed = Poison [İnnox] büyüsünü tamamen absord eder.

Bu binekler değerlerini kazanmaları açısından özellikleri arttırılarak kullanışı önemli olan binekler arasında yer almaktadır.NOT=Binek üzerinde iken bu bonusslar aktif olur binekten indiğiniz veya karşı tarafın sizi attan düşürmesiyle bonus üzerinizden kalkar.

Warrior Shield : Mind Blast [ Por Cor Wis ] adı verilen büyüyü tamamen absord eder ve warrior karakterlerinizin gücüne güç katar.

Pin Sistemi: Sistem tamamen sizin korunmanız için yapılmıştır.Tüm işlemlerinizi yaparken bu sistem sizin karşınıza çıkacaktır.Herhangi bir karakter hacklenmesi veya şifrenizi tanıdığınız kişilere verip kandırılmanız durumunda bu karakterin pin şifresini bilmeyen herhangi biri stonelerden alışveriş yapamaz bankanızı açamaz veya help menüsü gibi özel sistemleri kullanamaz.

Resurrect=[.res] komutuyla öldüğünüz anda sizi 10 sny içerisinde safe alana göndererek canlanmanızı ve canınızın tamamen dolu bir şekilde yapılmasını sağlar.Takılma sorunlarınız için help menüsünde Stuck sistemi aktiftir.

Pazar Vendor = Sistem aktiftir fakat sistem değişikliği nedeniyle satışa sunulmamıştır.Stone şeklinde olacak ve 1 haftalık kiralayabileceksiniz.Tüm itemleriniz burada satılabilir ve kolaylıkla paranızı katlayabilirsiniz.

Guild Sistemi=Tamamen ücretsiz bir sistemdir.5 Player ile online birşekilde kontrolleri sağlanarak page atmanız dahilinde istediğiniz bir yere KALE [ TOWER ] ile birlikte guildiniz kurulur.[Sistem geliştiriliyor şuan için sade tasarım içermekte. guild point dediğimiz sistem ile web sitemiz üzerinden ilk 5 guildi ve puanlarını görebileceksiniz.Ve en önemli sistemlerimizden biriside Guildler arası düzenlenecek olan belirli bir alan içerisinde EOS sistemi yapıalcaktır.Sistemin test aşamasında olmasıyla nedeniyle ilerliyen günlerde ve player artışıyla aktif edilecektir.Aktif olması durumunda video ile daha detaylı anlatımı yapılacaktır.

İbranice Sistemi = Pure Mage karakterle özgü bir dil konumlandırılmıştır. Bu sistem sayesinde yapacağınız büyülerin sözleri İbranice dili ile gözükecektir.

.komutlarım = Yazarak oyun içerisindeki fonksionları kontrol edebilir neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.Tüm player komutları burada yer almaktadır.

Otomatik Quest Sistemimiz= Sistem etkinlikler arasında yer almaktadır.Bu sistem Gmler tarafından belirtilen saat içerisinde yapılır ve tüm katılan oyuncular aynı ödülleri alırlar herhangi bir hak geçme söz konusu değildir.Ve Aynı zamanda Kral tarafından 24 saatte bir olmak üzere bu etkinliği başlatabilmektedir.Quest alanında herhangi bir item kaybınız bulunmaz ve öldüğünüzde otomatik olarak canlandırılır ve savaşmaya devam edebilirsiniz.

Aile Sistemi= 4-16 karakter uzunluğunda herhangi bir soy isme sahip olmak isteyen playerlar tarafından kurulabilir aile içi chat sistemi ve ailede online olan oyuncular ve aile liderine özel bazı yetkiler mevcuttur.

Yumurta Sistemi= Ostard egg adı verdiğimiz bu sistemde hazineden yarışmalardan elde edeceğiniz yumurtaları evinize kurabilir kısa bir süre içerisinde önemli binekler kazanabilirsiniz.

Küfür Sistemi = Oyun içerisinde Kral tarafından verilen bir ceza türü sistemidir.Bu sistemde argo kelimeleri kullanan kişiyi Page atarak yetkililere bildirmek yerine direk Kral'ınıza bildirebilir ve cezasını çekmesini sağlayabilirsiniz.Bu sistem 1 dakika konuşamama cezasıyla yapılandırılmıştır.Kral bu kişiye verilen cezanın yeterli olmaması durumunda bize SS alarak bildirimiyle oyuncunun oyundan uzaklaştırılmasını sağlayabilir.

Öneri ve şikayet sistemi= Yeni eklenecek bu sistem şuanda tasarlanmaktadır tüm testleri bittiği anda sisteminize sunulacaktır.Yazacağınız tüm öneriler 140 karakter uzunluğunda olması gerekiyor karşınıza gelen menü kral a mesaj olarak gidecek ve aynı zamanda bizlerede mail yoluyla gelecektir.

İtemaktar=.itemaktar yazarak oyun içerisinde aynı hesabınızdaki diğer bir karaktere istediğiniz itemi yollamınıza yardımcı olur.

Oto Etkinlik Sistemi

Sunucuda 7 Ayrı Etkinlik sistemi mevcuttur. Bunların 5'i Otomatik olarak 2'si ise yetkililer tarafından düzenlenen etkinliklerdir.



Not : İlerleyen zamanlarda etkinlikler artacaktır.

Krallık Sistemi

Kral menüsü. [.kral] sadece kralın kullanabileceği bir komuttur. Her hafta Tower Uo dünyasına bir kral tayin edilir. Kral yandaşları için her 5 dakikada bir duyuru yapabilir , Quest

düzenleyebilir ve istediği her bir oyuncuyu 5 dakikada bir resleyebilir..




Top10 Sistemi

Bu sistemimizi şu şekilde açıklayabiliriz; Web sitemiz üzerinden anlık veriler dahilinde saniyelik değişimleri dahi gösteren portalımızda sıralamada olan ilk 10 oyuncuyu Oyun içerisinde ".top10" yazarak ulaşabileceğiniz dialog tamamen websitemizdede gösterilmektedir.Top10 sistemimizin bir diğer özelliği ise hafta sonunda sıfırlandığından dolayı sıralamaya herkezin girebilme şansı yüksektir.Sıralama sonucunda 1. sırada olan oyuncumuz o haftanın bitimine kadar Kral olmakla ödüllendirilir.Kral'a verilecek olan Wings [KANAT] 10m current point -4 adet egg[Yumurta]-2 adet tower heart'tır.Sistemimiz çok kapsamlı olup kral özellikleri dahilinde değişimleri olacaktır.Kral'ın özellikleri yukarıda belirtilmiştir.Sisteme herhangi bir staff mudahale edemez sistem otomatik olarak tüm işlemlerini gerçekleştirmektedir.



Current Orc

Current orc destard ve wrong dungeonlarında bulunan yaratıklardır. İtem almak için gereken parayı kazanabilmenizin başka bir yoludur..





Hazine Sistemi

Hazine sistemini kullanabilmeniz için Dungeonlarda bulunan yaratıkların içerisinden çıkan haritaları çıkartarak elde edebilirsiniz. Haritayı açmak için 1 Adet shovel'e (kürek) ihtiyacınız vardır. Hazineyi bulduktan sonra yaratığı kestiğinizde kasayı açmak için hazine key gerektiğinide unutmayın..

Not : Hazine alanları Felucca , Trinsic , Fire İsland , Deceit , Destard ve Shame dungeonlarından oluşmaktadır. Bu alanlara ulaşabilmek için safe alanda bulunan gate'yi kullanabilirsiniz.




Hediye Deed

Hediye deed sistemi hemen hemen herkes tarafından bilindik bir sistemdir. Kestiğiniz yaratıklardan yada Questlerde elde ettiğiniz bu deed ile Hediye Deed vendorundan random olarak item kazanabilme hakkına sahipsiniz..



SUNUCUDA BULUNAN 3D BİNEKLER

Unicorn LBR



Polar Bear



Kii Rin LBR



Wolf LBR



NOT : Sadece sunucu hakkında yorumlar olursa sevinirim. Başı boş konuşmalar yapmanın hiçbir anlamı yoktur.

Bu konu Chance tarafından düzenlendi(2013-02-22 20:38, 11 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Lütfen yazınızı kurallara uygun bir şekilde yeniden düzenleyiniz.
Başarılar.
Başarılar Tower.
Yıllardır oynamadım yıllar sonrada aklıma geldi girdim siteye görünce böyle resimleri duygulandım vay be.
Sistemleriniz çok eksik çoğu bilindik sistemler.Biraz degişiklik şart ama websitenizi çok beğendim.Başarılar Tower.
Tower UO'nun Versus PVP ile bir alakası varmı ?
Hayır yoktur.
Yine yeni u-s kullanıcı adı yine yeni bir server :yes
NOT : Sadece sunucu hakkında yorumlar olursa sevinirim. Başı boş konuşmalar yapmanın hiçbir anlamı yoktur. :

Bilmiyorum yazıyı okudunuz mu ?
Superadminstratours : Yine yeni u-s kullanıcı adı yine yeni bir server :yes

Yeni hesap değil kardeşim reklamları arkadaşa bıraktım bu sefer belki banada yeni dersin sen :D
Başarılar
Başarılar dilemeyi unutmuşum .Artık kimin kim olduğu hiç belli olmuyor .
Başarılar önünüz açık olsun
Çok teşekkürler arkadaşlar birkaç scpte sorun yaşıyorum şuan onlarıda halletmeye çalışıyorum umarım bugsuz hatasız birşeyler yapabiliriz saolsun oyuncularımızda bize destek sağlıyor bugları kötü yollarla kullanmak yerine bize iletmeleri çok hoş birşey.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.