Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.





Merhaba,

Bildiğiniz gibi Ultima Online sürekli gelişiyor ancak ülkemiz bu gelişimlere uyum sağlayamıyor. Ücretsiz Ultima Online sunucuları belli bir seviyede kendilerini geliştirselerde. Hiçbirşey osi'nin yerini tutmaz. 12 Ekimde piyasaya sürülen yeni versiyonu ile Ultima Online alıştığımız oyunun baya dışına çıktığını söyleyebilirim. Ancak deniz tutkunu olan insanların yeni yama'yı beğenecekleri kesin.

Bu yeni yama ile gelen özellikler:

Yeni gemi tasarımları, gemi hasarları, silahları ve yeni savaş ortamları.
Seviye 7 hazineler. Balık meraklıları için yeni balık türleri ve balık tarifleri.
Gemiler için yeni silahlar ve mühimmatları.
Özelleştirilebilir yeni gemi tipleri, yeni top türleri.

Youtube Video

Ekran Görüntüleri:








Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-03-19 05:57, 13 yıl önce)
Gerçekten güzel.. herşeyin hakikisi güzeldir, iyidir diye boşa demiyorlar.
Aşırı güzel; bunla ilgili birkaç video daha izledim ve hoşuma gitti.
Süper = ).
Her yeni expansionda kendinden soğutmaktan başka iş yapmıyor EA. Sadece şunu söylüyorum, OSI'ye girip 1-2 hafta oynamalısınız, ne dediğimi eminim anlarsınız. Bu tür göz boyamalar EA'nın, oyunu bitebilen bir oyun haline getirdiği için her sene yaptığı çırpınma hareketi. OSI'de yalnızca 1-2 hafta oynayın ve "UO'YU BİTİRDİM !" diyebilecek kıvama geleceksiniz, sadece oynayın sebebini anlarsınız. UO'da eski gemi tipleriyle de korsanlık yapılabiliyordu, şimdi de yapılabilecek. Tek farkı, grafiklere değişim gelmesi ve gemilerle ilgili bir kaç sistem eklemeleri. Ben artık EA Gamese hiçbir türlü güvenmiyorum. Sadece Ultimada değil, her oyunda aynısını yaptı her sene kasıtlı mı yapıyor anlamıyorum ama batırdıkça batırıyor eline geçirdiği oyunu. Stygian Abyss geldiğinde ben de sevinmiştim oo yeni ırk, hikaye sırasına göre gidiyorlar diye daha sonra 1 sene önce bıraktığım Europeye tekrar girip baktığımda artık işin çivisinin çıktığını gördüm. İnsanlar Imbue skilli ile istediği proplarda eşyalar üretebiliyor, bilenler hiç "ama imbue yapmak için de özel bir eşya gerekiyor" demesin, asla iyi proplara sahip harika bir jewel düşürmeyle aynı zorlukta olamaz. Pvp sunucusuna dönmüş. Ben beğenmedim.
Master
59.2997
yazık etmişler güzelim oyuna
dragonlardan para çıkmıyoken içindeki silver piece'leri bronze piece'leri toplayıp binlerce yapıp satmayı özledim. öyle bir server olsa keşke...
Age Of Empires 2 severler aslında bu görüntüleri ve yapıyı baya sevebilirler. Çünkü eklenen topların görüntüleri Age Of Empires 2'yi andırıyor. Age Of Empires pure strateji oyunu bildiğiniz gibi ve Ultima Online'nın bu şekilde gelişmesi sanki bizleri Age Of Empires oyununda tek adam gibi yapıyor. Tamam belki genel olarak oyunun yapısı zaten bu şekilde ama gelişen grafikler aslında sadece biz Türk zihniyetine uyumlu değil diye düşünüyorum.

Dün gece bu konuyu araştırırken Ultima Online charlarının 350$ gibi bir fiyattan satıldığını gördüm. Hele ki oyun paraları knight, silkroad ve metin2 gibi online oyunlarla yarışacak şekilde satılıyor.
çok orjinal görünüyo !!!
perfect
Tymaron : Age Of Empires 2 severler aslında bu görüntüleri ve yapıyı baya sevebilirler. Çünkü eklenen topların görüntüleri Age Of Empires 2'yi andırıyor. Age Of Empires pure strateji oyunu bildiğiniz gibi ve Ultima Online'nın bu şekilde gelişmesi sanki bizleri Age Of Empires oyununda tek adam gibi yapıyor. Tamam belki genel olarak oyunun yapısı zaten bu şekilde ama gelişen grafikler aslında sadece biz Türk zihniyetine uyumlu değil diye düşünüyorum.

Dün gece bu konuyu araştırırken Ultima Online charlarının 350$ gibi bir fiyattan satıldığını gördüm. Hele ki oyun paraları knight, silkroad ve metin2 gibi online oyunlarla yarışacak şekilde satılıyor.

o.O 350$ ? Karakterler kolaya satılabilmesine rağmen..
Account sanırım o. OSI'de kasılabilecek en zor skill tamingdir bütün fiyatı o arttırıyodur :P
Arkadaşlar ben Ultima Online High Seas versionunu hemen indirmek istiyorum da bu sitenin dosyalar bölümüne baktım ama yok sanırım nerden indirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.