Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Yıllardır bıkmadan,sıkılmadan emek harcadığımız,uğruna saatlerimizi elimizde mouse parmaklarımızda macro tuşlarımızla geçirdiğimiz bu eşsiz oyun ULTIMA ONLINE için ülkemizde bitti deniliyor. Ya zevkimize göre server bulmakta zorlanıyoruz ya da oynadığımız serverlar ertesi gün çöktüğü, hacklendiği için içimizden oynamak gelmiyor. İlk okulda Britain sokaklarını yeni öğrenirken karanlıktı , In Lor isterdim şimdi üniversiteyi bitirdim hala o sokaklarda koşmak içimden gelen. Dostluklar ve arkadaşlıklar paha biçilemezdi, örgütlenmeyi, grup halinde saldırma ve savunmayı belki de bu oyun ile öğrendik. Ancak bahsettiğim sebeplerden bu güzel oyunu, eşsiz zevki alamaz olduk.

AMA DURUN.BU DURUMUN FARKINDA OLAN BİR KAÇ AYDINLANMIŞ İNSAN SİZİN, BİZİM İÇİN GELİYOR.

Çok öncelerden var olmuş, akıllara kazınmış bir kaç sunucu sahibi ile birlikte çalışmalarını yürüttüğümüz bir sunucu açılmayı düşünülüyor. Bu serverda STR DEX para ile arttırmak yok, YENİLMEZ STEED satın almak yok, FİRE DAMAGE KATANA gibi bir silah yok. Alışığımız bildiğimiz INVUL ve BLACKROCK set var. Damage'i ile oynanmamış, tek tük çıkan +15 katanalar, cutlasslar , scimler var. HAFTADA YADA AYDA YADA YILDA 1 çıkacak NIGHTMARE var. Frienzied Ostardlar Desert Ostardlar sadece zenginlerin himayesinde olacak. YÜZYÜZE BİLİNMEYEN, GÖRÜLMEYEN ŞAHIS serverda yetkili olamayacak.

HEPİMİZ OYUNA NASIL BAŞLADIK?
O ZAMANDA OLMAYAN ITEM BU SUNUCUDA OLMAYACAK.

original SPHERE tabanlı bir ULTIMA ONLINE serveri düşünün.

düşünün ki Necro Rare Dye en cafcaflı ve zor bulunan renk , server açılalı 1 ayda olsa +15 silahlar bir elin parmağını geçmeyecek.

eski gücünüze ulaşabilirseniz şayet bu değerli eşyalara sahip olmanın zevkinin tadına varacaksınız.

BU BİR REKLAM DEĞİLDİR. BİR ÜTOPYADIR. BU ÜTOPYAYI KURMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR. HERHANGİ BİR ŞAHIS VEYA SUNUCU İSMİ VERİLMEMİŞTİR.

GERÇEK PARA GEÇMEYECEK. SKİLL KAZANIMI ÇOK KOLAY ANCAK ITEM KAZANIMI AYNI DERECEDE ZOR OLACAK. HERŞEYİN DEĞERİ , İNSANLARIN BİRBİRİNE SAYGISI , LONCA SAVAŞLARI VE İNSANLARIN HACK YAPMAK DEĞİL KORUMAK İÇİN UĞRAŞACAĞI BİR SUNUCU.


COMING SOON.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-07-26 16:01, 10 yıl önce)
Yaz geliyooooooooooooor uçuşa hazır olun 8)

Davidin bi capsi vardı kim yapmıştı hatırlayamadım diye iki elini açmış tnt var ellerinde bu yaz da patladık yazıyodu :D:D o aklıma geldi asfsaokfas
Merakla bekliyorum :)
Ben merakla bekliyorumda Bide Orta dünya haritası olsaydı güzel olurdu :D
AYIK OLUN BEYLER
Giydirecektim de, yazmaya üşendim.
Silindi
Members
0
Yav he he...Bi kere bu ulkede soyle bi durum var.Stafflar o kadar kalitesiz insanlar ki biri sphere dev olunca "hulooooggg" cekecek kapasitedeler.Player de edepsiz ahlaksiz ama gel gorki stafflar onlardan beter.Kalite olarak hicbir serveri begenemedim Arqas disinda.Ha bide olympus'un ilk zamanlari var.Belli bi yere gelince (player kapasitesi olarak) staff staffliktan cikiyor.Kisaca bu suc oyunculardan once server kutucularindadir.Bu oyunun yenilige falan ihtiyaci yoktu.Ben eskiden nebula da o kadar keyif alirdim ki,a katanam gitsin uzulurdum.Adam kesince mutluluktan agzim yirtilana kadar gulerdim.El ele bitiriniz bu oyunu.Staff oyuncunun isteginin hala ilgi alaka oldugunu gormeden is yapiyor,player de size olan guvensizligi yuzunden kasmak yerine item istiyor ailesi icin.Kusura bakma kardesim,senin gibi yillardir buraya ayni hikayeleri yazanlarida gordum.Sonuc hep ayni...
Patrick : Giydirecektim de, yazmaya üşendim.

biz yazarak giydirmiyoruz, kastırarak giydiriyoruz. Biz .add komutuyla giydirmiyoruz, bu komutu world building ve script testing dışında kullanmıyoruz.
Biz yapamayacaklarımızdan bahsetmiyoruz. Biz işimizi yapıyoruz, üşenmiyoruz. Aynısını sizlerden de beklemekte ve güzel, tarafsız, iğneliyici olmaktan cok yapıcı eleştirilerinizi beklemekteyiz.

Sore: var.Stafflar o kadar kalitesiz insanlar ki biri sphere dev.. blabla

Biz Türkiye'de akıllara yerleşmiş, Flame Strike dizilişi eşliğinde world üzerinde dolaşan Stafflar değiliz. Biz bir oyun dünyası inşa ediyoruz, bu dünyadaki iyi ve kötü her etkileşimden sorumluyuz. Biz bu dünyayı korumak, kollamak, hile hurdadan, haksız kazanc ve saygısız oyundan korumak icin elimizden geleni yaparız.sayın Sore, aynı hazzı ve duyguyu size ve sizin gibilere yaşatmak icin ömrümün en güzel ve verimli senelerini tekrar bu oyunu canlandırmak icin kullanırım. Cunku biz, sizin icin var olacağız.

iksantiyerVeyaSantiyer: AYIK OLUN BEYLER

saygılar.
Bu sene bayramda yaza geliyor of çok fena
Peki mazotta 40 kuruş olucakmı ?
Holy ****
Herkes bir ön yargıyla yaklaşmış , adam fikirlerini açık bir şekilde izah etmeye çalışmış nedir bu aşağılama anlamak mümkün değil.. Buraya olumsuz şekilde yorum yazan arkadaşlar şu ana kadar kaç sunucu açıp - kapattı merak konusu..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.