Banned
-3
Saolun arkadaşlar.
Uzun soluklu sunucu olsun demeyeceğim, şu günlerde hiçbir sunucuya belli olmuyor.O yüzden hayırlı olsun demek daha doğru.

Not:Ozan da projede mi merak ettim?

Bu konu Culum tarafından düzenlendi(2011-01-29 17:25, 13 yıl önce)
Evet, Ozan'da Projede Culum. Teşekkürler Yorumlar İçin Tekrar.
Banned
-3
Saol Culum teşekkürler.
Öncelikle emeğine sağlık worlde çok emek vermişsin :) keşke client olarak 2.0.3 yerine 5x veya 6x kullansaydın :), connector aktif demişsin umarım kaliteli bir connectordur şu zamanlarda çok kalitesiz connectorlerin oldugunu bildigim için söylüyorum bunu ve alınmayacağını umarak; o az önce güzel dediğim map te delucia, britain gibi alanların süslendiğini görünce birazda nasıl pvp serveri bu yaa? dedim ben pvp serverinin mantıgını dahi sevmeyen biriyimdir ancak illa pvp serveri olacaksada tam olsaymış pvp amaçlı yerlere taş koyulması yada çalı çırpı konularak rahatsızlık verilme ihtimali olması biraz ters olmuş sanki ? eğer sorun çıkarsa düzelteceğinize eminim :) Başarılar.
ha birde son anda gördüm sistemler derken unicorn ve nightmare sistemi yazmışsın bunları ayrı birer sistem olarak görmekte bir hata gibi geldi bana :D neyse iyi ve eğlenceli bir oyun ortamı oluşturmaya çalışmışsınız emeğinizin karşılığını almanızı dilerim :)
Silindi
Members
0
Başarılar
Teşekkürler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.