Merhaba arkadaşlar, www.ultimadestek.com böyle bir siteye rastladım geçen gün şuanda'da aktif olan çoğu sunucuya destek verdiğini iddaa ediyor doğrumu değil mi bir fikriniz var mı ?

16 Adet server'i yapmışlar ve destek sağlamışlar connector, site vs.
Özelden karalamalar yağıyordur :) Fikrin olsun istiyorsan işin sahibiyle görüş derim. Ama şahsen ben hem okan okbayla çalışmış birisi olarak hemde Uo Legend de bütün hizmetleri almış birisi olarak şunu söyleyebilirim. Web ve Hosting konusunda ( Gerçi o dönemler hosting konusunda, saldırılarda biraz sıkıntı yaşamıştık ama çözüldü o problemler ) iyidir. Özellikle saldıların engellenmesi konusunda güvenirim yapı hosting'e ( ultima desteğin host şirketi ) Connectör konusunda, bilmiyorum benim görüşümce hiç bir zaman connectöre ihtiyaç duymadık ama 3rd party tools engeli istiyorsan gözün kapalı güvenebilirsin sandbox a kadar engellidir ( uo legend da v2 kullanmıştık ve memnun kaldık epey. ) Başka, site tasarım konusunda ben bilgisizim ortağım Gentlemanjack ilgilenmişti o iş ile hatta siteye girdiğimi bile söyleyemem ben script işleriyle ilgileniyordum. Kişisel olarakda müşterisine ilgilidir bir sıkıntı anında kendisine günün herhangi bir saatinde rahatlıkla ulaşabilirsin ve sorunun çözülmesine dair yardımcı olan birisidir. Sana makina satıp geçmez.
Themis Uo Shard olarak yaklaşık 3 aydır Ultima Destekten Hizmet alıyoruz. sunucumuzda şu ana kadar lag, donma, kapanma vs hiçbir şey ile karşılaşmadık. Rahatlııkla güvenebileceğin ve en önemlisi de Türkiye'de Ultima Online üzerinden çalışan Tek Kurumsal firma olamaları. Karar sizindir elbette iyi forumlar.
Merhabalar oncelıkle Ultima Destek ıle hali hazırda calısan bırı olarak 7/24 destek her konuda saglamıstır guncellemeyı anlamadım geldı sagolsun yaptı yetmedı defalarca bazı seylerı bozdum bı sekılde :D gene geldı yardımcı oldu.Hizmetse istedigin evet ultima destekte hızmet varbarındırdıgı sunucular yaptıgı ıslerde ortada buda bnm sunucu reklam formu dılersen orda makıne kısmındada okan okbay yazıyor zaten ıncelersın ayrıca ben fehıyedeyım acarlar as de calısıyorum marmarıstede mevcut bı sırket yardım edebılecegım herne olursa bende yardımcı olurum

EmpireOfSaga tıklayıp ıncele lutfen
Ultimadestek dosttan cok dusmani olan bir firmadir cunki cekemeyeni cok malesef. Şua da alcor uo olarak eger birseyleri guzel sekilde basarabildikse %50 si ultimadestegin payidir.

Okan gayet guvenilir ve isini duzgun yapan bi kardesimiz. Bu gibi durumlari platformda konu olarak acmaktansa şahıslarla gorusmenizi tavsiye ederim. Bunu reklam zanneden olur yada karalamaya calisanlar türer.

Eger su zamanda ultimadestek olmasa htlm siteli ayda bi acilip kapanan sunucular olurdu ultimadestrk sayesinde herkes kndi kalitesini olusturuyor.
uyarı - 1

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2015-03-28 02:21, 9 yıl önce)
arkadaslar gerek yok bu tarz bırseye varsa sıkıntısı olan ozelden cozun burada konumuz sahıslardegıl fırmadır !!!
Okan gerçekten ultimaya can katan birisi kesinlikle işini çok iyi yapıyor bazı kişiler gibi paranı alıp ortadan kaybolmaz sonuna kadar sen mennun kalana kadar geceni gündüzünü harcar ama sen bilirsin diğer taraflara gidip paran boşa gitmesin.
Expert
34.0001
rawnos:
Siz ne kadar ürerseniz üreyin biz bu kervanı yürütmeye devam edeceğiz.

ürümek o, üremek değil. it ürür kervan yürür. ürümek havlamak, ulumak demektir.
sevgiler.
///.edit

Bu konu firehellsly tarafından düzenlendi(2015-03-29 00:48, 9 yıl önce)
Çok teşekkür ederim hepinize ben ortalık karıştırmak veya reklam amaçlı açmadım konuyu örneğin birisi açar bir site koyar oraya referans olarak bir kaç sunucu alır parayı kaybolur.

tanımadığım için sizlerden bilgi aldım hepinize teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.