/summon ^avatar^

connector hakkında saçmalamaya başlar birazdan 10 satır connector yazmışsınız diye, aldanmayın bu arkadaşa sakın gelirse.
Şu an connector'e ihtiyaç duymuyoruz zaten, sıkıntı yok.
En azından CPU kullanımı optimize edilmeli.
Geçici olarak kullanıcılar bunu giderebilirler, uo loader gibi programlar ile.

İlk başta düşüncemiz sadece ip ve port vererek kullanıcıların kendilerinin istedikleri client ile girmelerini sağlamaktı.Fakat herkesin login.cfg editlemeyi veya static dosyalarını tek tek klasörlerine atamayacağını düşündüğümüz için böyle yaptık. Geçici bi durum, sunucunun gidişhatına göre yön bulacaktır.
Sunucuya girdim çok hoşuma gitti gerek sadeliği, gerek staffları, player'ıda var baya yeni sunucu arayanlara tavsiye ederim, başarılar.
duke : /summon ^avatar^

connector hakkında saçmalamaya başlar birazdan 10 satır connector yazmışsınız diye, aldanmayın bu arkadaşa sakın gelirse.

Normalde yorum yazan bir kişi değilim bu tip platformlarda ama gördüğümde baya güldüm gerçekten. Ellerine sağlık :)

Bu arada başarılar.
duke : /summon ^avatar^

connector hakkında saçmalamaya başlar birazdan 10 satır connector yazmışsınız diye, aldanmayın bu arkadaşa sakın gelirse.

Bir derdin var sanırım. Sorunun varsa ulaş bana halledelim. Başlıkta bile bulunmadığım halde ismim geçiyor. Baya güzel platform oldu burası. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye boşa dememişler :)

Yönetici arkadaşlarında aynı hassasiyetle arkadaşı uyarmalarını umarım.

Sizede başarılar.
player yok diye ******'u bırakmıştım bir ara ama hakkaten en iyi server ******mış, gecede 20 kişi banlandı jaillendi bu tarz olaylardan. tolerans 0 adamlarda gerekeni yapıyorlar online sayısı falan demeden

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-05-23 16:26, 11 yıl önce)
Hangi Gerekeni Yapmıslar Adamı 2 dk da Jailden Çıkardılar Tölerans Yok Diosun Adminin Verdiği Cevap Playerı Kaybedemem o Yüzden Affettim Bukadar Aşşağılık Bir Küfür eden Hmde Oyun İçin Böle Adamları Savunuyorlar
Resimdeki server uo battle değil ama bu serverdada başladı bu gereksiz insan sslerini görürüz bu hafta

bu pondextir her serverda böle yaşı 15yada 16 olması lazım 3-4 serverda denk geldi hep küfür ana bacıya banlayın böyle adamları oyun oldugunu anlamıyorlar ne kadar sölesende durduk yere gelip yanına ana bacı söven tip bunlar
dostum ben zaten stones'dan bahsediyorum. battle da başladım ben de ama yazdıklarından sonra bıraktım, ANA BACI söven tiplerle oynanmaz.

Bu konu duke tarafından düzenlendi(2012-05-23 17:07, 11 yıl önce)
Bahsedilen sunucu benim bulunduğum sunucu. Burası yeri değil fakat öncelikle sunucu sahiplerinden özür diliyorum kirlilik için. Atılan ss e gelince insanlar hep siterlerki benim istediğim olsun benim bildiğim doğrudur. Peki ne derece sorumluluk sahibiyiz? Hiç hakkımızı ararken doğru şekilde aramayı deniyormuyuz.

Bu gerek oyunlarda gerekse gerçek hayatta böyledir ne yazıkki arayamıyoruz. Oyunda siz okadar çaba sarfeder uğraşırsınız sonra KURALLAR koyarsınız. Hergün gün içerisinde insanlar bu kuralları okusun diye weblink atarsınız. Ama gel görki insanlar yinede kendilerinin haklı bulunmasını isterler. Bu screeni alan arkadaşım @admin123 merak ediyorum kaç kere kuralları okudun?

Neyse tekrar yersiz mesaj için özür dilerim. umarım sunucunuz başarılı olur. Tekrardan sunucu sahiplerinden özür dilerim.
Yanlış yer, yanlış zaman, yanlış mekan.

Sorun değil kortez, gerekli bildirim platform moderatorlerine yapılmıştır.Sizlerede bol şans dilerim.
Connector Aktif Edilmiştir.
sunucu çok hoş eski bi havası var ilk amentes yada asgard sanırım, öyle hissettim bi an için. Oyuncularıda gayet yardım sever başarılar dilerim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.