Evet Arkadaşlar Öncelikle Bu SS Yayınlarken İp Ban + Yasaklanacağımı Bile Bile Yayınlıorm Ve Raskolun Yaptığı Hareketi Hepinize GÖstermek İstiyorm.
Ama Ancak 5 - 10 Kişi Göreibilicek Gibi Hemen Ban Atıcaklar.

By Ma$Chot

[Kisisel haklari ihlal ettiginden dolayi, MSN loglari ve konusmalarini yayinlamak yasaktir. SS kaldirilmistir. - Neran]

Edit: TheRaskol'un istegi üzerine SS tekrardan konulmustur:




Çoğu Kişi Ne Varki Bunda Dİcek.Biliyoruz Bunu Benim Amacım Banımın Açılmasıydı Fakat Böyle Soğuk Bi Yaklaşım Yapan Raskolun
Herhangi Bi Durumda Kimseye Yardım Etmiyeceğini Gösterir


Topiği İlk Önce Uo-Developerde Yayınladık Fakat Raskol Sahibi Olduğu İçin Anında Silldi Umarım Burdanda Silinmez :) Herkez Neyin Ne Olduğunu Görebilr.


Bu konu Neran tarafından düzenlendi(2010-07-13 19:08, 13 yıl önce)
olay ne bilmiyorum ama adam kötü birsey dememis sonucta. ayrıca hiçbir site sahibi üye kaybetmek istemez. sanıyorum damarına basmışsınız her ne yaptıysanız. ayrıca Raskol'uda tanımıyorum bu arada, olayı anlatırsan ne olduğunu anlarız.
Arada ki ince çizgiyi yakalayabilmek çok zor birşeydir. Raskol'un cevap hakkı olduğunu düşünüyorum, eğer cevap vermek istemezse bana nasıl ulaşabileceğini biliyor. Gerekli cevap geldiğinde veya istek konu kilitlenecektir. Yorum yapacak olan üyelerin şimdiden usluplarına dikkat etmesini öneriyorum..
Nexima Olay Ne Biliyormusn Elimde Aweyi Banlatıcak Derecede SS Vardı.Bunları Amesrona Atmadan Önce Uo-Developerde Yayınladık.Ve Awe Bize İp Ban + Üyeliklerimize Ban Attı.Biz Bunu Amesrona SS Halinde Yolladık.Amesron Açacağını SÖyledi Fakat Biz Amesrondan Haber Alamayınca Raskola SÖylemye Karar Verdik Ve Raskola İlettik Bunu Ve GÖrdüğünüz Gibi Bize SÖylediği Lafı Sizde Görüyorsunz.Biz Orda Küfürmü Ettik ? He O Amesronun Soğk Espiri Topiği İse Bu SS Den Sonra Silinmiş Ne Hikmetse ;)
sizinde kabahatiniz yokmus sanırım. cevap vermek isterse verir Raskol artık.
Adept
4.3
UODEV konusunda, US ne yapabilir?

Sitede MSN loglari ve konusmalari yayinlamazsaniz sevinirim.

Ayrica burasi yanlis bölüm. Tasindi.
Daha önceden benimde Raskol ile aramda münakaşa oldu ancak gerekli şeyler konuşuldu karşılıklı olarak özürler dilendi. Şu anda olayı tam olarak ben anlamadım ancak konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Ayrıca msn konuşmaları yasak olduğu için konuşmaları kaldırıyor ve kilitliyorum...
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.