Expert
34.0001
2 yılda 50 kere server açıp kapatmayaydınız belki 3-5 kişi düşerdi size de.
Kell : 2 yılda 50 kere server açıp kapatmayaydınız belki 3-5 kişi düşerdi size de.
Biz eski oyuncularız sanırım bizi yanlış tanıyorsun.En son açtığımız sunucu VİOX'tu.ama bu kadro ile değil daha sonra scp leri satıldı adı su anki ELMOTH oldu.Tabi şu anda bizimle alakası yok.

şöyle açıklayayım samimi olarak.serverı bu sene sırf herkes gerçek uo deneyimi tatsın diye kurduk.Player gelmesede önemli olmayacağını en baştan söyledik.çünkü server zaten bize ait bize mali bir yük bindirmiyor.
şu anda 6 ayı devirdik 4 aydır 0 player bugün girdim 13-14 kişi vardı.Bizim de biryere gittiğimiz yok.Gayet stabil ve orjinal uo keyfi gelmek isteyenler buyursun bekleriz.

serverı açtığımız zamandan beri sağolsunlar elit bir takım her zaman girdi oynadı ara ara.Buda bize yeter biz ne donate yaparız,ne abuk sabuk edit muhabbetlerine kulak asarız.sadece hep beraber keyif almak için oynuyoruz.
iyi günler dilerim.
Expert
34.0001
viox'ta da milleti sağlam tokatlayıp kapattınız sunucuyu. neresinden tutsan elinde kalıyor.

** lütfen tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-11-25 00:11, 9 yıl önce)
Kell : viox'ta da milleti sağlam tokatlayıp kapattınız sunucuyu. neresinden tutsan elinde kalıyor.

** lütfen tahrik edici ifadelerden kaçının

viox dönemi aşağı yukarı tam hatırlayamasamda ben daha lise hazırlık yıllarımdan kalma zamanlara denk geliyor.burada 8-9 yıllık bir geçmişten bahsediyorsun.Yani serverın açılıp açılıp kapanmasından değil ki viox 1 yıldan fazla uzun süreli açık kalmış bir sunucuydu.

Bu konuda dikkatini çekmek isterim samimiyetimle konuşuyorum.O yıllarda daha türkiyede 256k adsl yeni gelmişken biz 10mbit lik internet desteği olan tek sunucuyu kurmuştuk.Ve türkiyedeki en iyi sunucu bizdeydi.Serverı emek emek o yıllarda daha millet animal tamer npc sine ''tamer abi at versene'' diye at satın almaya çalıştığı zamanlardan bahsediyorum,işte o yıllarda biz bu sistemleri elle yazdık.
Şimdi lisedeki 4 gencin yaptığı bir işte aylık olarak serverın kira ödemelerini(bir öğrenci için hayvan gibi bir rakamdı) nasıl ödeyeceğini düşünüyordunuz.Daha nebula slyveria gibi serverlar emeklerken biz 400 player oynatıyorduk serverımızda.Bunun yanında bize sponsor olan firmaların zamanla elini cekmesi ile bırakın donation sisteminden aldığımız parayı cebimize indirmeyi sırf devam edebilmek için kendi adıma konuşmak gerekirse part time çalıştığım kafeden aldığım harçlığı yatırıyordum bu server'a.

Sizden ricam konuyu birde öyle düşünmenizdir.Bugün Allah'a şükür hepimiz bir yere geldik 25 yaş üstü insanlarız.Kendi kendimize yettiğimiz gibi sunucu sahibiyiz.Ekibimizden 2 kişi bilgisayar mühendisi 1 kişi endüstriyel tasarımcı ; konuyu getirmek istediğim şey şudur:Sence biz kaç player olduğunu veya olacağını takıyor gibimiyiz.

O zamanki yaptığımız işi(kabul etmelisin ki lise çağındaki bir çocuk için o yıllarda inanılmaz bir başarıdır.) bugün donation vs. sistemi kurmadan tamamen keyif üzerine odaklı,özlediğimiz eski hardcore ultimayı(şu anki açılan ve oynananlar gibi maymun edilmemiş) oynayıp keyif almak isteyen arkadaşlar için açık tutacağız,ha gelirsin oynarsın başım üstüne gelmezsende benim bu konuda diyeceğim birşey yok.Bu konuda sana cevap verip te maymunluk yapmamı bekleme benden lütfen.Sende o yaşları geçtiğinin farkındasın böyle anlamsız tartışmalara gerek yok bence.

İyi geceler dilerim.


biraz keyifli vakit geçirenler için bkz: https://www.uodio.com/forum/index.php?threads/kendi-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%C4%B1m-19-11-2014.126/#post-985

Bu konu elmosthern tarafından düzenlendi(2014-11-25 02:25, 9 yıl önce)
Biraz çeki düzen ve res sonrası iyi bir yere gelebilirsiniz..

Başarılar..
Expert
34.0001
beepk aşığıydım o zamanlar, siz viox'u kapattıktan hemen sonra birebir aynısını, beepk pack'ini bulamadığımız için kendimiz kodladık buradan bir arkadaşla.her neyse; sunucu kapanmadan bir kaç gün önce neredeyse 900 küsür lira donate yapacaktık 3 kişi ve muhattap olduğumuz kişi bize yeminler ediyordu hiç bir sorunumuz yok diye. 3-5 gün sonra bir anda server kapandı. Bİzi tokatlayamadın ama bir çok kişiyi güzel tokatladın.

BU ARADA XANTİK VE TAYFASININ NE KADAR BOK OLDUĞUNU YAZMIŞTIM AMA GHLAHN AVUKATLIK GÖREVİNİ SANİYE AKSATMIYOR. TEBRİK.
Neophyte
26.6001
Üslubunuza dikkat etmelisiniz, kimsenin avukatı değiliz.
Bu adam neden her gelen gidene sataşıyor. :)
Expert
34.0001
her gelen gidenle değil de, uo'nun katili apaçilerle uğraşıyorum. goygoy yapmayalım.
@Kell
Bonzai içeceğin zaman gel benden al gidip kalitesiz mallar alma sonra kafan seni bu durumlara getiriyor. :-)
Expert
34.0001
vah vah. kimlere özeniyosun yavrum sen, yaşın da küçük değil ki la. özentiliğine ayrı, cahilliğine ayrı utandım senin yerine.

ghlahn avukatlık değil de, alenen uyuşturucu ticareti yaptığını itiraf edenlere işlem yapsın bence. hatta arkadaşın ip adresini bana ulaştırırsan bir ihbar yapacağım.
:-)
Kell'in derdi neymiş ya.Hani bazı hataları yok değil.Deniz arkadaşımızıda pek sevmem genelde geçinemeyiz biz ama yaptıkları işin hakkını vermek gerek.Dio gördüğüm en iyi sunuculardan bir tanesi(türkiye çapında) ve hafızama kazınmış olarak yolculuğuna devam ediyor.Saçma sapan atıp tutacağına sunucuya girersin dersin ki bak dostum bunlar bunlar olmamış.Şunları bunları beceremiyorsanız hiç sunucu açmayın daha iyi olur biter.8-9 yıl önce ki olaylara girersek işin içinden çıkamayız

Bknz. Nemesis[berk] ve kerem isimli arkadaşlarımız beni 10 sene önce " staff arıyoruz ama öğrenciyiz tek başımıza çıkaramayız masrafı 50 tl ver de çorbanın tuzu olsun" diyerek 50 liramı kapıp sunucuyu açtıktan sonra hafıza kaybına uğraması.Ancak üzerinden 10 sene geçmiş illa ki karakter edinmiştir kendine ki nemesis'in de güzel projeleri oldu yakın dönem içerisinde.Ne yapalım yani ağlama platformuna mı çevirelim.Aç bir konu orada güzel güzel hepimiz ağlaşalım
Expert
34.0001
olmamış olanlar sunucuyla ilgili değil ki. bu çocuk komple olmamış. karakter leş. hala daha çok kral scripter olmanız üzerinden mi yürüyosunuz sene kaç oldu allasen :D

ha senin gibi; kellin derdi neymiş diyip, benle ilgili bişey açıklamadan geçmiyim, karakteri niye leş onu da söyleyeyim. 2 senede 10 tane server açıp kapatanlara çanak tuttuğu, onlarla elele olduğu için leş, us'e gerek yok paticik yeter diyip dio'nun pr'ını us üzerinden yürüttüğü için leş. oyunculara gerizekalı diyip, kendi serverında oyuncu olmayınca burda 40 takla attığı için leş.
Topic sahibinden özür dilerim gerçekten kusura bakmayın amacım burayı kirletmek değil bir iki şey yazıp bir daha bir şey yazmıyacağım burada tanıtımınıza saygısızlık etmek istemem, zira @kell kadar'da düşüncesiz değilim!

@Kell
Öncelikle seni bilgilendirelim biraz, ben torbacı değilim öylesine sırf sana çarpıntı olsun diye kurdum o cümleyi. Hayır uzaktan gerçekten kafa yaşıyorsun gibi sezdim sadece buradaki konuşmalarında değil bir çok konuşmalarına dikkat edince öyle sürekli bir ezme politikasındasın. Insanları provoke eder gibi bir halin var, Şu U-S'de inanıyorum ki yazdığın postların çoğu olumsuzdur.

Sen buradasın ama burayla ilgili bir bilgin yok, inanıyorum real hayatta bile insanlarla uzlaşma sorunun var senin. Hayır buradaki konu ile senin üzerinde tartıştığın konu çok farklı.

Uo:Dio Açılış demiş adamlar tanıtım topic'i oluşturmuşlar.
ve senin ilk postun.. 2 yılda 50 kere server açıp kapatmayaydınız belki 3-5 kişi düşerdi size de. // arkadaş sunucu hakkında bilgin varsa yorumunu yap yoksa tanıtım yorumunu yap sanane 2 yılda açmış olduğu 50 server'a olmazsa 100 açar. seni ırgılamaz ki bu durum. Sana anlatmak istediğim olay bunun yeri burası değil aslan parçası.
Ordan sekmiş viox'a fırlamış ya senin burayı kirletme gibi bir lüxün yok bunları tartışmak istiyorsan git bi topic oluştur.

Benim postumu'da fazla dikkate alma sen zaten konu kategorisini çok farklı yerlere taşımışsın tek başına.
Expert
34.0001
solo uo serverlarını gündemde tutuyorum diye özelden teşekkür ediyolar aslında bana, bakmayın böyle konuştuklarına.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.