Bu adamı kaale bile almamak lazım yoksa susmaz boş boşda konuşur.
Başarılar
dünkü gemi savaşları questinden tek bir nesne kazanamayan tek ben miyim acaba? hayır kardeşim madem 300 400 playerınız var geniş tutun şu alanı iç içe geçmiş 250 kişi ve 50 high seas gemisi arasından nasıl gemi enkazına yaklaşmamı bekliyorsunuz? biraz daha dikkat lütfen..
Bir sunucunun tanıtım sayfasına giripte kişi veya kişiler üzerinden yürüyüp negatif bir izlenim oluşturma çabasına giren insanların niyetinin yapıcı olma ihtimalini düşünemiyorum. Bu karakterde ki insanların sözlerinide zaten kişisel olarak güvenilir bulmuyorum. Bence konunun gerçek anlamına odaklanmayan ve bu mantık doğrultusunda yorum yapmayan arkadaşların sözlerini kimse ciddiye alıp cevap falan vermesin. Eleştiri kesinlikle yapılabilir ve yapılmalıdır fakat eleştiri ile saldırı arasında büyük farklar var bazı aklı başındaymış gibi cevaplar verdiğini düşünen arkadaşlar bu gereksiz tutumlarına son versinler, kimse kimseyi kırmak için bahanelere sığınmasın.
Bu sunucuda oynayacak, oynayan oyunculara benden bir tavsiye, sunucu sahiplerini bir tanıyın. sonrası client.exe görevi sonlandır. kesinlikle..
Uo Dio 1 yıldan uzun süredir hala açıktır.Son 7 aydır servera pek giren çıkan olmadığı için yeni bakma fırsatı bulduk. 7 aylık uptime mız ile herhalde Türkiye rekorunu 10 15 kere kırdık diye düşünüyorum. Biz sözümüzde durduk bu server açık kalacak diye ilk 2 ayı harici player görmeyen bu serverda biz sözümüzü tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. En son update (update 3) ile tamamen aktif ve stabil olan sunucumuzda sadece t2a sürümü devre dışıdır. T2a mapları çok büyük ve düşüncemiz yönünde binek kullanılmayacak olan bu bölümü birgün sunucu 40-50 gibi bir rakama ulaşırsa açmayı düşünüyoruz.



Ayrıca son update 3 ile birlikte gelen değişiklikler ile sea bossların tamamı aktiftir
ve son olarak son update ile birlikte custom houselarda aktif edilmişti artık player olmadığından dolayı yıkılma sürelerini kaldırdık nasip olurda server kalabalıklaşırsa o zaman tekrar düşünürüz koymayı.



HATIRLATMA:

UPDATE 3

Sea Market aktif edilmiştir. Guard Zone bir bölgedir ve Galleon tipi gemileri yalnızca buradan satın alabilirsiniz.
https://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=atlas&id=3237
Tokuno ve Gargoyle savaş gemileri satılır haldedir. Sea Market'teki shipwrightlardan temin edebilir, ayrıca Boat Painter NPC'ler ile gemi boyası alabilir ve geminizi boyayabilirsiniz.
Cannon, powder, swab ve cannonball artık üretilebilir haldedir. Powder için Alchemy, swab için Tinkering, cannon ve cannonball için Blacksmithing'e ihtiyacınız vardır. Cannonlar yalnızca Galleonlara kurulabilir.
Son sürüm (7.0.35.1) client desteği getirilmiştir, önceden uyumlu olmadığı için hata raporu vermekteydi. Bu güncellemeyle birlikte teorik olarak Enhanced Client ile giriş yapmak mümkündür ancak bu client hakkındaki bilgi eksikliklerinden dolayı henüz desteklemeyi düşünmüyoruz.
Tailoring ve Bowcraft menülerine tamir seçeneği eklenmiştir.
Sand, granite ve aynı tür tohumlar üst üste koyulabilir hale getirilmiştir.
Custom housing aktif edilmiştir, başta kötü mimari ve lag sebebiyle tereddüt edilse de oyuncuların zevkle vakit geçirebileceğini düşünerek devreye sokmak istedik. https://www.uoguide.com/Houses#Custom
Champion ve Slayer Title'lar aktif edilmiştir. Basitçe anlatmak gerekirse bitirdiğiniz championlar üzerinden veya öldürdüğünüz yaratıklar (henüz bazı tip yaratıklar) üzerinden unvan kazanabileceksiniz. Hafta içinde yaratık tipleri artırılacaktır, kendinize tıklayıp "Toggle" seçeneği ile ve [titles ile kazandığınız unvanları aktif edebilirsiniz. Bu unvanlar paperdollunuzda gözükecektir. Ayrıca hafta içinde Neira champion'ı eklenecektir.
CTF, Double Domination gibi oyunlar sistematik hale getirilmiştir, haftalık olarak bu etkinliklerin yapılması planlanmaktadır.








Bu konu elmosthern tarafından düzenlendi(2015-06-10 11:04, 8 yıl önce)
Emek var tutulmuyor.:no
Expert
34.0001
uptime rekoru bende yalnız; kendi sunucum digitalocean'da linux üzerinde 2 yıldır kapanmadı. online sayısı da sizinkiyle aynı, rekor bende.
O zaman yazımı editlemem lazım tebrik ediyorum seni. :)
Tam bir yıl sonra yeniden bakalım neler olmuş :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.