Açılış Tarihi :23.06.2012
- Revenge Pvp Ultima Online Sunucu Tanıtım -
Sunucu Türü : Player Versus Player
Sunucu Emülatorü : 056b
Skill Seçim Şansı: Warlock & Mage & Warrior
Stat Cap : 225
Baglantı Programı : Wildgenie v : 1075

- 3d binek resim -
- Makina ve Özellikleri -

- Sistemler -

- Ev Sistemi;


Safe alanda bulunan “House/Ev seller” isimli vendordan ev satın alabilirsiniz. Ev satışları Gold ile yapılmaktadır.Sunucumuzda 10 çeşit ev bulunmaktadır. Buradan fiyatlarını ve ev çeşitlerini görebilirsiniz.

- Ev kuralları

• İki ev’in orta noktaları arasında en az 12 kare mesafe olabilir. (scriptsel olarak engelli)
• Evinizin etrafındaki iki kare boyunca evinizin etrafında yürüyebiliyor olmalısınız. Bknz, Ağaç, Dağ, Deniz (Tarla içinde geçerlidir.)
• Yola 1 kare mesafe uzaklıkta olmalıdır.
• Ev tabelalarının yakınlarına eşya sabitleyemezsiniz. (scriptsel olarak engelli)
• Evlerin içinde ağaç olmamalı.

Bu kurallara uyan her ev hatasızdır. Evlerinizin içinde odun taş gibi nesneler olabilir, üstünden geçebiliyorsanız bunlar hata sayılmamaktadır.

Aile Sistemi

Safe alan’da satışını gerçekleştiren “Aile vendoru” isimli vendordan aile belgenizi 250k sp karşılığında satın alabilir ve yönergeleri izleyerek aile sahibi olabilirsiniz. Ailenize yönetmek ve üye almak için “.aile” komutunu kullanabilirsiniz. Aileye üye almak için ne sizden nede aile üyesi adayından herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Hediye Deed Sistemi

“Silver Pieces” isimli npcleri öldürdüğünüzde içinden 1/9 oranla çıkacak olan “Hediye Deed”leri Safe alan’da bulunan “Ödülcü” Vendoruna bozdurup çeşitli itemler kazanabilirsiniz.

Hazine Sistemi

Dragon City ve çeşitli bölgelerde bulunan “Abyss” Dragon’dan çıkarabileceğiniz “Hazine Kasası”na çift tıklayarak yanda yazan şehire gidip orada bulunan oku takip ederek Hazinenin bulunduğu bölgeye ulaşabilirsiniz, daha sonra haritaya tekrar çift tıklayarak hazine yaratıklarını kesip hazineyi elde edebilirsiniz . Safe alanda bulunan “Genel Stone’dan” Shovel(Kürek) alabilirsiniz.

Hazineyi sadece Korumalardan çıkan hazine anahtarı ile açabilirsiniz. Tüm Npcleri öldürmeden Kasaya ulaşamazsınız.

İbranice Sistemi

“.ibranice” yazarak aktif edebileceğiniz büyü sözlerini anlaşılmaz hale getiren bir sistemdir. Kullanabilmek için combat skilleriniz olmamalıdır.

Kill Düşürme Sistemi

“.killdusur” komutu ile 5k gold karşılığında kill düşürebilirsiniz. Bu işlemi sadece 30 saniyede 1 kez gerçekleştirebilirsiniz.

Kumar Sistemi

“.kumar” yazarak oyuna bağlayabileceğiniz ve tekrar “.kumar” yazarak oyunu durdurabileceğiniz bir sistemdir. Sadece Travgate’den ulaşabileceğiniz “Kumar Odası” isimli bölgede oynanabilmektedir. Sadece sp ile oynanabilir.

Kumbara Sistemi

Başlangıçta çantanıza yerleştirilen 2 çeşit kumbara vardır. Bunlar Sp ve Gold kumbaralarıdır. İlgili kumbaraya çift tıklayıp, ardından çıkan target ile tekrar kumbaranıza tıkladığınızda karşınıza işlem yapabileceğiniz bir menü açılacaktır.

Not: Kumbaranız Newbified(kaybolmaz)’dır. Ve sadece kumbaranın sahibi kullanabilmektedir.

Pin Sistemi

Oyuna başlangıçta otomatik olarak karşınıza gelecek olan pin belirleme ekranına girdiğiniz pin bütün accoutlarınızda geçerli olacaktır. Bu pin sadece harflerden oluşabilir ve 10 harfi geçmemelidir. Pininizi “.pin” komutu ile değiştirebilirsiniz.

NOT: Pininizi kaybettiğinizde hiçbir şekilde geri alamayacak

Piyango Sistemi

Safe Alanda bulunan Stone’dan 100k sp karşılığında bilet alabilirsiniz. Her hafta yapılan çekişte kazanan talihliye toplanan ücret ödenmektedir.

Player Vendor Sistemi

Travgate ile ulaşabileceğiniz Player vendor alanında bulunan Vendor kiralama taşlarından vendorunuzu kiralayabilirsiniz. Bilgi için

“vendorunismi” help veya yardim yazmaniz yeterlidir.

Profil Sistemi

“.bilgi” komutu ile istediğiniz oyuncunun profil, stat, skill bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Top10 Sistemi

Player;

“.siralama” komutu ile sıralamaya bakabilirsiniz. Puan kazanabilmek için diğer oyuncuları kesmelisiniz. Puan alabilmek için öldürdüğünüz oyuncunun 1.500 ve daha fazla fame’i ve 10 dakika süre içinde sizin tarafınızdan öldürülmemiş olmalıdır.


Guild;

“.guildsiralama” komutu ile sıralamaya bakabilirsiniz. Guild üyeleri guild’ine puan kazandırabilmek için diğer bir guild üyesi öldürmek zorundadır. Bu guild üyesinin 10 dakika içinde sizin tarafınızdan öldürülmemiş ve fame’i 3.500′ün üstünde olmalıdır.

Unicorn Heal Sistemi

“.Unicorn” komutunu kullanarak eğer bir Unicorn sahibiyseniz Unicorn’unuzu seçerek sizi iyileştirmesini sağlarsınız. Unicorn her tedavisinde 10 hp’sini size verir sizi her tedavi ettiğinde Unicorn’un 10 hp’si azalır ve bu komutu 2 dakika 30 saniyede bir kullanabilirisiniz.

Guild Sistemi

Guild kurabilmek için 10m sp, kuru bir kale ve 10 oyuncuya ihtiyacınız vardır. Kalenizi kurup 10 oyuncu ile birlikte kalenizde page atarak yetkililerden guild’inizi isteyebilirsiniz.

“.gc” komutu ile guild içinde chatleşebilirsiniz.

Hunter Tree Sistemi

Hunter tree dungeon'da bulunan 10,20,30,40,50 level npcleri keserek içlerinden eşya ve binek elde edebilirsiniz. Kestiğiniz her bir hunter tree hunter tree öldürme hanenize 1 olarak işlenir hunter tree katletme sayınıza gore dilediğiniz itemi satın alabilirsiniz.

Duyurular Sistemi

“.duyurular” komutu ile sol tarafta sizi rahatsız eden duyuruları kapatabilirsiniz. Tekrar açabilmek için ilgili duyurunun yanındaki button’a basmanız yeterlidir.

Ostard Egg Sistemi

Abyss Dragonundan veya Hazine’den çıkarabileceğiniz ostard egg’leri evinize Safe Alan’da bulunan “Genel Satış” vendorundan alabileceğiniz “kulucka” yardımı ile kurabilirsiniz.
Not: Ostard Egg’den hertürlü binek çıkmaktadır.

Spawn Takip Sistemi

“.spawntakip” komutu ile Binek Spawnlarının aktifliğini, pasifliğini ve çıkış saatini görebilirsiniz.

Auto Yarışma Sistemi

Bu Sistemde Oyunda Yetkili olmasa dahi otomatik olarak belirli saatlerde Safe Alan’a açılan gate ile yarışmaya katılabilirsiniz.
Otomatik yarışmalar şu şunlardır; Gmtopuk, Engelli Koşu, Meydan Muarrebesi, Bomberman, Deathmach, Bilgi yarışmasıdır.

Collection Deed Sistemi

Genel satış vendorundan alabileceğiniz Collection isimli Deed’e çift tıkladığınızda size bankanızda bulunan Dragonic ve Aqua set parçalarının sayısını gösterir. Dilerseniz Bu deed sayesinde parçaları tam olan setleri Deed haline çevirebilir, banka dağınıklığından kurtulabilirsiniz.

Kelle sallandırma Sistemi

Safe alan’da bulunan kelle sallandırma direğine çift tıklayıp sallandırmak istediğiniz kafayı seçerek kelle sallandırabilirsiniz. Kelle sahibinin fame oranına gire sp ve fame kazanacaksınız.



Bu konu anthelasrevenge tarafından düzenlendi(2012-08-04 14:25, 11 yıl önce)
Bu Systec pvp scriptleriyle açılan kaçıncı server ya, dialogları değiştirin bari bişey yapın, başarılar
böyle önyargılı olmanızı değil girip birde oyuna serverımıza bakmanızı rica ederim. Çünkü öle olmadığını sizde anlıyacaksınız. Başarı dileğiniz içinde ayrıca teşekkur ederim.
Skill de kasılsa tam olacakmış revenge pp ye hoşgeldiniz :)

Koly gelsin
başarılar
teşekkur ederim aramızda görmek isteriz.. :)
Başarılar
ortada bi farklılık yok bari player sayısını bölmeyin
bu sadece sizin içinde geçerli değil
Banned
-3
DESPERATE : başarılar
Başarılar yolunuz açık olsun.
sitenizi ve hostunuzu yenilemeniz iyi olmuş . başarılar
iyi günler bi konu hakkında danışacaktım page attım ama dönen olmadı. Bu 3 boyutlu bineklerin spawnları nezaman aktif edilecek. Bilgi alabilirmiyiz hakkında
Herkeze selamlar

Buradan siz değerli ultima online oyuncularına sesleniyorum. UO Revenge tümüyle yenilenmiştir.

Host şirketi : www.vh.com.tr
Connector : Wildgenie AntiCheat V : 1075
Websitemiz : www.uorevenge.com
Kayıt Sistemi : Sorter account sistemi

Tüm değişimler tamamlanmıştır. Sunucu aktiftir. Hepinizi bekleriz teşekkurler.

Tüm UO oyuncularının dikkatine ;

Revenge Pvp açıldığının ikinci haftası 3D binekleri aktif hale getirmiş.
Yarın saat 15:30'da yapılacak olan Questte her katılan player ayrı ayrı odullendirilecektir.
Büyük ödül olarak bütün 3d bineklerden random olarak 1 tanesini kazanacaklar.
Ayrıca çok sayıda artılı silah para ve özel eşyalar kazanacaksınız.
Sözü geçen 3d binekleri tanıtım bolumundeki sunucu binekleri başlığı altında görebilirsiniz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.