Connector indiremiyoz eklencek diyo kapalımı su anda ne zaman acılcak merak ettım hem pvp hem pp nasıl oluyor.
Bob_marley : Connector indiremiyoz eklencek diyo kapalımı su anda ne zaman acılcak merak ettım hem pvp hem pp nasıl oluyor.
Sunucu bu akşam 19:00'da aktif olacak aynı zaman diliminde connector ve kayıt aktif edilecektir.Hem PP hem PvP'yi açıklamıştım tekrar açıklayayım.Başlarken 9 adet skill 100'leyeceksin geri kalanı PP sunucusu gibi mesela standart pvp serverlarında kumar ile para kasarsın ama bu sunucuda balık satarak,scroll satarak vs. yada standart pvp serverlarında taşlardan +15 silah set vs. alırsın bu sunucuda +15 için dungeonlarda npc kesiceksin set için ingot kasıp blacksmith ile yapıcaksın.
Hayırlı olsun
Teşekkürler
GARDEŞ VİRÜS NEDEN VAR SİTENİZDE NEDEN SALDIRI YEMEYE BAŞLADI BENİM BİLGİSAYAR?
Skillcap : 900.0? ÖEH

Sistemler klasik dicem de klasik olabilecek kadar bişeyiniz bile yok. Ordan burdan 2 dialog, 3 sistemle sunucu açmışsınız.
Syntax : Skillcap : 900.0? ÖEH

Sistemler klasik dicem de klasik olabilecek kadar bişeyiniz bile yok. Ordan burdan 2 dialog, 3 sistemle sunucu açmışsınız.

Evet haklısınız sistemler ilk aşamada klasik gibi gözükebilir önemli olan yeni açılan bir sunucunun dengelerinin sağlanması bu sağlandıktan sonra üstüne yeni sistemler eklenir
başarılar.
Teşekkürler



Bazı güncellemeler yapılmıştır;

- Ev yapımı için istenilen kalas miktarı arttırıldı.

- Genel stonede kaldırılmıştır.

- Skillcap 8x'e düşürüldü.

- Başlangıçta skill seçerken Taming skilli 60.0'a düşürüldü.


Bu konu uoriot tarafından düzenlendi(2013-07-03 01:11, 10 yıl önce)
Öncelikle Server Sahibinin cıkarcı ve adaletsiz olduğunu vurgulamak isterim . Ayrıca olduda sizi stafflıga falan aldı aman diyeyim kanmayın , Cünkü 1 hafta deneme süreci diyor player getirirsen rütbeni yukseltırım kalıcı olursun diyor . Yani sizin anlıyacağınız direk çıkar ilişkisi ve sonucundada kesinlikle üzülen taraf siz olursunuz o playerları elde eder ve sizi banlamış olur . ayrıca servera başlayan tek tük insan var 3-5 kişi onlarada daha şimdiden EDİT basıyor ki adamlar serverı bırakmasın diye sizin alıyacagınız editli bir server .
* Serverda hiç işe yarar bir sistem yok
* Serverda ilgi alaka yok diyemem gmler ne isterseniz yapar ;)

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe eklerim
@meteasd123

Staff alımı için başvurunu yaptın bende sana güvendim sunucuya aldım.Demişsinki sunucuya player çektirip banlıyor seni dün aldım aldığım günki player sayısı ile banladığım günki player sayısı aynı nasıl oluyor bu iş anlamadım.Edit basıyor demişsin seni asıl banlama sebebim zaten staff komutlarını hiç bilmiyorsun starda boş boş durmaktan bakşa yaptığın bir iş yok adamın edit olduğunu nerden biliyorsun ayrıca şuan sunucuda oynayan Craft arkadaşlar var Craftlara nasıl edit basılır bunuda açıkla öğrenelim.Tipik banlanma sendromu yaşıyorsun madem serverda hiç işe yarar sistem yok neden Staff olmak için bin dereden su getiriyorsun en başta staff olma ozaman ? Bunu herkes için söylüyorum lütfen bir sunucudan banlandıktan sonra o sinirle millete çamur atmayı bırakın çünkü sonunda hep siz rezil olursunuz.
meteasd123 : Öncelikle Server Sahibinin cıkarcı ve adaletsiz olduğunu vurgulamak isterim . Ayrıca olduda sizi stafflıga falan aldı aman diyeyim kanmayın , Cünkü 1 hafta deneme süreci diyor player getirirsen rütbeni yukseltırım kalıcı olursun diyor . Yani sizin anlıyacağınız direk çıkar ilişkisi ve sonucundada kesinlikle üzülen taraf siz olursunuz o playerları elde eder ve sizi banlamış olur . ayrıca servera başlayan tek tük insan var 3-5 kişi onlarada daha şimdiden EDİT basıyor ki adamlar serverı bırakmasın diye sizin alıyacagınız editli bir server .
* Serverda hiç işe yarar bir sistem yok
* Serverda ilgi alaka yok diyemem gmler ne isterseniz yapar ;)

Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe eklerim


meseasd123 yaşın 12 falan sanırsam :) nickinden tipini anlıyorum adam seni büyük ihtimal banladı yediremedin geldin buraya yazdın dsfdfh D:
uoriota bi kere girdim cıktım ama gelip burada çamur atmadım :DD
ne dedin ciem olmadık için abi abiiiii cons yap abi b.knu yiyim:D
Sunucu tamamen Power Play'e dönmüştür.Skill yüzlemek kalkmıştır onun yerine Skill Dummyler eklenmiştir.İlk ay için PH oranı %100'dür.
Desteklediğim bir sunucu,başarılar
Teşekkürler



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.