Kırılmayan connector mu var sankide:) Wildgenieninki vardı en iyi onu bile ertesi güne kırdım. Trina yapmış script ile önlüyrum diye onuda anında kırdık. Cyrix yapıyor connector ona zaten yorum yapmıyorum (Feci kötü). Kırılmasıda muhtemel zaten. Koskoca Silkroad , knightonline gibi oyunlarda ne hileler ne programlar yazılıyor biçiliyor kırılıyor. :) . (Win7 çıkıyor ertesi güne kırılıyor vs vs.) Bence adamlar gene connector yaptırmış bir nevi önlem almış önemli olanda budur bence.. En önemli hile engel oyun içi kontroldur. Sunucunuza başarılar dilerim.
Hayır günler.
Başarilarinizin Devamini Dilerim Güzel Bir Proje
Hepinize çok teşekkür ederim o kumar sistemini bilerek öyle yaptık servera giren herkes direkt olarak kumar oynayabilsin diye hepinize iyi günler tekrar teşekkürler :)
Server'ı kapatın seneye açın zaten bu gidişle iyice batacaksınız haberiniz olsun.Bakım şart yer gök bug dolu kusura bakmayın 1 saat içinde 30 kere geri gitti abartısız 30 :)


LBR Yumurtasında olan bugdur lütfen yanlış yansıtmayın yumurtadaki sorun giderildi serverin kapanmasıda scriptin yanlış yazılmasından dolayı errorlardan dolayıydı oda kaldırıldı
Evet hızlı hızlı hızlı hızlı aferim :)
:)
Sw de eror'lardan Dolay Dıyorsunuz Debug Ve In-game Bugları Gectım Sız Spherenızde error Goruyor ve Hala O sw Yı Acıyormusunuz ? Yorumsuz .

Saygilarimla ...
Error derken onu kast etmedim scriptteki hata idi kast etmek istediğim ki şunu belirtiyim ;

Arkadaşlar sunucu 2 gün bakıma alındı biraz hazırlıksız açmışız bug abuseler fixleniyor ayrıntılı bilgi sitemizde mevcut olucaktır.
Bug abuse nin ne anlama geldiğini de bilmiyorsunuz sanırım :/

abuse : kötüye kullanma,suistimal etmek
Doğrudur sürç-i lisan ettiysek af ola
osi : Kırılmayan connector mu var sankide:) Wildgenieninki vardı en iyi onu bile ertesi güne kırdım. Trina yapmış script ile önlüyrum diye onuda anında kırdık. Cyrix yapıyor connector ona zaten yorum yapmıyorum (Feci kötü). Kırılmasıda muhtemel zaten. Koskoca Silkroad , knightonline gibi oyunlarda ne hileler ne programlar yazılıyor biçiliyor kırılıyor. :) . (Win7 çıkıyor ertesi güne kırılıyor vs vs.) Bence adamlar gene connector yaptırmış bir nevi önlem almış önemli olanda budur bence.. En önemli hile engel oyun içi kontroldur. Sunucunuza başarılar dilerim.
Hayır günler.
Connector yaptırmış demişsinde connectorde gordugum sadece update'ten ibaret.Speed ve easy ek bir program yazmadan açılmaktadır.Belirtmek istediğim nokta buydu.Client.exe'yi dll dosyasına çevirip gerekli izinleri verdikten sonra connectorden okuttuktan sonra veri kontrol yaptırmak çokmu zor bu connectoru yapan için.Ben bir yazılımcı olarak şayet o programı yazan adam dediğimide düşünüp yazabilir.Kırılma konusuna gelinirse ek bir yazılım programlandıktan sonra kırılamıcak connector yoktur.
Saygılarla.
Arkadaşlar bakım tamamlandı eksik kaldığımız noktaları tamamladık sunucu tekrar aktif.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.