@fream kavga falan yok :)

Expert
34.0001
versus gen tr boş yahu.

gen.tr'yi yakında alıyoruz

Novice
12.5
Ben Pvpkings ile olan bağlantısı çözemedim.Nedir yani scriptlerini mi kullandınız, savelerini mi kullanıyorsunuz, accountlarımı kullanıyorsunuz ?

hayır hiç birşeyi kullanmıyorum pvpkingsin isminin değişmiş halini düşün. hossman sahibi yine

sitesi versus ismi pvpkings :S

ismi pvpkings değil. pvpkings satıldı hossmanda versus adı altında açtı

Banned
-3
yaw sıkıntınız ne anlama bozukluğumu var adam diyor pvpkingsin sahibi açtı diyor daha nerenizden anlıyonuz lafı dalğa geççeginize adam gibi başarılar deseniz bi yerinize bişeymi olucak ? Başarılar umarım istediğin gibi olur.

teşekkürler kardeşim. Biz insanlık yapıp bişeyler anlatmaya çalışıyoruz , çabalıyoruz. Dalga geçenler, onların kişiliklerini gösterir.

ben duydum hossman'ın tekrar açtığını umarım eskisi gibi olur. başarılar

Hossman ile birebir konuştum arkadaşlar pvpkings domaini satıldığı için ' versus ' adını vererek bu projeye başlamış.
Ve sonuç şu ki kısa bir süre içersinde yeni domainleri .gen.tr olucak tekrardan versus sunucusuna başarılar dilerim.

ilginiz ve alakanız için teşekkür ederiz

2-3 gündür oynuyorum player olsa eski tadı çıkacak gibi sanki herkesi bekliyorum

Güzel server + Hossman Sw açarda Güzelmi olmaz :) Player İns Gelecek

Master
59.2997
dorukozdemir : 2-3 gündür oynuyorum player olsa eski tadı çıkacak gibi sanki herkesi bekliyorum

Mariaa : Güzel server + Hossman Sw açarda Güzelmi olmaz :) Player İns Gelecek

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.