Valdamir üyesi avatar
@fream kavga falan yok :)
Expert
34.0001
versus gen tr boş yahu.
Valdamir üyesi avatar
gen.tr'yi yakında alıyoruz
Novice
12.5
Ben Pvpkings ile olan bağlantısı çözemedim.Nedir yani scriptlerini mi kullandınız, savelerini mi kullanıyorsunuz, accountlarımı kullanıyorsunuz ?
Valdamir üyesi avatar
hayır hiç birşeyi kullanmıyorum pvpkingsin isminin değişmiş halini düşün. hossman sahibi yine
sitesi versus ismi pvpkings :S
Valdamir üyesi avatar
ismi pvpkings değil. pvpkings satıldı hossmanda versus adı altında açtı
Banned
-3
yaw sıkıntınız ne anlama bozukluğumu var adam diyor pvpkingsin sahibi açtı diyor daha nerenizden anlıyonuz lafı dalğa geççeginize adam gibi başarılar deseniz bi yerinize bişeymi olucak ? Başarılar umarım istediğin gibi olur.
Valdamir üyesi avatar
teşekkürler kardeşim. Biz insanlık yapıp bişeyler anlatmaya çalışıyoruz , çabalıyoruz. Dalga geçenler, onların kişiliklerini gösterir.
dorukozdemir üyesi avatar
ben duydum hossman'ın tekrar açtığını umarım eskisi gibi olur. başarılar
Hossman ile birebir konuştum arkadaşlar pvpkings domaini satıldığı için ' versus ' adını vererek bu projeye başlamış.
Ve sonuç şu ki kısa bir süre içersinde yeni domainleri .gen.tr olucak tekrardan versus sunucusuna başarılar dilerim.
Valdamir üyesi avatar
ilginiz ve alakanız için teşekkür ederiz
dorukozdemir üyesi avatar
2-3 gündür oynuyorum player olsa eski tadı çıkacak gibi sanki herkesi bekliyorum
Mariaa üyesi avatar
Güzel server + Hossman Sw açarda Güzelmi olmaz :) Player İns Gelecek
Master
59.2997
dorukozdemir : 2-3 gündür oynuyorum player olsa eski tadı çıkacak gibi sanki herkesi bekliyorum

Mariaa : Güzel server + Hossman Sw açarda Güzelmi olmaz :) Player İns Gelecek

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.