Wildgenie'ye ulaşamıyorum maillere de sanıyorum cevap vermiyor. Sunucular için connector yapım işini bıraktı mı acaba bilgisi olan var mı ?
Artık ilgilenmiyor, g-defender var şuan yapan sanırım iletişime gecebilirsin.
Wildgenienin connector işini yürütenler var.
caos : Wildgenienin connector işini yürütenler var.
pek sağlık lı değil şahsen nagaroth için yapilanı kontrol ettımde bir sürü açık mevcut bilginiz olsun..
Nagaroth için özel yapılmadı, wildgenie nin connectoru zaten. Benzeri değil yani
bydark baskasının damatlıgı ile gerdege girilmez normalde farklı bi söz ama neyse

1= sen kimsin ???
2=g-defenderden faydalanıyomusun ??
3= herkez istedigini yaptırmakta özgür sana ne ???
ByDark
Doğum Tarihi:
1992-03-02

G-Defender
Doğum Tarihi:
1993-02-03

Xearth
Doğum Tarihi:
1992-03-02

https://e1204.hizliresim.com/w/q/4r41m.jpg
https://e1204.hizliresim.com/w/q/4r4dq.jpg
-----------------------------------------
https://g1204.hizliresim.com/w/q/4r5u2.jpg => bydark
https://g1204.hizliresim.com/w/q/4r5wr.jpg => g-defender
https://g1204.hizliresim.com/w/q/4r5v3.jpg => xearth
----------------------------------------
https://www.ultima-strike.com/uye/xearth-u124976
https://www.ultima-strike.com/uye/g-defender-u156351
https://www.ultima-strike.com/uye/bydark-u53349

sanırım yeterli ?
edit:Furky! konunda rahatsızlık verdiysem kusura bakma.

Bu konu Gyros tarafından düzenlendi(2012-04-22 01:53, 12 yıl önce)
Gyros : edit:Furky! konunda rahatsızlık verdiysem kusura bakma.
Est. haratsızlık birşey söz konusu değil de WildGenie'nin işini kim yürütüyor msn adresi veya telefonu olan varsa özel mesajdan iletebilir mi rica etsem?

Bir de G-Defender nasıldır WildGenie'nin bağlantı programı kadar stabil midir? Kullanan sunucu sahipleri memnun mudur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Silindi
Members
0
Arkadaşlar Nemesis (Berk) Wildgenie'nin connectorunu yapıyor diye biliyorum bir ulaşın isterseniz.
tartışmaya gerek yok evet şuan sanırım yanlızca g-defender var. berk'inde çalışmaları var diye biliyorum herneyse konu sapmasında g-defenderın ne derece iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden iyi ya da kötü demiyorum fakat bence üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor çok gereksiz dosyalar mevcut ve sorguları arka planda yaptırsa sadece güncellenen dosyalar görünse daha iyi bir şey ortaya çıkabilir.
g- defenderin kaynak kodları bendede var arakdaslar isteyene verebilirim. g-defender bence ( sahsi düşüncem ) 5 para etmez. sokaktaki dilenci misali kolay gelsin

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-04-22 22:59, 12 yıl önce)
Master
59.2997
Wild'e laf atmadan 2 kez düşünün. Adamın sırf tecrübesi burada laf atanlarla yaşıttır. Hazırladığı connector 2003 te mi 5 te mi ne hazırlandı. O zamanlar bu laf atanların çoğu daha ergen muhabbetleri bile yapamıyordu. 2-3 delphi, C#, vb. kodu öğrenip sistem yazanlara, yazdığını sananlara prim vermeyin.

Connector alacaksanız da en azından geçmişini iyi araştırın. Ne yapmış, nerelerde iş yapmış. Sağdan soldan duyma isimlere bulaşmayın. Bulaşıyorsanız da packim çalındı, o bana laf etti, ahmet silgimi çaldı, osman paramı yürüttü muhabbetleriyle milleti sık boğaz etmeyin.
Slothere : Wild'e laf atmadan 2 kez düşünün. Adamın sırf tecrübesi burada laf atanlarla yaşıttır. Hazırladığı connector 2003 te mi 5 te mi ne hazırlandı. O zamanlar bu laf atanların çoğu daha ergen muhabbetleri bile yapamıyordu. 2-3 delphi, C#, vb. kodu öğrenip sistem yazanlara, yazdığını sananlara prim vermeyin.

Connector alacaksanız da en azından geçmişini iyi araştırın. Ne yapmış, nerelerde iş yapmış. Sağdan soldan duyma isimlere bulaşmayın. Bulaşıyorsanız da packim çalındı, o bana laf etti, ahmet silgimi çaldı, osman paramı yürüttü muhabbetleriyle milleti sık boğaz etmeyin.

Nagaroth da bunun farkında oldugu için wild den yaptırdı. g-defenderin sahibi player carla oyuna girip banlı carı olan varsa ban acayım diye bi soruda yöenltiyor millete nasıl bi güven olsunki . ben şifremi ne yaparsam yapayım sonucda slothere nin de dedigi gibi ali ata bak yazan ben bu işi yapıyorum diyor sonra emeklere elveda g-defender 6-7 aylık bir zamandır piyasada yapımcısıyım diye gecinen arkadasda 2-3 ay sonra askere gidecek
wild genie ye laf atanlar bu defa ona muhtac olacak
caos : Wildgenienin connector işini yürütenler var.
WildGenie'nin yoğunluğundan dolayı onun yerine bu işi yapan kişi var.(kırıp editleyerek connetor yapılması gibi birşey söz konusu değil, yapanlarsa varsada bilmiyorum).Zaten connector ücreti Wild'in kendi hesabına yatıyor.Wild'den onay geldikden sonra connector teslim ediliyor.
Bu durumdan rahatsız olanları anlamış değilim.
Silindi
Members
0
Furky! : Wildgenie'ye ulaşamıyorum maillere de sanıyorum cevap vermiyor. Sunucular için connector yapım işini bıraktı mı acaba bilgisi olan var mı ?



bun lar boş işler de-fender falan gel ben sana kral connectör yazmasını öğretiyim dostum :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.