Merhaba değerli Ultima Strike üyeleri,

Yok olmaya yüz tutmuş Ultima Online'da halen bıkmadan usanmadan varlığını sürdüren player kitlesi hedefimizdir.
Onlar var oldukça bizde elimizden geldiğince bu muazzam ortamı korumaya çalışacağız.

Ne sunucular açıldı kapandı. Kapanmaz denen sunucular tarih oldu. Malesef ki Ultima'nın kaderi budur. Asla kapatmayacağız diyemiyoruz malesef. Mutlak bir takım saldırılar olacaktır tüm sunuculara olduğu gibi.

Olası saldırılara karşı önlemlerimizi almış olmamıza rağmen , bu saldırı işini yeni yeni versiyonları teknikleri gelişiyor. İşi gücü olmayan , hayattan beklentisi olmayan, karaktersiz,haysiyetsiz kişiliksiz insanların elinde Ultima'nın kaderi.
Böylesine üzücü bir başka oyun platformu yok. Günler,haftalar,aylarca insanlar emek harcıyor fakat 1 tane zibidi çıkıp herkesin emeğini çalıyor. Bu konuda herhangi bir yaptırım uygulayan çıkmadı malesef.

Dediğimiz gibi, önlemlerimiz alınmış durumda. 1 yıl öncesinden başlanan hazırlık çalışmalarına son 4 ayda hız kattık ve 5 kişilik kadromuz günlerce sabahladı ve uykusuz işimize gücümüze gittik. Şimdi sıra emeğimizin karşılığını almaya geldi.
Ödenen paralar,harcanan zaman,verilen iş gücü bütün bunlar Ultima Online için. Cebimize TEK KURUŞ girmemektedir. Herhangi bir DONATE söz konusu olmayacaktır.
Belki ilerde sadece sunucunun Host vs gibi sabit giderlerini karşılamak adı altında Köy satışı yapılınabilir. Bunun dışında Reklam veyahut herhangi bir iş karşılığı para muhabbeti olmayacaktır.

Sunucumuzun sistemlerinden çok Staff kadrosunun iyi niyeti ve emeği ile ön plana çıkacağız. Bunu sizde farkedeceksiniz. Kadromuzun yaş aralığı 25-32 dir.

Sistemler tabikide geri planda değil aslında , örneğin ;

Dungeon Party Sistemi
Duello sistemi
Weapon upgrade sistemi
Dungeon chest sistemi
Quest sistemi , 7 farklı etkinlik ve daha birçok yenilenmiş versiyonlarıyla sizlere sunuyoruz. Sadeliği bozmadan yeniliklere açık bir oyun anlayışımız mevcuttur.


Açılış Tarihi : 07.11.2013/ Perşembe /

Sunucu Özellikleri

Emülatör: .56b Nightly
Oyun Tarzı: Power Play
Skill Cap: 8x
Stat Cap: 225

Web : www.wyrm.gen.tr (Aktif)

Forum : https://www.wyrm.gen.tr/forum/forum.php

Bu konu Wyrmuo tarafından düzenlendi(2013-11-09 14:20, 10 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Tanıtımınızı kurallara uygun bir şekilde yeniden düzenleyiniz, başarılar : )
Rohan UO HOŞGELDINIZ..
Ahh Rohan Ahhh En çok buna güldüm
1 yıl öncesinden başlanan hazırlık çalışmalarına son 4 ayda hız kattık ve 5 kişilik kadromuz günlerce sabahladı ve uykusuz işimize gücümüze gittik. Şimdi sıra emeğimizin karşılığını almaya geldi.
Eheh çok iyi geçenlerde başka bir konuya şunu yazmıştım.

Superadminstratours : Rohan geri geliyordu.Geldide ama yine olmadı batırdılar.Sıkı durun şimdide Wyrem UO geliyor aynı sistemler değişen bir kaç ingot (rohanı wyrem yapmalar)İlerleyen günlerde gelip bizim rohanla alakamız yok diyecekler .Siz yinede oynayın ama sizde seversiniz bu tip serverları başındaki adamları:)alıştıkları için insanları kandırmaya 1 2 aya kapasalarda onlar için büyük başarı :)Benden söylemesi gerisi size kalmış .

Şu server tanıtımını yiyen varsa artık helal olsun diyeceğim.Dediğim gibi oynayın ama en azından kendinizin değilde başkalarının egosunu tatmin edersiniz.Kadronun yaş aralığı 25 32 değilde 16 18 olmasın ,açanların asosyal 7 24 pc başında duran skypda her iki lafdan birisinin ana bacı allah kitap sövenler olduğunu bilseniz eheh gece gece iyi güldüm başarılar dilerim .Bu server kapanırsa saldırıdan kapanmaz direk editten kapanır bunuda adam söylediydi dersiniz .Kapanıncada bu yazımı quote ederim :)

not:Ehehe dracula kanadı snake gözüde, fallen kanadı ve balrog gözü olmuşya buna ayrı güldüm .Bütün eşyaları scripti açıp ismini rengini değiştirip rohanı salçalı döner gibi yapıştırmısınız.Scripter kimse adam işi biliyor 2 satır kodu silip kaydetmiş sdfsdffsd
0.1
Başarılar.
Rohan uo geliyooooooooooooooooooooor kayıt sistemi aktif edilecek inş :D
Sonunda kayıt sistemimiz bitti ve artık serverimiz aktif hepimize hayırlı olsun...

www.wyrm.gen.tr
Neophyte
26.6001
Ghlahn : Tanıtımınızı kurallara uygun bir şekilde yeniden düzenleyiniz.
** hesap kapatıldı

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-09 21:27, 10 yıl önce)
Patlama,Kapanma gibi konular kesinlikle söz konusu değildir bu tür şeyleri kafanıza takmayınız.Yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.Forumlarda Wyrm Uo felsefesi vardır okursanız bizi iyi anlarsınız;

https://www.wyrm.gen.tr/forum/showthread.php?60-Wyrm-Oyun-%DD%E7i-Felsefesi&p=74#post74
Neophyte
26.6001
Ghlahn :
Ghlahn : Tanıtımınızı kurallara uygun bir şekilde yeniden düzenleyiniz.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.