Yahu ben zaten istanbuldan yetkili alıcam , niye bu kadar takıldınız ki.Eğer gelmeyi göze alıyorsa başvuru yapsın buyursun.

Ayrıca şuan tüm gönüllü çalışan yetkililerimiz istanbuldandır.Birbirimizi çok iyi tanıdık , adeta bir arkadaştan yana birbirimize abi kardeş gibiyiz.Biz yetkililerimizi buna göre alıyoruz yani.
Umarım aradığınızı bulursunuz, fakat tavsiyem tanıdıklarınızı almanız daha iyi olacaktır malum bu devirde kimseye güven olmuyor.
Teşekkürler , güvenmek için bi kaç bişi yapıyoruz zaten.

Bu konu Intense tarafından düzenlendi(2011-05-21 22:53, 12 yıl önce)
Novice
12.5
Biraz yanlış düşünüyorsunuz diyelim ki 3 ay geçti bütün toplantılara geldi.Daha sonra birşeyler yaptı ve gelmedi evinin doğru adresinide vermedi.Olmayacak iş değil olur mu olur.

Hadi tersten düşünelim yaptı birşeyler gidip dövücek misiniz ne yapıcaksınız anlamadım ki =)

Bu arada bu şartlara uyacak birilerini bulursunuz umarım.
Intensede birşey yapması imkansız herkes plevel 2 gibi düşünün komutlar elle açılır.Gerekli komutlar gerekli kişilere elle açılır kısacası.

Anca duyuru geçer ve banlanır okadar.

Bu konu Intense tarafından düzenlendi(2011-05-21 23:42, 12 yıl önce)
Amaann alt tarafı soyu tükenmekte olan bir oyun. Kimse şu oyunda emeğinin karşılığını alamaz. Sırf boş muhabbet, geyik ve insanların kendilerini tatmin etmesi için yapılan, kodlanan gereksiz birşey. Neyse bu konunun yeri bura değil, tartışmaya girmekte istemiyorum. Sunucu sahibi Trina yada artık adı herneyse; isterse yetkilisini Almanya'dan alır isterse Fransa'dan. Sonuçta buna kimse karışamaz, sunucu kendisine ait. O sadece belirtmiş, eğer yetkili olmak isteyen varsa bunlarıda göz önüne almalı. Hani çemkirme hakkı yok ne bilim ''maaş vercen mi? masraflarımı karşılıcan mı falanda filan'', sonuçta kolundan tutup zorla olcaksın demiyor. Sadece olcak kişilerin bunları göz önüne alması lazım... Son olarakta şu platform eskiden böyle değildi, insanlar birbirlerini tebrik eder, aradığını bulman dileği diler; yoluna bakardı. Fakat artık genellikle hadi biraz tartışma olsun, aksiyon olsun, haraketlilik olsun diye uğraşıyor. Bu tam tersine burayı canlandırmaz, tam tersine karalar ve kendisinden iter. Şahsen ben bile düşünüyorum bir başlığa yorum yazsam mı, yazarsam yada tebrik edersem biri ortaya çıkıpta laf atar mı? diye.. Herneyse aradığını bulman dileği ile fakat sana tavsiyem yetkili işi gerçekten sakat, her ne olursa olsun yetkileri kısıtlasanda edit basmak isteyen basıyor, haksızlık yapmak isteyen yapıyor. İlla hergün log kontrol etmek lazım ki, bu işten herhangi bir çıkarın olmadığı için kendini boşu boşuna yorarsın. Onun yerine [email protected] diye mail aç ve insanlar sorunlarını ve sorularını oraya iletsin, daha rahat olur. Küfür loglarınada hergün saat 00:00'da bakıldımı herhangi ilgilenilecek birşey kalmaz. Senin açından işler kolaylaşır diye düşünüyorum.
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum , edit olayına gelicek olursak Intenseyi biraz olsa bilenler vardır.Eski intense Trinaya ait değilde sadece Scripterdı ve bildiğim kadarıyla edit vardı.

Şuan yeni intenseyi Trina açmış bulunmakta , edit için tüm önlemler alınmıştır.Şöyle diyebilirim tüm komutları Trina eliyle açmaktadır.Bu da edit yapılmasını engellemektedir ki tüm açıklar fixlenmiş durumdadır.

Silah yada npc çıkardığınızda üstünde çıkaranın account'una kadar yazmaktadır ki loglanmaktadır.

Soru ve sorunlara gelecek olursa [email protected] adresi aktif durumdadır.
Aradığını bulman dileğiyle ..
Konunun Yarısını Okumaya Vaktim Oldu İnşallah Aradığınızı Bulmanız Dileğile Ama Tek Bir Şey Çok Saçma Geldi Ve Bu Söyleyeceğim Konu U-S 'de Çok Tartışıldı Şu +18 Reşitlik Konusu Çok Saçma Ben 16 Yaşında İken İlk Serverımı Açtım. 11 Yaşında Scripter Olan Adam Tanıyorum Şuan Usta Bir Scripter. Kafanızda Kurmuş Olabilirsiniz Tabiki Küçük Bir Çocukla Çalışmak Size Ters Olabilir Ama Kelimelerinizi Seçerken Dikkatli Olun Tecrübeli Olması Yeter bence Sizin Şartlarınıza Reşit Olayı Çok Saçma. Ve Şuanda Açık Olan Sunucularda Çoğunlukla -18 Altı Bunuda Biliyorsunuz..!
Merhaba ,

Şuan kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak reşit bir insanın konuşmaları davranışları biraz farklıdır.

Örnek vericek olursak yazım şekli ve türkçesi.Mesela sizin gibi tüm kelimelerin baş harflerini büyük yazan birini yetkili olarak almam diyebilirim.
Amma uzattız ya. Ben Trina'nın yerinde olsam +25 yaş yapardım. Hem isteyen istediği sınırı koymakta özgürdür öyle değil mi? Birisi demiş 11 yaşında tanıdığım süper scripter var diye. Senin dediğin olay %0.1 dir ve bu riski almaya da değmez. Hem Türkiye'de yaşadığınızı unutmayın herkes kendi menfaatinde.
Aynen öyle.
@Some_one
Ben de kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, bana kalsa page sistemini bile kaldırırım. Ama bu aralar bütün stafflar çok yoğun ve oyuncular niye pagelere bakılmıyor diye isyan ediyor. Gelen pageler önemli şeyler olsa bir şey demeyeceğim de bakılacak gibi değil yani %80'i saçmalık. Şahsen ben oynayacağım sunucuda staff olmamasını tercih ederim. Ne kadar az insan varsa o kadar az müdahale/haksızlık vs. durumu olur mantıken ama millet öyle düşünmüyor heralde yapacak bir şey yok, müşteri her zaman haklıdır mantığıyla gidicem bu sefer : p

deep.smyrna : Konunun Yarısını Okumaya Vaktim Oldu İnşallah Aradığınızı Bulmanız Dileğile Ama Tek Bir Şey Çok Saçma Geldi Ve Bu Söyleyeceğim Konu U-S 'de Çok Tartışıldı Şu +18 Reşitlik Konusu Çok Saçma Ben 16 Yaşında İken İlk Serverımı Açtım. 11 Yaşında Scripter Olan Adam Tanıyorum Şuan Usta Bir Scripter. Kafanızda Kurmuş Olabilirsiniz Tabiki Küçük Bir Çocukla Çalışmak Size Ters Olabilir Ama Kelimelerinizi Seçerken Dikkatli Olun Tecrübeli Olması Yeter bence Sizin Şartlarınıza Reşit Olayı Çok Saçma. Ve Şuanda Açık Olan Sunucularda Çoğunlukla -18 Altı Bunuda Biliyorsunuz..!
berkancık'ın dedikleri aynı benim diyeceğim şeyler. Altı üstü stafflık yapacaklar, 100 kişinin içindeki bir tane küçük dahiyi aramaya gerek yok bence.

Son alınan karara göre başvurular 01.06.2011 tarihinde sonlanacaktır.
Expert
34.0001
Keşke başvuru kriterlerini koymasaydınız, istediğiniz kritere uymayanları kendiniz elerdiniz. Böylece hiç bir tartışma olmazdı. Yaş büyüdükçe; olgunluk artar, sorumluluklarını yerine getirme bilinci gelişir. Her geçen sene insanın kişiliği daha çok yerine oturur. Şahsen bende ergenlik döneminden geçen birinin kendi kadromda sakıncalı olduğunu düşünüyorum.
Afronola aramıza katılmıştır.01.06.2011'e kadar bir yada iki tane daha yetkili alınacaktır.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.