ya merak ettiğim bi konu var türkiyede bir çok sever açılıyor çoğu 56b tabanlı olmaya başladı ama halen neden ısrarla verdata patch yapılıp buglarla dolu olan client 200a 2003 gibi versiyonlar kullanılıyor? üstelik ultima online'ın şu an herkeste en azami age of shadows versiyonu vardır. ea games client 6x e vardı ama türkiyedeki bütün sunuclarda halen client 2x i aşamadı bütün yabancı serverlarda patcher kullanılıyor ve uo nun son sürümüne uyarlanıyor sunucu sürekli. bu olayın sebebiyle ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim.
Arkadaşım bu konuya Türkiye'de çok cevap verildi.Türkiye'de hala AOS [ Age Of Shadow ] kullanıcısı var ve 5x clientler kullanamıyorlar.Yabancılar UO'yu Ml sürümünde kullanıyorlar.En önemli etkenlerden biriside 5x clientlerin verdata.mul desktelememesidir.Gumpart.mul editleyemiyorlar Türkiye'de malesef daha.Playerlar 5x. clientleri açamayınca gidiyorlar serverdan.
ama 4x clientler aos un bütün özelliklerini destekliyor ama 2x sadece t2a yı destekliyor 4x de ayrıca verdata özelliğide var. halen serverlarda kirin die turuncu at veriyolar :)
4.x sürekli güncellenen birşey değil.Ana sürümler şuanda 6x-5x-2x serileridir.Verdata desteğine en açık 2x.Ama ML desteği olmadıktan sonrada 4x yararı olmuyor yani.AOS sürümü malesef hala kullanılıyor.
demek istedigim 2x aos desteklemiyor yanlızca t2a ama 4x t2a lbr ve aos destekliyor ara sürüm olmasına rağmen.
Ama eğer sürekli güncelli client istiyorsan pacth yapılmış 5x serisi.Her türlü yeni itemler kullanılabilirlik kapasitesi var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.