Kusura bakmayın..

Çalışmalar, DK projesine ait tasarımlar ve dizaynlardır..

Öncelikle DK ekibinden çok özür diliyorum.. Bu projelerin açığa çıkarılmasının yasak oldugunu bilmedigimden dolayı, büyük bir hata yaptım..

Bana yardım eden, beni geliştiren DK ekibine sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.. Ayrıca verecekleri karara saygı gösteririm.. Hatamın bedelini ödemeye hazırım..

Tekrar özür dilerim ve teşekkür ederim..

Bu konu okanyucel tarafından düzenlendi(2008-09-14 02:29, 15 yıl önce)
Ellerine sağlık çok beyendim valla devamını bekleriz:)
Güzel Çalışmalar.
Harika çalişmalar ellerine sağlık devamını bekleriz.
Eline sağlık çok güzel :)
Cok Güzel çalısmalar Ama bir Okadarda Gereksiz Çalısmalar ;-) Zaman Geçirmek icin Güzel Yapılmış Tamamda Eğer O Çiftlik Ewlerine Bi Özellik eklemiyceksen şekillden Baska bişeye yaramıcaklarsa emeğe yazık :(
Xariyla : Cok Güzel çalısmalar Ama bir Okadarda Gereksiz Çalısmalar ;-) Zaman Geçirmek icin Güzel Yapılmış Tamamda Eğer O Çiftlik Ewlerine Bi Özellik eklemiyceksen şekillden Baska bişeye yaramıcaklarsa emeğe yazık :(

Aslını söylemek gerekirse Role Play tabanlı bir server için yapıldı bu evler ve tasarımlar.. Evet belki sadece görüntü olarak kalacak ama, sonuçta hangi sunucu olursa olsun (kendi adıma konuşmak gerekirse) sunucuya görünüş açısından güzellik katılırsa, oyuncuda bunu görecek, beğenecek ve "emek vermişler" diyecek. Benim içinde önemli olanda bu zaten. Yaptıgım işin begenilmesi..

Herkese yorumları için teşekkür ederim.. Beğendiğinize sevindim. :roll:
Benim Demek İstediğimde Buya İşte O Evler Farkedilcek Bunu İcinde Bi ne biliyim Ciftlik evinin bahcesine Llama spawnı koysan bile bu senin emeklerinin boşa gitemyecegini gösterir hani demek istediğim buydu yanlıs annasılma olmasın
Xariyla : Benim Demek İstediğimde Buya İşte O Evler Farkedilcek Bunu İcinde Bi ne biliyim Ciftlik evinin bahcesine Llama spawnı koysan bile bu senin emeklerinin boşa gitemyecegini gösterir hani demek istediğim buydu yanlıs annasılma olmasın

yok estafrullah yanlış anlaşılma ne demek? iyi ya da kötü her türlü yoruma ve eleştiriye açığım, eleştiri olmadıgı sürece kendimi nasıl değerlendirip geliştirebilirim ki?

söylediğin spawn koyma tekniği iyi gerçekten ama takdir edersinki bu benim elimde olan bir yetki değil =) ben sadece world builder ım =)
çok güzel tasarımlar teşekkürler.
Çok Güzel Çalışmalar gerçekten çok beyendim.

Size Pm Attım benimle irtibata geçerseniz sevinirim.
Yorumlar için tekrar herkese teşekkür ederim.

Spwansas
Xandra
Axons
Ch4cKi3
Xariyla
Elysia
mthN
bide ben kendim girebilmeyi öğrensem uoya belki benden güzel world builder çıkar.:)
Güzel olmuş ama tiyatro mekanının duvar rengi ve çatı uyuşmamış =) Bende yapıyorum bu işleri ama çatı koymaya deli olduğum için kalkışmadım genelde hazır evi editlerim =) Ama zamanında çok güzel şeyler yapıyodum =) UO Builder dan yapar Run UO da açardım da Sphere da oyun içi ayarlamak gerekiyo. Çatı yüksekliklerini bilemiyorum =)
Aslında yapmak çok kolay fakat biraz vakit alıyor. Şekil kolay ama önce çatıyı yapmak gerekiyor bence diğer türlü çok zor oluyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.