Silindi
Evet arkadaslar, Sizce forumlarda bilgi paylasimi yapan,sorunlara en iyi cevap veren,saygili,durust gordugunuz isim kimdir .?

Herkeze basarilar dilerim .. Lutfen saygi kurallarindan uzak kalmiyalim seviyeli bir sekilde arkadaslarimizin hakkini verelim.

TESEKKURLER ..

///////////////Ultima10Line\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Karma puanı en yüksek kimse odur.Sistem de o yüzden yapıldı.Pek takip edemiyorum 5-6 aydır pek bir fikrim de yok açıkcası.Ben olmadığım kesin :selektor
Silindi
Journeyman
8.7
Herkezin fikrini almak daha iyi olucaktir ..Bilocan sende iyi adaysin , Noxier,Basic,Nexima gibi bir cok aday var ..
Bence isme bakılmalı noxier en son mart'da mesaj yazmış :) ama adı kalmış önceden tabiki şüphesiz noxier olurdu ama şuan günümüzde daha değişik isimler var bence haksız bi soru olmuş bu
Silindi
Expert
4.6
Bugun;dun,yarin degil konumuz .. Gelmis gecmis en buyuk isim de denilebilir,gunumuzdeki kiside olabilir,Gelecekteki noxierda olabilir : )) Dunun Ronaldinhosu ,Bugunun Messisi Gibi : )) Hersey esit,bir cok kisinin kalbinde bir isim yatar .. O isim onemli bizim icin.
O zaman tek bir isim söylemek istiyorum.

İlk olarak gelmiş geçmiş dediğine göre asla boy ölçüşemem burdaki insanlarla o yüzden hiç beni örnek göstermeseydin :))

Slothere ==> Ustam, Genç yetenek :)) Bu işe devam ederse herkesten iyi olacağı kesin...

Xantier ==> Ben böle araştırmacı bi çocuk görmedim :)) Olgunlaşınca kimsenin kalkışamadığı işler başarcak.

Noxier ==> Bilgisi hafife alınamaz.

Buranın eski modlarından çok iyi olduğu söylenenler var. Keanuydu galiba ama emin değilim...

Coder ==> Tartışılmaz :))

Suicide ==> Muazzam bir bilgi 0 karakter.

Localated(Alpex) ==> Valla iyi biliyo işi :D

Neran ==> Aşmış artık uoyu.

Micheal ==> Yaptıkları ortada packini kullana sunucu 500 çekiyosa son işi ne olur bilemem.

Alcholic ==> Muazzam bir okuduğunu anlama yetisine sahip. :)) Mertim seni seviyorum

Unuttuğum çok iyi scriptterlar var. Şimdilik aklıma gelen bunlar

FAKAT

1 numara kalbimde Bronxdur başkası değildir... :DD
Novice
-14.8
Ultima-strike forumlarında , bana göre en çok göze çarpan kişi Slothere onu hemen ardından izleyenler ;Basic ve xxwerswoodxx'dir.Onun haricinde forumlarda değil , karşılıklı olarak bana en çok yardımcı olan kişi Noxier ve Slothere'dır.

Bu konu KadhraS tarafından düzenlendi(2009-07-23 21:08, 14 yıl önce)
Silindi
Novice
-14.8
Basic, listedeki 3 kisi haric hepsini biliyorum .. Analizlerin icin tesekkur ederim , Bende acizane fikrimi soliyim.. Noxier benden yasca kucuk olmasina ragmen herzaman bir hayranligim vardir kendisine .Bilgisine,azmine,fikirlerine herzaman saygi duyarim. Suandada kaliteli calismalari ile elde tutulan bir isimdir. Birde u-sde uye oldugunu zannetmiyorum ama Valheru.Belki bir cogumuz onceki yerlerden biliyoruzdur.Merih abi,Yoneticiligine hayranimdir. Bilocan,Basic,Lucretius da benim favorilerim arasinda .. Lucretius ayri bir klassmanda ama severim.
Öncelikle @KadhraS sana teşekkür ederim :) bence sitede en çok göze çarpan isim slotheredir ne nexiel ne noxier nede başka bii onun kadar yardım etmedi bize ama yinede onar çok iyi scripterler noxier,hp-nexiel,basic daha çok isim var sayacak ama aklıma gelmiyor şimdi ben KadhraS ciddi konuşuyorum beni seçtiğin için diil ama bir kaç kere rast geldim şu -15 kaldırtırsan kendinden çok daha net gözükeceğinden eminim ben sende gerçekten bilgiyi gördüm yani ciddi konuşmak gerekirse ilk 10 demeyelim ilk ona bizden çok yüksek kişiler var ama il 20-30 içinde rahatlıkla yer alabilirin bence şu -15 kötü göstersede önmeli olan karma diil ama gerçekten -15 i nasıl yaptın bilmek istiyorum :D
kişilik ve karakter olarak Flame, Ultima10line, Valheru gibi isimler başta gelir benim için. özellikle Flame U-S'da tanıdığım en karakterli insandır. tabi daha birçok kişi var şuan aklıma gelmeyen.
Bence Suan En iyi HP-Nexiel ve Basic Bunlar Konuyu Cozmus ama bekleyin yakında bende GELIOM :d
Slothere,Alcholic,Michael,Mac-Fusion,Jeem,Suicide,Caos,Noxier,The Raskol

Asıl bunlar işi bilenler hepsi işlerinde 1 numara

Not:Benim olmamamda üzdü beni :(
Benim düşüncem Tymaron,Neran,Mysterious,Xantier,Rowall
Oylama yapılsa bence slothere kazanır çok açık ara farkla çünkü slothere zaten sql bilgisi olan biri olarak ayrıca scripts bilgiside iyi herzaman bize yardımcı oluyor o olmasa biz napıcaz acaba :D Bide marlocku görnce aklıma geldi Neran abi kusura bakma unutmulum ki o kadar çok kişi varki unuttuğum... bide oğuz13 basicle hp-nexiel çok çözmüş bunlar dedinde şuanda onlarda slothere, neran, xantier, ... seviyesine gelemeyenler arasında bence basicin yaşı çok genç össden dolayı bırakmasa bence çok iyi olaiblirdi ama kendi seçimi bu biz değiştiremeyiz slothere abinin geleceği çok iyi tabi ani bir kararla scripts yazmayı bırakmazsa :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.