gereksizsiniz.
Böyle saçma şeyler değilmi Ultima aleminin çöküşüne neden olanlar ?? . Benim bildiğim yaşadığımız çağda YAŞAMAK bile zor birşeyken sizin yazdığınız kodlamalar işin fantazsini çıkarmış durumda. Bildiğiniz 2 - 3 satır kodla bunları yapıp bide üzerine U-S da "bakın hehe ne komiis" gibi sacma sacma yayınlamanız bile beni çok şaşırttı. Kimilerinin zeka seviyesi nekadarda düşük olabiliyormuş.
Nemesis Eleştirin İçin Çok Teşekkürler.Herkezin Beğenmesi Zaten Mümkün Değil Tabiki Gereksiz Yada Saçma Bulanlar Olacaktır.Herkezin Kendine Ait Düşünceleri Vardır.Yalnız Benim Anlamadığım Ultima Aleminin Çöküşünden Bahsetmişin ve Bu Konuyla Bağdaştırmışsın Ben Buna Çok Fazla Anlam Veremiyorum Bu Player'lara Açık Oynanan Bir Server Değil Evde Zaman Geçirmek İçin Yaptığım Bir Sphere, Yazdığın Yazıdan Kendinin Çok İyi Script Bilgisine Sahip Olduğun Çıkıyor Seni Tanımadığım İçin Bu Konuda Yorum Yapamıcam.Belki Senden Çok Çok Az Script Biliyor Olabiliriz.Ama Unutma Burası Bilgi Paylaşım Sitesi Ve Burda Herkez Kardeş Gibi Aramızda Yapacağımız Şakalaşmalar veya Masum Bir Gülümseme Yaratcak Görüntü veya Sesler Sadece Burdadır.Bu Arada İnsanları Tanımadan Ağır İthamlar Yapıyorsun.

Kimilerinin zeka seviyesi nekadarda düşük olabiliyormuş.

Bu Cümleni Sana Hiçte Yakıştıramadım.Çok Güzel Bir Yazıyı Mafetmişsin.İthamlarında Dikkatli Ol Tanımadığın İnsanlar Hakkında Yorum Yapma.Böyle Bir Hakkın Yok.
Böyle bir saçmalığın hazırlanması ve bunun insanlara "bakın ben bunu yaptım ehehehe" gibi direktiflerde bulunulup bir ödül yada beyeni beklenmesi mantıgına karşıyım nekadar sunucun bir public sunucu olmasada böyle saçma fikirler bile insanların beyninin bulanmasında yardımcı oluyor. Kullandığın objeler zaten ahlak kuralları dışıdırş. Özel olarak kullanıla bir objelerdir. Ve sitemizde sadece ERKEK üyelerimiz bulunmuyor bu sitede KADIN üyelerimizde bulunuyor. Açıcağın konuları onları düşünerekde açman dileği ile.
Şu Polemiq Bitsin Bence ? Kilit Pls ...!
Bencede.
Nemesis Gerçekten Söylediklerin Çok Komik Geliyor Bana Yaşına Veriyorum Bunuda.1-2 Sene Daha Büyüdükten Sonra Sex'in O Kadarda Abartılı ve Kapalı Tutulcak Bir Durum Olmadını Anlayacaksın.Bu Arada Ahlak Dışı Bir Durum Yok.Eğer Öyle Bir Durum Olsaydı.En Azından Okey Reklamları Yasaklanır Okullarda Öğrencilere Dağıtılmazdı :) Artık Lütfen Şu Geri Kafalı Düşüncelerden Kurtulun.Senin Hoşuna Gitmiyor Ama Hoşuna Gidenler Var.Lütfen Daha Fazla Çocukça Polemikler Yaratma.İyi Forumlar.


Sayın Yetkililerden Bu Konuya Kilit İstiyorum Daha Fazla Kimseyle Tartışmakta İstemiyorum.
Yaşıma vericek bir durum yok sen insanların ortasında cinsel ilşkiye giremiyorsan bunun sebebi "Genel Toplum Ahlak Kuralları" dır. Ve cinsel tecrübelerim seni asla ilgilendirmez. Şahsen bir bayan bu topici görseydi hakkında neler düşünecektiki düşünen vardır bile. Okey diye prezervatifden bahsetmişsin sanırsam. Insanların bu konuda biliçlendirilmesi için reklamları yapılıyor ve cinsellikle ilgili hiç bir obje içermiyor reklamlar. Ha birde demişsin okulda dağıtılıyor diye. Ben okulda dildo dağıtıldığını görmedim yada elinde dildoyla dolaşan bir şahısı. Buda demektirki bir ahlak anlayışı var ve yapılmaması gerekiyor !.

Dipnot : Ne insanlar gördük yaşı tavana vurmuş. Ne insanlar gördük sakalsız düşünmüş
Nemesis'e bazı düşüncelerinde katılıyorum..


En iyisi kadın üyelerin bulunması durumu göz önünde bulundurularak ve konunun amacından sapması,kişisel tartışma ortamı yaratması yüzünden kilitlenmesidir :)
Nemesis Peki Benim Koyduğum S.S&裟de Cinsellikle İlgili Bir Objemi Var.Condom Yazan Altın Dildo Yazan Torch :) Ahlak Kurallarını Sokuyorsun İşin İçine Ama Benim Sana Anlatmak İstediğimi Hiç Anlayamıyorsun.Tabiki Kimse Elinde Dildoyla Yada Prezarvatif&裟le Dolaşmaz.İnsanlar Bunu Hoş Görüyle Karşılamaz.Ama Çoğu Kişi Bir Erkeğin Cebinde Prezarvatif Taşını Tahmin Eder Ama Buna İlginç Bir Gözle Bakmaz. :)



Konu Nerden Nereye Geldi Komedi Resmen Daha Fazla Yazma Cevap Yazmayacağım Daha Fazla Tartışamayacağım Bir Şikayetin Varsa Yöneticilere Bildir Lütfen Forum Kirliliği Yaratıyoruz Sayende.Sıkıldım.Herkezin Düşüncesi Kendine Senin Düşüncelerin Sana Benim Düşüncelerim Bana Herkez Kendi Yoluna.İyi Forumlar.
saçmalık bide övünüosun:no
Rexos Düşüncelerini Söylediğin İçin Teşekkürler.
Bune Ya ? Bi Erotica Büyüsünü Resmen Haydar Dümen Konusuna Taşıdınız ....!!!! Cinsellikle İlgili Bir Sorunuz Varsa Bu Konuyu Başka Yerde Konuşabilirsiniz :no


@ Yetkililer

Kilit Pls ..:O_o
Ahlak kuralları, toplumun kendi içinden çıkmıştır.

Yazılı kurallar değildir.

İsteyen uyar, isteyen uymaz.

Kimse yargılayamaz, bunu yapamazsın diyemez.

" Aile var laoo " gibi çıkışmak gerekmez.

Ki, bu platformda bundan kat ve kat daha ahlak dışı topicler bir takım komik sansürlerle açıldı.


Ancak, Nemesis, daha tatlı bir dille anlatsan eminimki olay çözülecekti.
Xlore : Ahlak kuralları, toplumun kendi içinden çıkmıştır.

Yazılı kurallar değildir.

İsteyen uyar, isteyen uymaz.

Kimse yargılayamaz, bunu yapamazsın diyemez.

" Aile var laoo " gibi çıkışmak gerekmez.

Ki, bu platformda bundan kat ve kat daha ahlak dışı topicler bir takım komik sansürlerle açıldı.


Ancak, Nemesis, daha tatlı bir dille anlatsan eminimki olay çözülecekti.


Tebrik Ediyorum Seni ....



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.