Makina Özellikleri= Anakart= ASUS M4A88TD-M EVO/USB 3
İşlemci = AMD Phenom(tm) ll X4 965 Processor 3.40 Ghz
Ram= 8,00 Gb DDR3
Windows 7 64 bit
Elran Kartı= Zotac Geforce GTX 465 1024 GDDR5 PhysX Nvıdia 256-bit HDMI
Harddisk= 2 Tb
100Mbit İnternet

Böyle Bir Özellikte Olan Bir Pc Nekadar Oyuncu Alır Ultima Online Serverı İçin

Bu konu Dark Of Night tarafından düzenlendi(2011-04-14 21:46, 13 yıl önce)
Rahat 500-600 kişi alir.Bilgisayarinin özellikleri gayet iyi , internet bağlantinda 100mbit ise sorun yok.
Süper Online Vericem Diyor Ozaman kendi Pc ye Kurucam Serverın Kapanmaması Gibi Bir Durumuda Olmaz SüperOnline Nasıl Sizce
Bilgim yok , fakat 100mbit vereceğini sanmiyorum.100mbit gerçekten güzel bir rakam.Ayrica eve kurucaksanız soğutma sistemi , küçük bir jeneratör vb şeyleri araştirmanizda fayda var.Bilgili arkadaşlar yardim edecektir fakat dediğim gibi 100mbit gerçekten güzel bir rakam.
100mbit veriyor kendi iş yerime dedim tmm dediler ayrıca işlemciden tut ramlerin bile fanları var işlemcide borulu sogutma sitemi ve büyük fanlar var herzaman bu gibi ayrıca güç kaynagıda var sadece küçük jeneratör alıcam mazotla çalışan
Konuşma güncellerime baktim , eski bir hosting işiyle uğraşan arkadaşim vardi.onla aramızda hat muhabbeti felan geçmişti , güncelden hat fiyatlarinin olduğu kısmı kopyaladim , belki yardimci olabilirim.Ama sanmıyorum kı size 100mbit hat versinler , verseler bile size bu çok pahaliya gelir.Tam bilmediğim bir işede fazla karişmak istemiyorum , herşey gönlünüzce olsun diyip iyi geceler diliyorum.

- 1MBit : 100YTL + KDV
- 2MBit : 185YTL + KDV
- 5MBit : 485YTL + KDV
- 10MBit : 910YTL + KDV
- 10MBit : 620YTL + KDV ( Havuz )
Members
1.2
Eğer bahsi geçen makina kendi kullandığın makina ise yapacağın herşey oyunu etkiler. Bol bol lag ve kasılma şikayeti alırsın. Oyun için ayrı bi makina ayarlaman gerek. Diğer bi başlıkta superonline'ın fiberiyle hosting demiştin. O olmaz, ama uo sunucusu olur. 5mbit upload uo için yeterli. 20-50-100mbit paketlerinde upload hep 5mbit, dolayısıyla 20mbit alsanda olur, 100mbit alman şart değil.
Aynı zamanda oyun saldırı alırsa superonline'ın sana tahsis edeceği modem anında kitlenir haberin olsun.
Tex'in verdiği bilgilere ek olarak SuperOnline'da nasıl işliyorum bilmiyorum ama TTNET bağlantı hızını tüm kullanıcıların eşit yararlanması amacıyla yoğunluğa göre ayarlıyor yani bulunduğun bölgede internet kullanımı yoğun ise 100mb'lik performansı sağlaman zor.
Gerekli Bilgi İçin Çok Saolun Arkadaşlar
R510
Xeon 5630
Raid 50 Sas disk
32 Gb DDR3 ECC Ram

bu makina özellikleri kac kişi kaldırır acaba ?
makine kaldırmaz bağlantın kaldırır. 2-3 gb ram standart bir işlemci bile yeter
makina baglantısı uydu üstünden gelmektedir tr lokasyon.. yterli sanırım arcadia uo yeniden doguyor diyebilirim..
morego modem yerine çanak var heralde AHAHHAHAHAHA
Dikkatimi çekti 1-2 konuda bi arcadia uo reklamı yapma çabası var arkadaşta çok merak ediyorum bu arcadia uo'yu açsalarda görsem köşke.
Reklam degil yanlış anladın acsam ne olur diye düşünüyorumm cünkü böle 1 fikrim var eski kadro ile asura ben vs vs öteki staff kadrosu toplandık böle 1 karar aldık ama buna tam ii bakamıyoruz uo bitmiş bitirmişler..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.