Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



@StizzRLX

Şaka gibisin harbiden oraya isteyen sunucusunu ekliyor bizde listemize kabul ediyoruz üstüne üstlük bir de bot mu koyucaz sphereden gelen veri neyse onu okuyor siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama boş gereksiz yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsun anlamış değilim.
@G-Defender
Bundan 2-3 ay önce World of Sosaria'da 200-300 online var dediklerinde "Bottur o" benzeri bir cümle ile cevap veren sendin ben değil. Ben site için değil sunucular için söylemiştim onu. Ayrıca hangi yorumum boş ve gereksizmiş çok merak ettim :) En ufak bir eleştiri aldığında "boş gereksiz yorum yapmak" kalıbına kullanmak yakışmıyor :)
Buradaki amaç adam server önerisi istemiş bende adama uolist.net'de server bakabileceğini belirttim sen konuyu gereksiz yere çekip yok bot bilmem ne bence gereksiz yere yorum yapan kişi sensin iyi düşün bence belki aklın yerine gelir yanlış yaptığının farkına varırsın ben burada eleştiri yapman için konuya atlamadım arkadaşa yardımcı olmak için ve bir hizmet sunuyoruz bunu beğenmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. (nokta).
Silindi
Neophyte
8.39999
tabikide Pyramid 8) phde acik cabuk kasarsin. pm at yardimci olurum.

Cruel Creww
G-Defender : Buradaki amaç adam server önerisi istemiş bende adama uolist.net'de server bakabileceğini belirttim sen konuyu gereksiz yere çekip yok bot bilmem ne bence gereksiz yere yorum yapan kişi sensin iyi düşün bence belki aklın yerine gelir yanlış yaptığının farkına varırsın ben burada eleştiri yapman için konuya atlamadım arkadaşa yardımcı olmak için ve bir hizmet sunuyoruz bunu beğenmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. (nokta).

uolist gibi bir yeri yönetip yüksek sayılı player gördükten sonra "bottur o" şeklinde bir tavır takınıyorsan, ultima ortamında serverlara ne kadar değer verdiğini göstermiş oluyorsun teşekkür ederim. Konu amacından sapmasın o yüzden rica ediyorum daha fazla uzatma bu durumu. Çok cevap vermek istersen özel mesajım açık beklerim.
Walkova : www.bot.gen.tr 'de olabilir.

Bu rom'a bilip bilmeden laf edenler, 2 ay sonra RoM playeri olmazlarsa bende bu işi bilmiyorum =) Haklılar kasmışlar diğer sunucularda bok atmak istiyolar yeni sunuculara,kendi emekleri patlamasın playerlar oraya gitsin vb diye ama RoM cidden güzel, Eleştri yapacaksanızda en azından girin deneyin, diyin ki kardeşim playerlar bot, ya da şu olayını sevmedim oynamayın diye. Hayatınızda warrior oynamadıysanız bu sunucuda warrior oynamak neymiş onu göreceksiniz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.