Ayda 20 tl ver adam akllı Wow oyna.Verdiğin paranın karşılığını alıyorsun ve kapanma gibi bir derdi de olmadığı için huzur içinde oynuyorsun.En azından oyunda Blizzard'ın varlığını hissediyorsun.Ben bi göz atmanızı tavsiye ederim.Merak edenler wow-europa.com adresinden 10 günlük deneme hesabı açsınlar.Emin olun iki satırda anlatılacak oyun değil.Şimdi şunu da diceksiniz;"bu Wow'u neden anlatıyor?" Türkiye'de Ultima server işinden kimse çakmadığı için iki gün sonra kapanan server oyuncuları burnunda sümük,gözünde yaş buraya koşturuyor.Burada millete dert yanıyor.İlla oynucam diyorsan da Türk serverlarında oynama.
@Keanu Araştirip Bizleri Bilgilendirdigin Icin Sana Teşekkür Ederim.

@tedbunndy Bak Kardesim Ülkemizde 2 milyon 405 bin Genç Var Bunlarin %90 ı Baba Parasi Ile Geciniyor Evt Senin Belki Böyle Bi Sorunun Yoktur. Ama Ultima Online Oynuyan Kişilerin %70 veya 80 i Genc Okuyan Kişiler Simdi Bunlara Gidip Aylik 20 Tl Verin Oynayin Dersek Ayip Olmazmi ?
Arkadaşlar bu tarz konuları bi araştırın herkesin söylediği ortak şey bir sürü server oluşu ve oyuncu kitlesinin bir arada olmayışı hakkındaydı şimdi az ve öz sunucu var. Türk sunucuları arasından power play adına 2 tane kendini benimsetmiş sunucu bulunuyor pvp adına yine 2 tane var diyebilirim ama rp adına yok kendi katagorilerinden ele alındıklarında size 2 tane sunucu var. Diyceksinizki işte o adı olan 2 sunucuda bu bu yok bu bu böyle, unutmayın ki her güzelin kusuru vardır eğer siz aylardır açık olan bu 2 sunucuyu ayakta durmasını istiyorsanız 2'sinden bir tanesine yönelin en azından oyuncu kitlesi bir arada olmuş olur ve iyi olan sunucu sizlerin tavsiyeleriyle falan kendini geliştirmiş olur. Sonrada gelip böyle ultima bitiyor demezsiniz. Türkiyede Ultima'nın zevkli olduğu dönem 2 tane veya 3 tane sunucunun olduğu zamandı şu anda eski stabilitesini yakalamış olan bu oyunu ne olur bu tarz şeylerle yıpratmayın oynayan herkes en azından öz olan sunuculara yönelsin bu sefer herkes birşeylerden zevk alır...
Master
59.2997
Uzun zamandır açılan bu başlıklara en güzel ve kesin yanıtı Keanu vermiş. Çok teşekkür ediyorum böyle bir araştırma ile bilgilendirme yapmanız konusunda. Son zamanlarda bu sorular herkesi bunaltmaya başlamıştı.

Ben de birkaç ekleme yapmak istiyorum. Türkiye'de oyuncu kitlesi diyoruz her zaman, ancak hiç düşünmüyoruz ki 2000'den beri oynayan kitleninin hep aynı olduğunu ve bu kişilerin artık kendi egemenliklerini ellerine alıp, askerliklerini bitirip, belli mevkilerde iş sahibi olduklarını hatta bazılarının evlendiklerini. Oyuncu kitlemiz bu denli sabit ve yaşça olgunlaşmış olunca ister istemez insanlar bu oyuna -ki adam akıllı oynanıcak yer de olmaması ile birlikte- vakit ayıramamaya başlıyor. Keanu'nun yaptığı araştırmada belirttiği maddelerden dolayı da yeni oyuncu kazanamamasından dolayı bu bitik oyun gün geçtikçe daha da erimeye devam ediyor.
Rica ederim.. Eskiden ultimaya oldukça fazla vakit ayırıp, kurduğu platformda oldukça iyi vakit geçirmiş fakat oyunu oynayan kesimin büyük bir çoğunluğunun yarattığı kötü faktörler, kötü ortam sebebiyle bırakan biri olarak objektif değerlendirmem bu yöndedir. Ultima Online ilk mmorpgdir, birçok mmorpg oyununa ilham vermiştir bu pazarı popüleştiren oyun olmuştur ama artık devri bitti ve bayrağı devredeli uzun zaman oldu.

Wow konusuna gelecek olursak 14.99€ yu bir oyuna ayırabilmek bugünün şartlarında pek zor olmasa gerek. Bunu ayıramayacak birinin, oyun oynamaktan ziyade yaşamının standartlarını bir nebze olsun düzeltip kazancını artırması, ailesiyle yaşıyorsa en azından kendi ihtiyaçlarını giderebilecek kadar gelir sağlamak adına daha yararlı şeyler yapmasının doğru olacağını düşünüyorum.

Yukarıda bahsedilen wow hususuna katıldığımı belirtmeden edemeyeceğim. Evet wowdaki ortam gerçekten güzeldir. Her milletten oyuncuyu barındırması, kokuşkanlık yapanların büyük bir kesim tarafından hızlıca taşlanıp ortamın her daim nitelikli olması çok büyük bir artıdır. Wow bir mmorpgnin nasıl olması gerektiğinin en güzel örneğidir. 5 yıl boyunca sürekli gelişmiştir sürekli yenilenmiştir ve hiçbir zaman için gereksinimleri karşılayamayacak bir oyun statüsünde kalmamıştır. Tam sıkıcı olmaya başladığı gelen yeni content ile her daim taze kalmıştır. Bir mmorpgnin piyasada kalıcı olup üstünlük kurmasını sağlayan faktörlerin en somut örneği wowdur.
Ultima online türkiyede öldüyse sizde türk serverlarına girmeyin.Millet Knight ve benzeri oyunlara aylık birton para harcıyor.Herşeyin bir bedeli var girin osiye avrupa serverlarına verin aylık 20 30 ytl tabiri caizze köpek gibi kasın oynayın bu oyunu ne diye saçma sapan türk serverlarında oynuyorsunuz

Sene 1999 da 2000 de bir tane server vardı.Açıldı insanlar eğlendi çoştu 2 3 sene kaliteli serverlar oldu sonrasında açılanlar benim gözümde saçmaladı amacından saptı.

Zor mu yani anlamak mı istemiyorsunuz?Biten bitmiş saçma sapan serverlara girip uykusuz kalacağınıza girin avrupa serverlarında totalde 300 den aşşağı olamayan playerla her adım başı playerla karşılaiın kasın pvp yapın eğlenin çoşun ya .

U-s Bile açmıs ayrı bir forum Osi Hybride diye girin takılın bilgilenin bilgilendirin.
@superadmintratours Şimdi Kardesim Bizler Niye Avrupa Server'lari Gibi Kaliteli Bi Server Acmayalim ? Neden Bizimde Onlar Gibi Düzgün Bi Oyuncu Kitlemiz Olmasin Sen Direk İşi Kestirip Atiyosun Gidin Oynayin Diye.Ben Inaniyorum Ki Bizdede Kaliteli ve Sürekli Bi Server Olsa Total 250-300 De Assagiya Düşmez. Nebulayi Ele Alalim Bakın Server Acildigindan Beri Oynayanlardan Bazilari Hala Oynuyor. Yeni Playerlarinda Nebulayi Secmeme Sebeblerinden Biride Caracter Kasmanin Zor Olmasidir. Şimdi Acilan Serverlarin 2-3 Ayda Kapanip Gittigini Görenlerde Bi Nebze Uo'dan Soğuyor. Bu Kişileri Geri Kazanmak Icin Nebula Gibi Sürekli Bi Server Acilmasini Isterim.
Bakınız Revo
Biz neden ayrupa gibi server açamayız biliyormusunuz.Bizim kişi başına düşen yıllık gelirimiz az harçlıkla kiralanan sunucularla server açılırsa zırt pırt olacağı bu ne bekliyorsunuzki

Birde server açılıyor tutuyorda mesela adam serverı ayakta tutmak için donate ekliyor.Herkez hemen para kazanıyor böle işmi olur diye tepki gösteriyor alışmışız beleşe hayatımız beleş sonra ultima türkiyede öldümü ölür tabi öldüren player .Acc parası aylık bile değil bir kereye mahsus 10 tl verilse server kapanırmı mesela.Hemen tepki veren olur 10 lira veremeyen olur 10 lira veremiyecek adamda açmasın o bilgisayarı o zaman gitsin mario oynasın.:)
İş milli gelire döndü harika.
@superadministatours Insanlarin Durumlarini Bilmeden Bu Şekilde Yargilamak Pek Iyı Olmaz Ayrica Sen Hangi Tutan Türk Server'inde Gördün Donate Sistemine Karsi Olundugunu Sana Bi Örnek Veriyim Callidora Gold Üye Diye Bi Sistem Cıkartti ve Bayada Hoş Karşilandi Nerdeyse Player Ların %60 ı Gold Üyeydi Benim Karşi Oldugum Konu Şu Herkezi Para Vermeye Zorlayamayiz Sadece Para Verenlerin Avantajlarini Daha Yüksek Tutarak Daha Kaliteli ve Daha Düzgün Bi Oyuncu Kitlesi Yaratabiliriz.
Superadminstratours : Hemen tepki veren olur 10 lira veremeyen olur 10 lira veremiyecek adamda açmasın o bilgisayarı o zaman gitsin mario oynasın.:)

Şu konuda haklısın, kimse 10 liradan fakirleşmez..

Hadi durumu çok kötü olan bile 2 günde 1, 3 günde 1 kenara 1 lira atsa yine o parayı yatırır.
Silindi
Neophyte
0
The Legend : Bu Kişileri Geri Kazanmak Icin Nebula Gibi Sürekli Bi Server Acilmasini Isterim.
Nİe Nebulada oynamıyorsunuz?2-3 Ayda bir char kascagınıza Orda 1 hafta bile sürmeden kasın oynayın Zaten Ordaki Herkes Aksiyon Yapıyor
Playstation 3 varken neden Playstation 2 alıyim?
Novice
-14.8
**Bilocan** : Playstation 3 varken neden Playstation 2 alıyim?

Paran çoktur veya yoktur , sdf.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.