Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



(Xariya yeni sürüm çıkmış dedi bende bi bakıyım diye girdim size duyuruyum dedim...)

Yeni bir uo daha çıkarılmış beyler. sitesi https://www.uoherald.com/stygianabyss/art/index.php
Hikaye

An entrance to the Stygian Abyss has been discovered upon the world of Sosaria, hidden in the seething caldera of a newly-risen volcano. At first glance nothing more than a colossal web of dank caverns and oppressive dungeons, it houses an ancient city that acts as a barrier between the worlds of Sosaria and Tel Mur, home to the Gargoyles. Masters of Imbuing and Mysticism, these clawed and winged creatures find themselves facing certain destruction at the hands of the Abyss, forced to delve into the secrets of the lost city and the rift to their sister world...

Çeviri:

Stygian Abyss e sosariadan bir geçiş bulundu, Yeni yükselen bir volkanda. İlk başda örümcek ağları ve soğuk,nemli zindanlardan başka birşey görülmedi. Stygian Abyss, Sosaria ve Tel Mur arasında bariyer görevi gören antik bir şehirde kurulmuştu. Gargoyleların şehri. Bu pençeli ve kanatlı yaratıklar bir anda kendilerini Abyss in elinin yıkımında buldu. Kayıp şehri ve kardeş dünyalarını araştırmak için zorlandılar.

anladığım kadarıyla yeni bir ırk gelmiş. eskiden olan elf ve human a ek olarak gargoyle grafikleriyle karşılaşıyoruz.

Gargoyleların Irksal Özellikleri:

Uçmak
Gargoyle ların güçlü kanatları onları bir unicorn gibi hızlandırıyor ve onların sadece kendilerinin girebildiği alanlara ulaşmalarını sağlıyor.
Berserk
Bazı tehlikeli durumlarda gargoyleler kendi defanslarından feragat ederek hızlarını ve güçlerini arttırabiliyor.
Master Artisan
Sanata karşı olan güçlü kültürel zekaları onları bazı konularda daha başarılı yapıyor. ( imbue,enchance vs)
Deadly Aim
Tüm gargoylelar çocukluktan itibaren atılabilir silahlarla eğitim görüyor ve bu becerilerini uzaktan atılabilen silahları kullanarak gösteriyorlar.
Mystic Insight
Basit mysticism büyülerini hiç bir beceriye sahip olmadan kullanabiliyorlar. Bunu sağlayan doğuştan gelen mistik güçleri.

bir gargoyle grafiği

Ben beğendim ve tabi kr gerekli anladığım kadarıyla.
daha kingdom reborn oynamadan yenisimi çıktı :D
Cıkartmıslar valla da Ööhöm yani basic ama ayıb olii :gorme
Klasik uo nun yerini hiçbir uo sürümü tutamaz. 3D cart curt yalan , hikaye.
Novice
-0.500001
Aynen Ama Grafikleri Cok Gusel
Ch4ckie -> erhan
Biz Klasik UO oynadıgımız icin bize öyle gelio ama Tutuluyoki adamalr Version Cıkartıp Duruyo eğer Klasik UO dan daha iyi olmadıgı Düşünülse 2D üzerinde Deişiklik olurdu dimi ?
2009da çıkıcak.. ama sadece Gargoyle ırkı ve bununla beraber yeni dungeon ve şehir açılıcak.. oyna kr ve 2d clientle girmeye devam edilicek..
Daha krye bile geçen pek server yok, yani Stygian Abyss uzun yıllar sadece oside olucak gibi gözüküyor..

Yalnız Gargoyle ırkının gelmesiyle birlikte elf ve human olmanın pekte bi manası kalmıycak gibi gözüküyor. Umarım elf ve humalardada yeni düzenlemeler yaparlar..
bi kere , elves only itemler oldukça elfler uzun bi süre gözlerden düşmücek... ml artifactları gördün heralde
gargoyle ırkı çok saçma geliyo bbana ama uo nun senaryosunda yıllardır bulunuyolar. Bi kere oyuna human ın yanına elf koyuyosan oyuna gargoyle eklemen sacma olmuş :D ama bakalım belki tutulur :D Ama herkesin gargoylede yığılım yaratcaı kesin bişey :D
oside felan oynamayan bilmez uzaktan kötü yorum yapar :D ben oynamadım ama en azından oynamış gibi oldum bütün sistemleri artık biliyorum her ayrıntısına kadar. sphere oynayanlar genelde bişeyini çıkarttılar uo nun diyorlar ancak oside oynamak çok farklı birşey..
valla çok artist bi ırk bu gargoyle bi gün oynarsam direk olurum :D kafadaki boynuzlara hasta oldum :D:D:D
O resimde gördüğümüz 2D yanlız ve bence fazla çocuksu.
Xantier : bi kere , elves only itemler oldukça elfler uzun bi süre gözlerden düşmücek... ml artifactları gördün heralde

Elves only itemler ucuz ve mükkemmel olmayan itemlerdir yani sadece kasma kolaylıı sağlarlar. Yani kimse elves only itemleri giyipte pklık yapmas, ezik itemlerdir biras...
ml artifactlarını o kadar kullanınca ve u-sde onla ilgili döküman yazınca görmüşte oluo insan ister istemes.. :)
ml artifactlerinin sadece birkaçı elves only zaten..

Ama yapılan yenilikler sadece yeni canavarlar ve sistemler felan ekleyip oynayıcıları oyalama amaçlı sanki..
Yani item eksiklerini tamamlayan kişileri oyunda tutmak için durmadan yeni itemler vs.. bunun yerine pwpyi geliştiricek yenilikler yapılması gerekir diye düşünüyorum.. uo her geçen gün pwpden uzaklaşıo gibi..
Çok saçma olucak ama tüm ırklar skill kasabilse ek özellikler gelse acayip olur düşünsenize harpyle actiona çıkıyorsun uçuyon kaçıyon kanatlarındaki okları atıyorsun bittimi bi koşu bowyerden 2 çift kanat alıp devam dff sdfsdf:F
top tüfekte istiyormusun :O_o



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.