Benim yöntemi denedim olmuyor.Dosya.tc'ye uoload ettim.İndirme linkini çektim.Windows media player'a görüntülemeye çalıştım ama 27mb dosyayı ön belleğe indirerek yapıyor xD
You Tubeye Atarak Çok Büyük Zarara Girersiniz Görüntü Açısından. Adam Gibi Birşey Hazırlıycaksanız Web Alanınıza Baya Para Yatırmalısınız Hatta Web Alanı Tetmiycek. Shell Host Almak Zorunda Kalıcaksın :)
Cok cekmek için video programı var. Google yazın hemen cıkar ve yaptınız videoları youtube yükleyerek www.derinlik.tr.cx sitesinde tv yayını forumuna linki veriniz..
youtubeye atmayın bence google videoya atın hem kalitesi daha yüksek ve videoyu başlat dediğinizde youtube gibi arada bir takılmıyor hemen doluyor.Gerçi bilmiyorum her bilgisayarda öyle olurmu ama Google daha mantıklı geliyo!;-)
Arkadaslar google.video olmuyor ama size bir program vercem bu program ile www.youtube.com yazdıgın gibi youtube acılıo. Buraya koyarsanır sevinirim asla virüs hack gibi bir şey deil arkadaslar bu siteden indirerek kurun hiç bir tehlike yok. https://www.komikizle.net/game/9776/Youtube-Sorunsuz-Giris.html