Benim yöntemi denedim olmuyor.Dosya.tc'ye uoload ettim.İndirme linkini çektim.Windows media player'a görüntülemeye çalıştım ama 27mb dosyayı ön belleğe indirerek yapıyor xD
xD eheuhe süper proje :yes
İyi madem açında görelim ama youtube gibi bi site daha iyi olur falan ne kadar izlendi falan bakılır hesabı.
You Tubeye Atarak Çok Büyük Zarara Girersiniz Görüntü Açısından. Adam Gibi Birşey Hazırlıycaksanız Web Alanınıza Baya Para Yatırmalısınız Hatta Web Alanı Tetmiycek. Shell Host Almak Zorunda Kalıcaksın :)

Tv nin ekranı net resimde olduğu için net göremezsiniz. Gerçekte net görüntü var.
harika sabırsızlanıyorum !
hadi hadi bi acılsa su uo tv :D
Evt arkadaslar birazdan Ultima Tvnin Kücük bir Test yayınına başlayacağız... İlk deneme www.derinlik.tr.cx e konulacaktır..
Bence Uoda Video Nasıl Çekilir Falan Siteye Yazın herkez çekip çekip yollasın
Cok cekmek için video programı var. Google yazın hemen cıkar ve yaptınız videoları youtube yükleyerek www.derinlik.tr.cx sitesinde tv yayını forumuna linki veriniz..
Off Tuna Bekle Cekcez Videooları
Neophyte
-1.7
youtubeye atmayın bence google videoya atın hem kalitesi daha yüksek ve videoyu başlat dediğinizde youtube gibi arada bir takılmıyor hemen doluyor.Gerçi bilmiyorum her bilgisayarda öyle olurmu ama Google daha mantıklı geliyo!;-)
Tmm arkadaslar öylede yapabilirsiniz.. Sizin Fikriniz Tüm Video bilgileri derinlik sitesinde belirttim haberiniz olsun.
siteye baktım öyle birşey göremedim.
Arkadaslar google.video olmuyor ama size bir program vercem bu program ile www.youtube.com yazdıgın gibi youtube acılıo. Buraya koyarsanır sevinirim asla virüs hack gibi bir şey deil arkadaslar bu siteden indirerek kurun hiç bir tehlike yok. https://www.komikizle.net/game/9776/Youtube-Sorunsuz-Giris.html

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.