Merhaba arkadaşlar ben Ultima Online - Gündem bölümünde serverım hakkında bir kaç eleştiri yazılmasını ve yardımda bulunulması amacıyla bir paragraf oluşturdum ancak.Sebebi belirsiz bir şekilde mesajım silinip hesabımda bloke edildi.
Sanırım sebap Gündem bölümünde reklam içerikli bir şeylerin yayımlanmasının yasak olmasıydı ancak benim yazımın reklam olarak nitelendirilmesini yanlış buldum.
https://www.ultima-strike.com/ Bu linke The Secon Age ( 1998 ) adlı başlığa bir bakarsanız bunun zaten reklam içeriğiyle bir alakası yoktur.
Bizler bu platformun işleyişini henüz anlamış değiliz.Yıllardır girer çıkarız ancak neler dönüp biter farkındayız ancak bunun farkına başkalarının varmasını istenmediğinden direk çare " Susturmak " politikasını izlemek oluyor ne yazik ki.
Lütfen bu yazdıklarımın saçma olduğunu yada verdiğim linkin bir reklam içeriği olmadığını söylemek isteyen birisi varsa bu hesabımıda bloke ediniz.
U-S de yapılan yanlışların haddi hesabı olmadığını belirtmek istiyorum.Onların paragrafı yayınlanırken benim ki neden yayımlanmasın ?
Amaç nedir ? Niçin yazımız da hata bulundu hiç bir sebep belirtilmeden bloke etmek ? Kurallar bölümünü oku denirse peki THE SECON AGE neyin nesi diye sorarsak ne diceksiniz ?
Lütfen sayın yetkililer uzun bir açıklama istiyorum.
Yazım cevapsız bırakılırsa sadece
EMEĞE SAYGIIIIII.
Bu konu Destroy tarafından düzenlendi(2010-01-01 03:59, 15 yıl önce)