Merhaba arkadaşlar ben Ultima Online - Gündem bölümünde serverım hakkında bir kaç eleştiri yazılmasını ve yardımda bulunulması amacıyla bir paragraf oluşturdum ancak.Sebebi belirsiz bir şekilde mesajım silinip hesabımda bloke edildi.

Sanırım sebap Gündem bölümünde reklam içerikli bir şeylerin yayımlanmasının yasak olmasıydı ancak benim yazımın reklam olarak nitelendirilmesini yanlış buldum.

https://www.ultima-strike.com/ Bu linke The Secon Age ( 1998 ) adlı başlığa bir bakarsanız bunun zaten reklam içeriğiyle bir alakası yoktur.

Bizler bu platformun işleyişini henüz anlamış değiliz.Yıllardır girer çıkarız ancak neler dönüp biter farkındayız ancak bunun farkına başkalarının varmasını istenmediğinden direk çare " Susturmak " politikasını izlemek oluyor ne yazik ki.

Lütfen bu yazdıklarımın saçma olduğunu yada verdiğim linkin bir reklam içeriği olmadığını söylemek isteyen birisi varsa bu hesabımıda bloke ediniz.

U-S de yapılan yanlışların haddi hesabı olmadığını belirtmek istiyorum.Onların paragrafı yayınlanırken benim ki neden yayımlanmasın ?

Amaç nedir ? Niçin yazımız da hata bulundu hiç bir sebep belirtilmeden bloke etmek ? Kurallar bölümünü oku denirse peki THE SECON AGE neyin nesi diye sorarsak ne diceksiniz ?
Lütfen sayın yetkililer uzun bir açıklama istiyorum.

Yazım cevapsız bırakılırsa sadece EMEĞE SAYGIIIIII.

Bu konu Destroy tarafından düzenlendi(2010-01-01 03:59, 14 yıl önce)
öncede us da tek bir shard ismi geçmezdi hemen silinirdi ama artık izin veriliyor neden ki?
İşte ona izin verildi peki bana neden izil verilmedi sence arkadaşım bunun açıklamsını istiyorum.Benim yazım ve hesabım neden silindi ?

Biraz sonra bu metni ve hesabımıda sileceklerdir emin olabilirsin.

Benim Metnimde dil döken arkadaşları bekliyorum buraya buna karşı ne cevabınız var ?

Yoksa Eyvallah.Hayırlısı olsun.Bir takım Ultimada kaynaklanan sorunların gerçeğinin sadece kurulan serverlardan yada playerlardan kaynaklanmadığının umarım farkına varmışssınızdır.

Saat 3 : 00 şuanda Saat 2.45 de hesabımı silen yetkili kişi nedense cevap verebilmiş değil.Şuan ayrılıyorum.

Sabaha belkide bu metin kalmıcak vede gene "SUSTURULMUŞ" olacağız.

Bu konu Destroy tarafından düzenlendi(2010-01-01 03:58, 14 yıl önce)
adam nebula diyor reklam oluyor :D zaten hemen akın ediyor playerlar
Sanırım bu yazıları boşa yazıyorum.Gene bildiğimiz bildik dediğimiz dedik şeklinde yolumuza devam diyorsunuz.

Helal olsun ben başka bir şey demiyorum.Nebula ne alaka ? Burda bahsetmek istediğimiz sorunun ne olduğunun farkında bile değilsin sanırım.

Toplumumuzun okuma ve anlama istatistiklerinin neden bukadar düşük olduğunu gerçekten şimdi anlamaya başlıyorum.

Okuduğunu anlamayan bir toplumda nasıl bir mesajın anlamını iletebilirsin ki !
Şimdi arkadaşım, hiç bir ultima-strike yetkilisi sebebsiz yere üyeliğinizi bloke edip topic'inizi silmez. Böyle bi durumda bile gerekli acıklamayı yapar, lakin gerekli acıklamaya gerek duymadanda bloke edilen üyelikler olabiliyor.
Sen buraya topic acıp ultima-strike yöneticilerine ve u-serlerine durumu izah etmen gerekmezdi. Önce platform kurucusuna ulasabilicegini ve durumu ona izah edebilecegini ve herkezin bildigi gibi kurucununda kesinlikle ilgilenecegini bilmelisin.
Sen buraya cıkıp kendince biseyler anlatıp savunmaya geciyorsun ama acılan topıc'ten ne u-serlerin nede bi cok yetkilinin haberi var. Sen platform kurucusuna ulasıp durumu izah ettiğin takdirde o da gerekli incelemeler sonucunda sana kesin olarak birsey söyliyecektir. Bilmem anlatabildimmi.
Forumlarda küfür,hakaret yada bölücü unsur içermeyen tüm yazıların silinmesine karşıyım. Bu şekilde bir sansür anlayışının nasıl ve hangi süreçle yerleştiğini bilmiyorum ama bunlar hayra alamet değil, bırakın insanlar özgürce fikirlerini dile getirsin. Sürekli birşeyleri silmek ,kitlemek can sıkıntısın verdiği birşey mi?
konu kilit.
https://www.ultima-strike.com/

Şöyle bir yazı
"Fotoğraflar oldukça özendirici. Sunucumuz , herşeyiyle bu fotoğraflar gibi olacaktır."

Bu reklamdır. Kusura bakma hernekadar aksini söylesende bu bir reklamdır. Bir laf vardır reklamın iyisi kötüsü olmaz diye. Buda aynen öyle birşey.
Hemen altında

Profesyonellik , sadece profesyonel bir anlayış sonucu doğar.
https://www.secondage.gen.tr

böyle bir imza.? Bu reklam değilde nedir?

Reklam değildir demen için şöyle birşey yapman gerekir. Profilinde imza kullanmazsın...
Bişey anlatırken sunucu ismi vermezsin first second third fourth herneyse yazmasın herşey üstü kapalı olur kimse ne olduğunu anlamaz ozaman reklam değildir diyebilirsin....

TRSecond Age
Ekipçe amacımız , bu güzel RPG oyununu ülkemizde profesyonel bir biçimde sunmaktır. Elimizde bulunan ayrıntılı T2A rehberleri ve kaynakları vasıtasıyla The Second Age oyununun çok büyük bir bölümünü projemizde aktif kıldık.
Örnek verecek olursak ;
- Remove Trap , Musicianship ve diğer boşta kalmış yetenekler aktif edildi.
- Sosaria üzerinde ayrıntılı dizayn yapıldı. Bu sayede macera ve keşife çıkacak role playerlerimiz için yeniden Ultima Online öğrenir hissini tadacaktır.
- Sizi öldüren azılı bir katilin kafası için ilan vermek isteyeceksinizdir elbet..
yada oyun içinde bulunan ayrıntılarla tanışmayı..

Bu resmen bir tanıtım,reklam artık herneyse.... konuyu kimin kitleyip hesabınızı kimin kapattığını bilmiyorum ama ayrıntılı bir bilgi isterseniz adresler aşağıda

Lucretius PM
Lucretius Mail: lucretius(at]ultima-strike.com
Fark yaratana, fark yaratılır olay bundan ibaret =) .Sizde bir fark bir yenilik bir ilk yaratın sizinde isminizi geçelim ? =).
Hala fark yaratın diyorsunun arkadaşım.Anlaşılan o metnin reklamla alakası yok biz aptalız kusura bakılmasın.Yetkilerden hiç bir cevap gelmemisde gerçekten üzücü.

Senin gibi tek taraflı bakan insanlar sayesinde Ultima Online bu günlere geliyor ne yazıkkı " Sizde Fark Yaratın - Olay Bundan İbaret " Gerçekten çok açıklayıcı bir neden.

@Anemon
Ayrıca arkadaşım yazdığın için teşekkür ederim.Dün gece yarısından beri yazdıklarımı gerçekten anlayan bir tek sen çıktın.

Lucretius'un da msn de gözükmemesi de bir ayrı garip

Bu konu Destroy tarafından düzenlendi(2010-01-01 15:59, 14 yıl önce)
çünkü gerçekten msn de olmaması olabilirmi?
Şuandan bahsetmiyorum.2 gündür msn de olmaması , belkide 2 gündür yoktur.Bilemiyorum.
Mail atarak iletişime geçmeyi denediniz mi acaba?
Aklıma gelmemişti :) Derslerle uğraşmaktan.Şimdi mail atıyorum.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.